Amin canim sagol evet fitik patlak verdi 12. Haftadan sonra cok izdirap veriyor vallaMasallah oglusunu sevsinler gecmis olsun canim fitik mi var sende rabbim acil sifalar versin
Etrafimdakiler sagolsun o kadar cok korkuttular ki beni insan ister istemez etkileniyor bide benim vajinusmus gecmisim var dr la konustumda o da normal olmasini istiyor sali gittigimde cati muayenesi yapacak rahat olursan normal yapabilirsin diyorCanım olumlu normal doğum hikayeleri diye arat internette onları oku ben onları okuyarak cesaret almıştım hep kendine güven ayrıca da unutma ki dünya kuruldu kurulali kadınlar bu durumu yaşıyor inan altından kalkamayacagin basaramayacagin bir durum değil ama bu senin kabusun olacak kadar da korkuyorsan konuş drunla
Cok cok gecmis olsun canim dikkat et kendine rabbim acil sifalar versinAmin canim sagol evet fitik patlak verdi 12. Haftadan sonra cok izdirap veriyor valla
Etrafimdakiler sagolsun o kadar cok korkuttular ki beni insan ister istemez etkileniyor bide benim vajinusmus gecmisim var dr la konustumda o da normal olmasini istiyor sali gittigimde cati muayenesi yapacak rahat olursan normal yapabilirsin diyor
Aminn canim hayirla kucagna al inşallahBende başka doktora gittim. Oda normal doğum yapman daha iyi dedi. Benim Papatyam 2 haftadır başı aşağıda.tam normal doğum pozisyonunda yavrum. Rabbim bizede yavrularımızı sağlıklı sıhhatli kucağımıza alıp fotolarını paylaşmayı nasip etsin
Bak ne güzel kendi yolunda ilerliyo bebişin. Rabbim koymuş yoluna vakti gelincede cikar Allah ın izni ile.cogu kişi bebis dönmuyo die istemeyerek sezeryana giriyo. Olumlu dusun yaparm de.nede olsa dunyada ilk degilsin :)Amin kaygilicim da ben ayaklarimi ilk defa böyle görüyorum. Ya bir de ben nasıl normal doğum yapacağım korkuyorum normal olursa 7 hafta sezaryen olursa 5 hafta var. Artık hakkımızda hayırlısı.
Çevredeki insanlar çok etkiliyor zaten keşke unutabilsen onları. . Vajinismus halen etkiler mi bilmiyorum çatı muayenesinde anlarsınız sanırım ama bu iş kafada bitiyor yapabilecegine ufak da olsa inancın varsa yaparsın ama yok asla yapamam diyorsan drun da seni çok zorlamamasi gerekir çünkü senin psikolojin çok önemli bu durumda kendini hazır hissetmeden normal doğuma zorlanan insanlar dogum sonrası psikolojik olarak sıkıntı yaşıyorlar sen yine de benim dediğimi dene olumlu doğum hikayeleri oku dra gidene kadar.. Eğer yine de korkun devam ederse duruma göre bakarsın Allah sağlıkla kavuştursun yavrunu sana
Birkaç haftaya alırız bizde canım giren girdi dediğin gibiZamlanmis ki zaten yoksa bende calipso istiyordum gecen duydum vergiyi de hemen gelir diye düşünmemiştim arttirmis hainler fiyatiyılbaşı sonrasına bir daha artar sanırım. Yataga arti ücret istiyorlar annem pamuk yatak yapalim saglikli olsun dedi diye almadik sadece oyun parki aldik
Dediğin gibi kısmet kuzum ama gelecek miniğin bak görMogamim inanıyorum Rabbim nasip edecek ama bazen umutsuzluğa kapılmıyoda değilim üzülüyorumama ne yapalım kismetimizde ne varsa yaşayıp görücez..
bu dediklerini o kadar iyi anlıyorum ki bitanem unuttun mu bende aynı hislerle topikten uzaklaşmıştım bende çok seviniyordum her hamilelik haberine ama bi taraftanda kendimden umudumdan eksiltiyordum yine de kalabalık olarak görmedim kendimi burda sende bunu düşünme bile...istiyorsan uzaklaş kafanı topla ne bileyim tedaviye başlayınca ya da bebişin gelince tekrar dön aramıza (ki ben öyle yapacaktım mesela)...umut vermek kolay umut yeşertmek zor... biz hep desteğiz hepimiz için...bu arada tüp bebek için erteleme yapma bitanem bak madden sıkıntımız yok diyorsun 6000 lira için hem kendini hem sıpanı bekletme fırsatını bulduğun anda tedavine başla ben inanıyorum beklemeyeceksincanım bende sizleri seviyorum ama seninde dediğin gibi topiğin en başından beri buralardayım kimlerin kimlerin hamile olduğunu öğrendim hani kıskanc olduğumu falan düşünmeyin ama bi süre sonra insan sanki bu hamile haberlerinden rahatsız olmak mı desem doğru kelimeyi bulamıyorum insan üzülüyo artık olmayacağını kabullendim tüp bebek devlet hastanelerinde en son tercih biliyosun devletteki doktorlarında ne dediğini , olmayacak diye bişi yok 5 yıl falan filan diyolar tüp bebek içinde özelde 6000 civarı para lazım cok şükür maddi sıkıntımız yok ama şuan için tüp bebeğe ayıracak paramız yok beklememiz gerekiyor (şu ev alma meselesi aradan bi çıksa) o yüzden doğal yoollardan olmuyor ya ondan kalabalık etmim dedim...güçlü biri değilim galiba arkadaşlarımın çocuklarıyla olan durumlarını görünce bazan ağlamaklık oluyorum buda benim sınavım galiba
canım hem gözün aydın hem çok geçmiş olsun Allahım hayırlısıyla tamamlamayı nasip etsin şu hamileliğiKislaar biz kontrolden geldik oglus yine onden onden gidiyor acelesi var sanirim :) 1420 gr olmusuz hersey iyi dedi dr ama bana fzik tedavi yollari gorundu bayramdan sonra artik gecelri agliyorum belimin acisina aman deyim kendinizi koruyun
aman aman bugün bebişlerden haberler var bolca maaşallah minnoşuma... eşinde yaşlanma oluyormuş evet benim dayımın karısı da aynı durumu yaşadı endişe etme bitanemSimdi kontrolden geldim bebegim 3200kilo 50 cm boy olmuş Dr. Eşi yaşlanmaya başlamış ama olabilir son haftalarda dedi kasik agrimcok oluyor ama enfeksiyondan mis hiç şanci çıkmadı nst de
Doktorlar daha yeni görüştük ya ondan alisirsam korku kalmaz inşallah da dün tahkil yapmisti idrar da biraz enfeksiyon çıkmış antibiyotik yazmış beni rahatsız etmiyor idrarim yanmiyor bol suyla geçer inşallah antibiyotigi de hiç kullanmak istemiyorum ki
Kislaar biz kontrolden geldik oglus yine onden onden gidiyor acelesi var sanirim :) 1420 gr olmusuz hersey iyi dedi dr ama bana fzik tedavi yollari gorundu bayramdan sonra artik gecelri agliyorum belimin acisina aman deyim kendinizi koruyun
Etrafimdakiler sagolsun o kadar cok korkuttular ki beni insan ister istemez etkileniyor bide benim vajinusmus gecmisim var dr la konustumda o da normal olmasini istiyor sali gittigimde cati muayenesi yapacak rahat olursan normal yapabilirsin diyor
canım bende sizleri seviyorum ama seninde dediğin gibi topiğin en başından beri buralardayım kimlerin kimlerin hamile olduğunu öğrendim hani kıskanc olduğumu falan düşünmeyin ama bi süre sonra insan sanki bu hamile haberlerinden rahatsız olmak mı desem doğru kelimeyi bulamıyorum insan üzülüyo artık olmayacağını kabullendim tüp bebek devlet hastanelerinde en son tercih biliyosun devletteki doktorlarında ne dediğini , olmayacak diye bişi yok 5 yıl falan filan diyolar tüp bebek içinde özelde 6000 civarı para lazım cok şükür maddi sıkıntımız yok ama şuan için tüp bebeğe ayıracak paramız yok beklememiz gerekiyor (şu ev alma meselesi aradan bi çıksa) o yüzden doğal yoollardan olmuyor ya ondan kalabalık etmim dedim...güçlü biri değilim galiba arkadaşlarımın çocuklarıyla olan durumlarını görünce bazan ağlamaklık oluyorum buda benim sınavım galiba
Amin canim haklisin aslinda dedigin gibi vajinusmus ayri bisey sadece endiselerim var her kafadan bi ses cikiyor oyle bi anlatiyorlarki etkileniyorum bende hakkimizda hayirlisi neyse o olsun sizlerle konusunca biraz olsun cesaretlendim rabbim sagsalim kucagimiza almayi nasip etsin insallahWusltim az kalmis oncelikle allahim hayirlisi hangisi olacaksa onu nasip etsin sen normal diye dusunur dusunursun sonra bi bakmissin sezeryan olmus bosa can sikmissin ikisindede sikintili surec olur ama o icindeki var ya annesine bi el uzatir hic bi seyin kalmaz vajinismus u unut o baska bi sey bu baska bence vaj olmasakta dogum herkese zor ama bebeginle konusa konusa rabbimden guc dileyerek atlatirsin guzellikle ben inaniyorum