Beraber Anne Olma Yolunda

Dert etme rahat ol. Rabbimin izniyle bu kez yavruna kavuşscaksın. Benimde adetin 3gün geçtikten sonra 16çıkmıştı. Hiç stres yapmadım sende yapma.
Aminn canim insallah. Sizler boyl
Sanki alistim gibi canim olumlu dusunuyorum artik olacak bu sefer diyorum yarin aksam olsun hayir olsun

Ayy ruyahayalde mi klomen kullanmıştı bu klomen umut oluyo inşallah banada verir eylülde
Evet canim ilk klomen denememde subat ayinda da gebe kalmistim.bu 4.klomenimdi yine nasip etti Rabbim. İnsallah en kisa zamanda senden de guzel haberler aliriz.

Amin canım inşallah. Ama son haftalar geçmiyor sanki ya

Amiiinn. Inşallah canım kucagimiza almayi nasip etsin Rabbim. Bekliyoruz bakalım heyecanla

Evet baya garip :) simdilik pek bi sey yok ama bayramdan sonra bi idrar tahlili yaptiriyim dr istemisti ihmal etmistim:) bi zaman sonra insan testlerden bikiyor

Benim ayaklarım davul gibi oldu:)) herkes diyordu şişer diye ama ben bu kadar sisecegini tahmin etmiyordum ayakkabı olmuyor ayagima

Benim ayaklarım davul gibi oldu:)) herkes diyordu şişer diye ama ben bu kadar sisecegini tahmin etmiyordum ayakkabı olmuyor ayagima

Evet nenuumm bize olmayacakmis gibi gelen her sey oluyor benimde gobek deligim cikti gobegimde simdiden kocaman keske benimde 1 ayim kalsa allah saglik versin ama artik yorucu oluyor ayaklarinin altinaiki yastik koyup dinleneceksinn

Evet nenuumm bize olmayacakmis gibi gelen her sey oluyor benimde gobek deligim cikti gobegimde simdiden kocaman keske benimde 1 ayim kalsa allah saglik versin ama artik yorucu oluyor ayaklarinin altinaiki yastik koyup dinleneceksinn
Amin kaygilicim da ben ayaklarimi ilk defa böyle görüyorum. Ya bir de ben nasıl normal doğum yapacağım korkuyorum normal olursa 7 hafta sezaryen olursa 5 hafta var. Artık hakkımızda hayırlısı.

Amin kaygilicim da ben ayaklarimi ilk defa böyle görüyorum. Ya bir de ben nasıl normal doğum yapacağım korkuyorum normal olursa 7 hafta sezaryen olursa 5 hafta var. Artık hakkımızda hayırlısı.

Neden korkuyorsun rabbim kararlamistir insallah hayirlisiylabendeee dogum kaygisi dikis vs korkusu vardi ama artik diyorum yeterki zamani gelsede dogsa niyeyse icimde bi sabirsizlik bu koca beden beni daraltiyo allahin gucune gitmesin

canım bende sizleri seviyorum ama seninde dediğin gibi topiğin en başından beri buralardayım kimlerin kimlerin hamile olduğunu öğrendim hani kıskanc olduğumu falan düşünmeyin ama bi süre sonra insan sanki bu hamile haberlerinden rahatsız olmak mı desem doğru kelimeyi bulamıyorum insan üzülüyo artık olmayacağını kabullendim tüp bebek devlet hastanelerinde en son tercih biliyosun devletteki doktorlarında ne dediğini , olmayacak diye bişi yok 5 yıl falan filan diyolar tüp bebek içinde özelde 6000 civarı para lazım cok şükür maddi sıkıntımız yok ama şuan için tüp bebeğe ayıracak paramız yok beklememiz gerekiyor (şu ev alma meselesi aradan bi çıksa) o yüzden doğal yoollardan olmuyor ya ondan kalabalık etmim dedim...güçlü biri değilim galiba arkadaşlarımın çocuklarıyla olan durumlarını görünce bazan ağlamaklık oluyorum buda benim sınavım galiba

Oyle deme bak ruyahayal son klomen denemesinde pozitif i gordu testte sen aşılama düşün canim gayret bizden sifa allahtan
aşılama ekim -kasım gibi düşünüyorum malum fındık bitsin de sonra ama bizim durumumuzda olanların aşılamayla çocuk sahibi olması pek mümkün değil daha çok tüp bebek

Canmm sende değişiklik varmı bizim kız bizi biraz korkuttu kalp sesi çok arttı ama normale döndü idrar yolu enf. Var ilaç kullanıyorum karnim inmis gibi hissediyorum annem aynı diyo ama
Bende de karnimda sertlesme cok oluyor gece uykuya zor daliyorum gecmis olsun canim dikkat et kendine bol su ic kizim iyiydi gecen haftakontrolde sali gunude gidecegim bende inmis gibi hissediyorum hayirlisiyla sagligiyla kucagimiza alsaydik miniklerimizi

Kislaar biz kontrolden geldik oglus yine onden onden gidiyor acelesi var sanirim :) 1420 gr olmusuz hersey iyi dedi dr ama bana fzik tedavi yollari gorundu bayramdan sonra artik gecelri agliyorum belimin acisina aman deyim kendinizi koruyun
Masallah oglusunu sevsinler gecmis olsun canim fitik mi var sende rabbim acil sifalar versin

Simdi kontrolden geldim bebegim 3200kilo 50 cm boy olmuş Dr. Eşi yaşlanmaya başlamış ama olabilir son haftalarda dedi kasik agrimcok oluyor ama enfeksiyondan mis hiç şanci çıkmadı nst de

Neden korkuyorsun rabbim kararlamistir insallah hayirlisiylabendeee dogum kaygisi dikis vs korkusu vardi ama artik diyorum yeterki zamani gelsede dogsa niyeyse icimde bi sabirsizlik bu koca beden beni daraltiyo allahin gucune gitmesin
Doktorlar daha yeni görüştük ya ondan alisirsam korku kalmaz inşallah da dün tahkil yapmisti idrar da biraz enfeksiyon çıkmış antibiyotik yazmış beni rahatsız etmiyor idrarim yanmiyor bol suyla geçer inşallah antibiyotigi de hiç kullanmak istemiyorum ki

Simdi kontrolden geldim bebegim 3200kilo 50 cm boy olmuş Dr. Eşi yaşlanmaya başlamış ama olabilir son haftalarda dedi kasik agrimcok oluyor ama enfeksiyondan mis hiç şanci çıkmadı nst de
Masallah prensese boyu kilosu guzel bende de oluyor kasik agrisi aynen nst de sanci bende de cikmadi en son normal dogum mu olacak senin dr bana normal dogum dedi ama korkuyorum

Masallah prensese boyu kilosu guzel bende de oluyor kasik agrisi aynen nst de sanci bende de cikmadi en son normal dogum mu olacak senin dr bana normal dogum dedi ama korkuyorum

Canım olumlu normal doğum hikayeleri diye arat internette onları oku ben onları okuyarak cesaret almıştım hep kendine güven ayrıca da unutma ki dünya kuruldu kurulali kadınlar bu durumu yaşıyor inan altından kalkamayacagin basaramayacagin bir durum değil ama bu senin kabusun olacak kadar da korkuyorsan konuş drunla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…