canım gözünaydın tebrik ederim.. bence değerin gayet güzel benim adetimi nerdeyse 9 gün geçmişti kan değerim 135 çıkmıştı geç döllenme dedi doktorum seninde öyle olmuş olabilir içini ferah tutKizlar ovulasyonda pozitifi gordugum 16.gun adetin 27.gunu. Normal sartlarda yarin bat gunum yani 28.gun oluyor yarin. Degerim 46.7 cikmis. İnsallah bu sefer saglikli bir gebelik olur degerim dusuk geldi sanki bana .siz ne dersiniz?Persembe aksami yenilerim kan testini.
Ben gecen hafta perşembe gittim daha 3 haftam var görmek içinevet canım çabuk geçiyor günler ama dün doktordan geldim bugün özledim yavrumu eşime ultroson alalım eve diyorum o derece :)) prensesim olacak inş... hayırlısı bakalımm doktorumuz kıza benzetti bacakları kapalıydı çünkü net göremedik ama bence de kız bebeğimmm annesinin gülü ama ilk kız olunca babaya benzer diyorlar kıskanıyorummm
Ya aslında korkuyorum gözümün önünde olursa rahat olurum diye düşünüyorum ama karnimdaki halini de seviyorum aslında :) uykuya gelince bir ay uyuyamadim gecen hala da biraz uykusuzluk dogunca da uyku basar :-/ ben diyorum bazen içimdeyken sal gitsin diye de duyuyordur inşallahTadını çıkar son zamanlarının bence. Doğum yapanlar hep ayni şeyi soyluyo son son uyuyun uykuya doyun :) sonra gelsin uykusuz geceler, minik osuruklar için saatlerce uğraşmalar
Oy maşallah :) göz rengi ve uykusu babasina çeksin diye dua ediyorum ama bende bakalım :) ama inatci olabilir anası gibi rahmin kosesine yapisti pipiyi göstermedi kafa yukarida ayaklar dogum kanalinda dönmeye niyeti de yok gibi afacan çooocum benim :)evet canım 3 yaşında hala bana benziyor nasıl becerdin bu kadar kendine benzetmeyi diye soruyorlar :) artık da değişmez heralde
Oy maşallah :) göz rengi ve uykusu babasina çeksin diye dua ediyorum ama bende bakalım :) ama inatci olabilir anası gibi rahmin kosesine yapisti pipiyi göstermedi kafa yukarida ayaklar dogum kanalinda dönmeye niyeti de yok gibi afacan çooocum benim :)
Hadi yasen yine duanı tastamam et canım ben kendim babama çok benzerim hamileyken de erkek olduğunu öğrenince yüzü babama vücut tipi eşime benzesin diye dua ettim hep :) nitekim de öyle oldu.. ama huyuna suyuna dua etmeyi unutmuşum yaramazın önde gideni oldu çocuk :) uykusuna yemeğine kadar say sen dualarında.. hamilelerin duası kabul olur. dönmezse de orda kalacak değil ya endişelenme boşver en kötü son ana kadar dönmemiş olursa sezaryen olursun sağlıkla doğsun yeter ki nasıl doğduğu çok da önemli değil
Hadi yabende dua ediyorum yemek yemesi bana benzesin hic secmem bir de ben çok sakin bir bebekmisim kardeşim de öyle annem nefesimizi dinlermis korkarmis birşey mi oldu diye o konuda da bana benzeyebilir :) aslında ediselenmiyorum ya öyle böyle doğacak kuzum sadece milletin bi halt bilmeden vırvırlanması sinir bozucu
Gercekten annemin dedigi gibi 40 tane anasi oluyor yani :) ya gecen arkadasla telefonda konusuyorum sezeryani da normali de sormadim fiyat olarak dedim akrabam sakin sakin sezeryan yapma diyo ulen kizin 4ünü de sezeryan dogurdu demedim yine :-/ ultrasina ayda bir gidiyorum esimin akrabalari laf etti ilk zaman ikidebir(!) ultrasona mi girilirmisboşver sen milleti o millet hep konuşacak herkes illa çocuk büyütmüş veya nasıl büyütüldüğüne şahit olmuştur ya sözüm ona aslında iyi niyetle söyleyecekler ama her şeyine karışacaklar doğunca da çocuğu şöyle tut banyosunu böyle yaptır aman şöyle emzir böyle yatır aa şunu yeme gaz yapar bunu ye süt yapar vs vs hiç susmayacaklar yani.. ben doğuda hamile kalıp doğum yapmak için annemlerin yanına gelmiştim oğlan 20 günlükken tekrar dönüş yapılacak diye doğumun 5. günü 2 saatlik yola kvye gittim dikişli lohusa halimle araba tepesinde :) neyse yolda avmde durduk oturdukça canım acıyor dolaşalım diye markette hiç tanımadığım insanlar bile el kadar bebekle niye çıkmışım çocuk hasta olcakmış aman çocuğu öyle tutmamalıymışım falan diye laf ettiler düşün artık.. sallama milleti yani..
Gercekten annemin dedigi gibi 40 tane anasi oluyor yani :) ya gecen arkadasla telefonda konusuyorum sezeryani da normali de sormadim fiyat olarak dedim akrabam sakin sakin sezeryan yapma diyo ulen kizin 4ünü de sezeryan dogurdu demedim yine :-/ ultrasina ayda bir gidiyorum esimin akrabalari laf etti ilk zaman ikidebir(!) ultrasona mi girilirmis
Masallah sana :) tamam sagliklisi normal olani kaybettigim bebegimde de normal dogurdum nasil birsey biliyorum ama saglik bu ya dedigin gibi riske mi atayim ille de normal diye yoo her yola gelirim benhehe boşver :) çok merak ediyorum o akrabanın zamanında sezaryen doğum bu kadar yaygın olsa hangisini seçerdi acaba :)) ben normal doğum yaptım -ki yapı olarak ufak tefeğimdir evlendiğimde 38 kiloydum düşün:)- herkes hayret etti bana nasıl becerdin diye çünkü akraba kuzenler falan hep sezaryen.. ama ben normal doğurdum diye herkes normal doğurmak zorunda değil ki psikolojik olarak annenin normal doğum yapabileceğine inanması çok önemli mesela.. veya senin oğlan gibi inatçı olup dönmeyenler napsın? bebeğin sağlığını tehlikeye atıp normal doğrucam diye tepinsin mi? ya da suyu azalan vs.. bazılarının kafası hep düz mantık çalışıyor ben normal yaptım çektim sancıyı sen de çek.. yok öyle bi dünya
Sen tedavi vs başladın mı canım
Tutmaması için bi sebep yok elbet tutacak ama şimdi ama yarın içini ferah tut bitanem...Hepimiz burada 1 yılımızı devirdik umutla neşeyle duayla...Sıramız geldikçe kavuştuk minnaklarımıza ve kavuşacağız inşallah
canım artık buralarda kalabalık yapmak istemiyorum bizim çocuğumuz olmuyor o yüzden artık inferilite forumlarına bakıyorum bazan ....bugün yine adet oldum olmayacağını biliyordum ama yinede adet olunca hüzünleniyo insan ....sizler nasılsınız
Sagol canim.kafami cok takiyorum aslinda bu kadar strese girmemem lazim.yarin aksamki kanda belli eder kendini .dusunmemeye calisacagim:)canım gözünaydın tebrik ederim.. bence değerin gayet güzel benim adetimi nerdeyse 9 gün geçmişti kan değerim 135 çıkmıştı geç döllenme dedi doktorum seninde öyle olmuş olabilir içini ferah tut
Canim hamile misin tebrik ederim öyleyse. Inşallah Allah tamamına erdirsin. Ben senin birde burda birkaç kişi daha var onların ismini görünce hep yakın zamanda hamile olacağınızı hissediyordum. Inşallah değerlerin çooook güzel artar.Sagol canim.kafami cok takiyorum aslinda bu kadar strese girmemem lazim.yarin aksamki kanda belli eder kendini .dusunmemeye calisacagim:)
Canim benim de bat iki ya da üç gün geçmişti 81 çıkmıştı çok şükür sonradan arttı arttı. Inşallah seninki de artar dualarim seninle.Sagol canim.ne bilim ilkinden dolayi hep bir tedirginlik var.hayirlisi bakalim insallah persembe iki katina cikar.46 yi gorunce uzuldum biraz ama belki gec dollenmistir.
yaptı canım cuma günü. Bıraz sıkıntılı bı surecı olmus ama cok sukur almıs kızını kucagına. karnında kakasını yedıgı ıcın 1 hafta kuvezde kalıcaktı bebısKızlar merabahanfendi doğum yaptı mı? ???
Çok şükür canım e doktorlar anlamamislar mi ya. Çok şükür ki ikisine de birsey olmamışyaptı canım cuma günü. Bıraz sıkıntılı bı surecı olmus ama cok sukur almıs kızını kucagına. karnında kakasını yedıgı ıcın 1 hafta kuvezde kalıcaktı bebıs