Beraber Anne Olma Yolunda

maşallahh ona yok canım benimki tembel hiç hissedemiyorum ya bakalım önümüzdeki ay daha iyi hissettirir kendini usg de içimde görmesem hamile değilim heralde ben diyecem ama usg de çok dadlu görünüyorr

maşallahh ona yok canım benimki tembel hiç hissedemiyorum ya bakalım önümüzdeki ay daha iyi hissettirir kendini usg de içimde görmesem hamile değilim heralde ben diyecem ama usg de çok dadlu görünüyorr
yakinda ultrsona sigmayacak ama annesi :) benimki de tepikten çok dönüyor da dönüyor :) hatta şu an kafasini dayadi yine kaburgama :)

blummmm bizede foto gönderirsin kontrolden sonraa, bayiliyorum ultrason fotolarina. Minnacık yerde kipir kıpır haller, hic rahat durmuyolar minnoslar :)
Bu sabah midem agzimda uyandım ben kızlar, kusmamak için midemi kıpırdatmadan 1e kadar yattım kitap okuyan okuyan ama nafile geçmedi.
Bu arada siyah uzum çok faydaliymis bende dun başladım yemeye kızlar sizde yiyin bolbol kan yaparmis. Ama aklıma bu siyah üzümlerin kokulu olanları vurdu, her yerde de bulunmaz ondan ya zavallı babiskomuz bide onu arasın simdi

Kızlar bizim kız iri olacak herhalde :) doktor da iri bebek dedi 30+6 iken 32+5 çıktı 44 cm olmuş sonuçlarımızi kendi doktorumuza göstereceğiz birazdan

Tamam canim atarim videoda cekicz hareketli olursa onu da atarim :)
Kızlar bizim kız iri olacak herhalde :) doktor da iri bebek dedi 30+6 iken 32+5 çıktı 44 cm olmuş sonuçlarımızi kendi doktorumuza göstereceğiz birazdan
ohhhh masallah :)

Bizdede var o irilikten bir hafta onde gidiyor dr sekerli yok dedi dikkat et dedi :) kiz icin erken dogumda sorun degil icin rahat olsun annesi :)

Cok sagol canim benim.bak icine dogmus demekki ne guzel☺insallah degerim artarda saglikli bir gebelik yasarim.

Meraba kızlar biz bugün marasa geldik doğum burda yapacağım inşallah annemin yanında. Doktora da gittik bebeğimiz 2230 gr. Ve de 44 cm olmuş maşallah. Bir de baş aşağı donmus bebis. Doktor öyle deyince biraz tırstım açıkçası. Ben normalde kan sulandirirci iğne kullanıyorum sezaryen olur diye tahmin ediyordum doktor normal doğum yapmana engel değil deyince şaşırdım. Hayirlisi olsun bakalım. Daha 7 hafta var

Benim bu aralar midem bulaniyo usutmeden baska hamilelikle ilgili bi sikinti belirtisi olabilir mi bebegimin hareketleri normal ama

Oyyy masallah nenu hayirlisiyla anane duasi cesaretiyle normal olur insallah nenumm

yakinda ultrsona sigmayacak ama annesi :) benimki de tepikten çok dönüyor da dönüyor :) hatta şu an kafasini dayadi yine kaburgama :)
ayyy yavrum benim inş.doğunca uslu tatlı yakışıklı bi oğluş olur kafasını annesinin göğsüne koyar uyur

Sagol canim.kafami cok takiyorum aslinda bu kadar strese girmemem lazim.yarin aksamki kanda belli eder kendini .dusunmemeye calisacagim:)
Dert etme rahat ol. Rabbimin izniyle bu kez yavruna kavuşscaksın. Benimde adetin 3gün geçtikten sonra 16çıkmıştı. Hiç stres yapmadım sende yapma.

Bende başka doktora gittim. Oda normal doğum yapman daha iyi dedi. Benim Papatyam 2 haftadır başı aşağıda.tam normal doğum pozisyonunda yavrum. Rabbim bizede yavrularımızı sağlıklı sıhhatli kucağımıza alıp fotolarını paylaşmayı nasip etsin

MINIKKUS1 akintinda renk koku yoksa dertlenme kuzum. Bebisin saçlı olacaktır belki o zamanda yanma ve bulanti olurmuş. Dogumhanedr kusan bile duydum ben hormonlarimiz garip bayaa :)
nenuya sağlıkla gelsin bebisin 7hafta nedir ki nasıl az kalmis sorunsuz bi normal doğum olur inşallah.
Siyah00 bebisli olma fikrine alistin mi taze hamis :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…