Beraber Anne Olma Yolunda

Etrafimdakiler sagolsun o kadar cok korkuttular ki beni insan ister istemez etkileniyor bide benim vajinusmus gecmisim var dr la konustumda o da normal olmasini istiyor sali gittigimde cati muayenesi yapacak rahat olursan normal yapabilirsin diyor

Etrafimdakiler sagolsun o kadar cok korkuttular ki beni insan ister istemez etkileniyor bide benim vajinusmus gecmisim var dr la konustumda o da normal olmasini istiyor sali gittigimde cati muayenesi yapacak rahat olursan normal yapabilirsin diyor

Çevredeki insanlar çok etkiliyor zaten keşke unutabilsen onları. . Vajinismus halen etkiler mi bilmiyorum çatı muayenesinde anlarsınız sanırım ama bu iş kafada bitiyor yapabilecegine ufak da olsa inancın varsa yaparsın ama yok asla yapamam diyorsan drun da seni çok zorlamamasi gerekir çünkü senin psikolojin çok önemli bu durumda kendini hazır hissetmeden normal doğuma zorlanan insanlar dogum sonrası psikolojik olarak sıkıntı yaşıyorlar sen yine de benim dediğimi dene olumlu doğum hikayeleri oku dra gidene kadar.. Eğer yine de korkun devam ederse duruma göre bakarsın Allah sağlıkla kavuştursun yavrunu sana

Aminn canim hayirla kucagna al inşallah

Amin kaygilicim da ben ayaklarimi ilk defa böyle görüyorum. Ya bir de ben nasıl normal doğum yapacağım korkuyorum normal olursa 7 hafta sezaryen olursa 5 hafta var. Artık hakkımızda hayırlısı.
Bak ne güzel kendi yolunda ilerliyo bebişin. Rabbim koymuş yoluna vakti gelincede cikar Allah ın izni ile.cogu kişi bebis dönmuyo die istemeyerek sezeryana giriyo. Olumlu dusun yaparm de.nede olsa dunyada ilk degilsin :)

Tesekkur ederim canim vajinusmusu yendim bu korkumuda yenerim insallah haklisin hersey kafada bitiyor

ben netten bi arastirayim olumlu hikayeleri en guzeli normal dogum insallah cesaretlenirim muayene rahat gecerse cesaretim gelir belki etraftakilerde olumsuz konusmaSalar bu kadar korkmazdim dinlemek istemedikce bilerek anlatiyorlar sinir oluyorum

Birkaç haftaya alırız bizde canım giren girdi dediğin gibi

bu dediklerini o kadar iyi anlıyorum ki bitanem unuttun mu bende aynı hislerle topikten uzaklaşmıştım bende çok seviniyordum her hamilelik haberine ama bi taraftanda kendimden umudumdan eksiltiyordum yine de kalabalık olarak görmedim kendimi burda sende bunu düşünme bile...istiyorsan uzaklaş kafanı topla ne bileyim tedaviye başlayınca ya da bebişin gelince tekrar dön aramıza (ki ben öyle yapacaktım mesela)...umut vermek kolay umut yeşertmek zor... biz hep desteğiz hepimiz için...bu arada tüp bebek için erteleme yapma bitanem bak madden sıkıntımız yok diyorsun 6000 lira için hem kendini hem sıpanı bekletme fırsatını bulduğun anda tedavine başla ben inanıyorum beklemeyeceksin ve sen güçlü bi kadınsın aksini iddia etme bence o dediğin ağlamaklı olma durumu kadınsal bi durum gelip geçici bi durum tamam mı bitanem gül bakıyım şimdi

Kislaar biz kontrolden geldik oglus yine onden onden gidiyor acelesi var sanirim :) 1420 gr olmusuz hersey iyi dedi dr ama bana fzik tedavi yollari gorundu bayramdan sonra artik gecelri agliyorum belimin acisina aman deyim kendinizi koruyun
canım hem gözün aydın hem çok geçmiş olsun Allahım hayırlısıyla tamamlamayı nasip etsin şu hamileliği

Simdi kontrolden geldim bebegim 3200kilo 50 cm boy olmuş Dr. Eşi yaşlanmaya başlamış ama olabilir son haftalarda dedi kasik agrimcok oluyor ama enfeksiyondan mis hiç şanci çıkmadı nst de
aman aman bugün bebişlerden haberler var bolca maaşallah minnoşuma... eşinde yaşlanma oluyormuş evet benim dayımın karısı da aynı durumu yaşadı endişe etme bitanem

CİNSİYET TABLOMUZ

DOĞAN MELEKLER
Sırrıeyvan---------->Kız----------DOĞDU-------
Esra51-------------->Kız-----------DOĞDU ------
Larsson------------>Erkek --------DOĞDU ------
Meemure ----------> Kız ----------DOĞDU-------
Meleğim ----------> Erkek --------DOĞDU-------
Hanfendi ---------> Kız -----------DOĞDU -------
Sebebiumut ------> Erkek
--------DOĞDU--------

BEKLENEN MELEKLER
Hilal ---------------> Erkek

Wuslt --------------> Kız
Elifbade -----------> Kız

Zehsel -------------> Erkek
Abcdefcd----------->Erkek-Kız
Nenuya ------------> Erkek
Ysmn1096 -------->Kız
Nesnesly ---------->Erkek
Tubaomur01 ----->Erkek
Afrodit26 --------->Erkek
Bebeem ------------>Erkek
Yarenim99 -------->Kız
Lovely35 ----------->Kız
Kaygılı ------------->Erkek
Okosale ------------>Kız
Zzzzynpppp--------> Erkek
Maysu--------------->Kız
Sweet42 -------------> Kız
Maleficent_bs ------> Erkek ?
Betiboop -------------> Kız ?

Lulus_k --------------> Erkek ?
Mogami -------------->
Blummm ------------>

TEMMUZ BAT

Eminebi ----------------> 14 Temmuz -------> 11.Deneme ------->
RuyaHayal -------------> 15 Temmuz -------> 6. Deneme -------> HAMİŞ
Jasmine53 -------------> 23 Temmuz -------> 20.Deneme ------>
Ayseygt1453 -----------> 24 Temmuz -------> 13. Deneme
Sabis35 ----------------->24 Temmuz -------> 12.Deneme

Gulbike -----------------> 30 Temmuz -------> 14. Deneme

AĞUSTOS BAT

Pesettim342 -----------> 1 Ağustos --------> 33. Deneme
Jasmine53 -------------> 10 Ağustos -------> 21.Deneme
Friendly8584 ---------> 13 Ağustos -------> 16. Deneme

Kızlar listeyi sürekli paylaşacağım eklenmek isterseniz bana ulaşın
Arkadaşlar sonuçlarınızı da yazmayı ihmal etmeyin lütfen

Canim illa yumurta kapiya dayaninca kullanma bebisin artik buyuk cok etkilenmez allahin izniyle dr gerekli gorduyse antibiyotigini kullan derim ilerlemesin illa koku aci olmasi gerekmez

Kislaar biz kontrolden geldik oglus yine onden onden gidiyor acelesi var sanirim :) 1420 gr olmusuz hersey iyi dedi dr ama bana fzik tedavi yollari gorundu bayramdan sonra artik gecelri agliyorum belimin acisina aman deyim kendinizi koruyun

Masallah bebegine allah yardimcin olsun fizik tedaviyle gecsin gitsin acilarin insallah

Wusltim az kalmis oncelikle allahim hayirlisi hangisi olacaksa onu nasip etsin sen normal diye dusunur dusunursun sonra bi bakmissin sezeryan olmus bosa can sikmissin ikisindede sikintili surec olur ama o icindeki var ya annesine bi el uzatir hic bi seyin kalmaz vajinismus u unut o baska bi sey bu baska bence vaj olmasakta dogum herkese zor ama bebeginle konusa konusa rabbimden guc dileyerek atlatirsin guzellikle ben inaniyorum

Mogami hakli hepimiz olmadigi aylarda boyle hissetmedik mi bencede erteleme b3begini arsinlim tupse tup moralin bi iki ay sonraya daha kotu olur gun gectikce moralsizlik artiyo ben inaniyorum rabbim hayirlisiyla belkide tupe baslamadan verecek evladini mogis dediyse guclusun ben senin gucunu esprilerinden zekandan anladimm:) o yuzden rabbim biraz sinamis olabilir ama tez zamanda evladini verecek insallah uzaklasabilirein ama donusunu bekliyoruzz

Amin canim haklisin aslinda dedigin gibi vajinusmus ayri bisey sadece endiselerim var her kafadan bi ses cikiyor oyle bi anlatiyorlarki etkileniyorum bende hakkimizda hayirlisi neyse o olsun sizlerle konusunca biraz olsun cesaretlendim rabbim sagsalim kucagimiza almayi nasip etsin insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…