Oyyy sen iste yaparım ben sanada kuşum :) bebisimin hediyeliklerini, kapı suslerini hep ben yapcam inşallah. Atanamayan tarihçilerin hazin sonu el isleri öğrenmekBuyuk cok sukur canim ya seviyorum bu evi dogumdan once tasinmam iyi oldu :) diger evde sigardi da sallayamazdim besigi sanirim sabit kalirdi. Ucan balonunu bitir paylas da bende yaparim belki :)
Çok iyi canım son ki ayda alırsın biraz ama yine de çok iyi isme bayıldım ayrıca çok güzel bi secimteşekkür ederim tatlım 7ayda 7 kilo aldım 10la kapatırım heralde :)
canimmm tebrik ederim bence degerinde gayet iyi her sey guzel olacak insallah kotu seyler getrme aklima kisa zamandn beri ismini bilmedigim ark nicklerini soyluyorum dualarimda senin nicki soylerken icimde hep bi rahatlk vardi demek ki haber yakinmis :) cok sevindim :)Kızlaaaaaaarrrrrr şu mübarek gunde rabbim herkesin dualarini kabul etsin.ben suan cok karıśığım bat carsamba gunu oyle bir test yapayim dedim.dun ovu testim silik cikmisti bu ayda tam umitlerim suya dusuyor diyordum.biraz once gebelik yaptim evde tekim eşimde ís dolayisiyla gec gelecek ben gordugume inamamadim ne olur birde siz bakinbakin.hch testi ve ben orda cizgi mi goruyorummmmmm
Allah razi olsun canim benim:)) ins tutunur bebisim.canimmm tebrik ederim bence degerinde gayet iyi her sey guzel olacak insallah kotu seyler getrme aklima kisa zamandn beri ismini bilmedigim ark nicklerini soyluyorum dualarimda senin nicki soylerken icimde hep bi rahatlk vardi demek ki haber yakinmis :) cok sevindim :)
Hamarat hatun yaa :)) bebis annesine kismetiyle gelir belli olmaz bi bakmisiz atanivermissinOyyy sen iste yaparım ben sanada kuşum :) bebisimin hediyeliklerini, kapı suslerini hep ben yapcam inşallah. Atanamayan tarihçilerin hazin sonu el isleri öğrenmek
Burnu bana benziyor küçük dedim döndüm eaime baktim onun da küçük neyse dedim bize benziyortipini sevsinler senin41 kere maşallah
Burnu bana benziyor küçük dedim döndüm eaime baktim onun da küçük neyse dedim bize benziyor
gayet guzel canım :) ınsallah artısda guzel olur yaa hadi gözün aydınnnnKizlar ovulasyonda pozitifi gordugum 16.gun adetin 27.gunu. Normal sartlarda yarin bat gunum yani 28.gun oluyor yarin. Degerim 46.7 cikmis. İnsallah bu sefer saglikli bir gebelik olur degerim dusuk geldi sanki bana .siz ne dersiniz?Persembe aksami yenilerim kan testini.
bebemmmmm burada karşılaştık bak.....nasıl gidiyor canım maşşalah bebişineBurnu bana benziyor küçük dedim döndüm eaime baktim onun da küçük neyse dedim bize benziyor
Hala sana mi benziyor peki :) esimle bana benzerse misir püskülü saçla dogar sanırım ikimiz de alman gibi doğmuşuz he dayiya benzerse siyah olur gerci sacli mi dogar bilmem ki:))) süpermiş.. benim oğlanın da tam tersi ultrasonda kemerli bir burnu var gibi duruyordu.. hatta renkli ultrason resimlerine bakıp hep babasına benziyor dedik.. bir doğdu küçücük burun ve babayla alakası yok aynı ben :)
30+0 iz bugün :) erkek olacak kuzum teyzesii :) sen nerelerdesin nasıl gidiyor bakim?bebemmmmm burada karşılaştık bak.....nasıl gidiyor canım maşşalah bebişinekaç haftalık oldun cinsiyeti ne ayyyy çok tatlı maşallahhh
oyyy oyyy maşallahhh canım ona bende iyiyim canım benimki daha minikkk 18 haftalıkk çok şükürr benim meleğimde kızz teyzesiii30+0 iz bugün :) erkek olacak kuzum teyzesii :) sen nerelerdesin nasıl gidiyor bakim?
Resmine baktıkca sabirsizlaniyoruuuuummm deliriciim :-/bebeem maşallah kuzucugaaa :) sevsinler onun duruslarini
Ay maşallah oldu mu o kadar ya :)) Kıyamam kiz bebisine prenses kardesi az var kuzumun hep pipili ogluşumun kardeslerioyyy oyyy maşallahhh canım ona bende iyiyim canım benimki daha minikkk 18 haftalıkk çok şükürr benim meleğimde kızz teyzesiii
evet canım çabuk geçiyor günler ama dün doktordan geldim bugün özledim yavrumu eşime ultroson alalım eve diyorum o derece :)) prensesim olacak inş... hayırlısı bakalımm doktorumuz kıza benzetti bacakları kapalıydı çünkü net göremedik ama bence de kız bebeğimmm annesinin gülü ama ilk kız olunca babaya benzer diyorlar kıskanıyorummmAy maşallah oldu mu o kadar ya :)) Kıyamam kiz bebisine prenses kardesi az var kuzumun hep pipili ogluşumun kardesleri
Tadını çıkar son zamanlarının bence. Doğum yapanlar hep ayni şeyi soyluyo son son uyuyun uykuya doyun :) sonra gelsin uykusuz geceler, minik osuruklar için saatlerce uğraşmalarResmine baktıkca sabirsizlaniyoruuuuummm deliriciim :-/
Hala sana mi benziyor peki :) esimle bana benzerse misir püskülü saçla dogar sanırım ikimiz de alman gibi doğmuşuz he dayiya benzerse siyah olur gerci sacli mi dogar bilmem ki