Beraber Anne Olma Yolunda

Buyuk cok sukur canim ya seviyorum bu evi dogumdan once tasinmam iyi oldu :) diger evde sigardi da sallayamazdim besigi sanirim sabit kalirdi. Ucan balonunu bitir paylas da bende yaparim belki :)
Oyyy sen iste yaparım ben sanada kuşum :) bebisimin hediyeliklerini, kapı suslerini hep ben yapcam inşallah. Atanamayan tarihçilerin hazin sonu el isleri öğrenmek

canimmm tebrik ederim bence degerinde gayet iyi her sey guzel olacak insallah kotu seyler getrme aklima kisa zamandn beri ismini bilmedigim ark nicklerini soyluyorum dualarimda senin nicki soylerken icimde hep bi rahatlk vardi demek ki haber yakinmis :) cok sevindim :)

Allah razi olsun canim benim:)) ins tutunur bebisim.

Oyyy sen iste yaparım ben sanada kuşum :) bebisimin hediyeliklerini, kapı suslerini hep ben yapcam inşallah. Atanamayan tarihçilerin hazin sonu el isleri öğrenmek
Hamarat hatun yaa :)) bebis annesine kismetiyle gelir belli olmaz bi bakmisiz atanivermissin

Burnu bana benziyor küçük dedim döndüm eaime baktim onun da küçük neyse dedim bize benziyor

:))) süpermiş.. benim oğlanın da tam tersi ultrasonda kemerli bir burnu var gibi duruyordu.. hatta renkli ultrason resimlerine bakıp hep babasına benziyor dedik.. bir doğdu küçücük burun ve babayla alakası yok aynı ben :)

gayet guzel canım :) ınsallah artısda guzel olur yaa hadi gözün aydınnnn

Burnu bana benziyor küçük dedim döndüm eaime baktim onun da küçük neyse dedim bize benziyor
bebemmmmm burada karşılaştık bak.....nasıl gidiyor canım maşşalah bebişine kaç haftalık oldun cinsiyeti ne ayyyy çok tatlı maşallahhh

Hala sana mi benziyor peki :) esimle bana benzerse misir püskülü saçla dogar sanırım ikimiz de alman gibi doğmuşuz he dayiya benzerse siyah olur gerci sacli mi dogar bilmem ki

30+0 iz bugün :) erkek olacak kuzum teyzesii :) sen nerelerdesin nasıl gidiyor bakim?
oyyy oyyy maşallahhh canım ona bende iyiyim canım benimki daha minikkk 18 haftalıkk çok şükürr benim meleğimde kızz teyzesiii

oyyy oyyy maşallahhh canım ona bende iyiyim canım benimki daha minikkk 18 haftalıkk çok şükürr benim meleğimde kızz teyzesiii
Ay maşallah oldu mu o kadar ya :)) Kıyamam kiz bebisine prenses kardesi az var kuzumun hep pipili ogluşumun kardesleri

Ay maşallah oldu mu o kadar ya :)) Kıyamam kiz bebisine prenses kardesi az var kuzumun hep pipili ogluşumun kardesleri
evet canım çabuk geçiyor günler ama dün doktordan geldim bugün özledim yavrumu eşime ultroson alalım eve diyorum o derece :)) prensesim olacak inş... hayırlısı bakalımm doktorumuz kıza benzetti bacakları kapalıydı çünkü net göremedik ama bence de kız bebeğimmm annesinin gülü ama ilk kız olunca babaya benzer diyorlar kıskanıyorummm

Resmine baktıkca sabirsizlaniyoruuuuummm deliriciim :-/
Tadını çıkar son zamanlarının bence. Doğum yapanlar hep ayni şeyi soyluyo son son uyuyun uykuya doyun :) sonra gelsin uykusuz geceler, minik osuruklar için saatlerce uğraşmalar

Hala sana mi benziyor peki :) esimle bana benzerse misir püskülü saçla dogar sanırım ikimiz de alman gibi doğmuşuz he dayiya benzerse siyah olur gerci sacli mi dogar bilmem ki

evet canım 3 yaşında hala bana benziyor nasıl becerdin bu kadar kendine benzetmeyi diye soruyorlar :) artık da değişmez heralde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…