Beraber Anne Olma Yolunda

canım gözünaydın tebrik ederim.. bence değerin gayet güzel benim adetimi nerdeyse 9 gün geçmişti kan değerim 135 çıkmıştı geç döllenme dedi doktorum seninde öyle olmuş olabilir içini ferah tut

Ben gecen hafta perşembe gittim daha 3 haftam var görmek için tekmelemeye başladı mı peki? Arkadaşimin kizi babasinin kopyasi doğdu anneye dönmeye başladı ama agiz kısmı hala babası daha 2.ayini yeni geçti :)

Tadını çıkar son zamanlarının bence. Doğum yapanlar hep ayni şeyi soyluyo son son uyuyun uykuya doyun :) sonra gelsin uykusuz geceler, minik osuruklar için saatlerce uğraşmalar
Ya aslında korkuyorum gözümün önünde olursa rahat olurum diye düşünüyorum ama karnimdaki halini de seviyorum aslında :) uykuya gelince bir ay uyuyamadim gecen hala da biraz uykusuzluk dogunca da uyku basar :-/ ben diyorum bazen içimdeyken sal gitsin diye de duyuyordur inşallah

evet canım 3 yaşında hala bana benziyor nasıl becerdin bu kadar kendine benzetmeyi diye soruyorlar :) artık da değişmez heralde
Oy maşallah :) göz rengi ve uykusu babasina çeksin diye dua ediyorum ama bende bakalım :) ama inatci olabilir anası gibi rahmin kosesine yapisti pipiyi göstermedi kafa yukarida ayaklar dogum kanalinda dönmeye niyeti de yok gibi afacan çooocum benim :)

sen yine duanı tastamam et canım ben kendim babama çok benzerim hamileyken de erkek olduğunu öğrenince yüzü babama vücut tipi eşime benzesin diye dua ettim hep :) nitekim de öyle oldu.. ama huyuna suyuna dua etmeyi unutmuşum yaramazın önde gideni oldu çocuk :) uykusuna yemeğine kadar say sen dualarında.. hamilelerin duası kabul olur. dönmezse de orda kalacak değil ya endişelenme boşver en kötü son ana kadar dönmemiş olursa sezaryen olursun sağlıkla doğsun yeter ki nasıl doğduğu çok da önemli değil

Hadi ya bende dua ediyorum yemek yemesi bana benzesin hic secmem bir de ben çok sakin bir bebekmisim kardeşim de öyle annem nefesimizi dinlermis korkarmis birşey mi oldu diye o konuda da bana benzeyebilir :) aslında ediselenmiyorum ya öyle böyle doğacak kuzum sadece milletin bi halt bilmeden vırvırlanması sinir bozucu

boşver sen milleti o millet hep konuşacak herkes illa çocuk büyütmüş veya nasıl büyütüldüğüne şahit olmuştur ya sözüm ona aslında iyi niyetle söyleyecekler ama her şeyine karışacaklar doğunca da çocuğu şöyle tut banyosunu böyle yaptır aman şöyle emzir böyle yatır aa şunu yeme gaz yapar bunu ye süt yapar vs vs hiç susmayacaklar yani.. ben doğuda hamile kalıp doğum yapmak için annemlerin yanına gelmiştim oğlan 20 günlükken tekrar dönüş yapılacak diye doğumun 5. günü 2 saatlik yola kvye gittim dikişli lohusa halimle araba tepesinde :) neyse yolda avmde durduk oturdukça canım acıyor dolaşalım diye markette hiç tanımadığım insanlar bile el kadar bebekle niye çıkmışım çocuk hasta olcakmış aman çocuğu öyle tutmamalıymışım falan diye laf ettiler düşün artık.. sallama milleti yani..

Gercekten annemin dedigi gibi 40 tane anasi oluyor yani :) ya gecen arkadasla telefonda konusuyorum sezeryani da normali de sormadim fiyat olarak dedim akrabam sakin sakin sezeryan yapma diyo ulen kizin 4ünü de sezeryan dogurdu demedim yine :-/ ultrasina ayda bir gidiyorum esimin akrabalari laf etti ilk zaman ikidebir(!) ultrasona mi girilirmis

hehe boşver :) çok merak ediyorum o akrabanın zamanında sezaryen doğum bu kadar yaygın olsa hangisini seçerdi acaba :)) ben normal doğum yaptım -ki yapı olarak ufak tefeğimdir evlendiğimde 38 kiloydum düşün:)- herkes hayret etti bana nasıl becerdin diye çünkü akraba kuzenler falan hep sezaryen.. ama ben normal doğurdum diye herkes normal doğurmak zorunda değil ki psikolojik olarak annenin normal doğum yapabileceğine inanması çok önemli mesela.. veya senin oğlan gibi inatçı olup dönmeyenler napsın? bebeğin sağlığını tehlikeye atıp normal doğrucam diye tepinsin mi? ya da suyu azalan vs.. bazılarının kafası hep düz mantık çalışıyor ben normal yaptım çektim sancıyı sen de çek.. yok öyle bi dünya

Masallah sana :) tamam sagliklisi normal olani kaybettigim bebegimde de normal dogurdum nasil birsey biliyorum ama saglik bu ya dedigin gibi riske mi atayim ille de normal diye yoo her yola gelirim ben ilkinde kontrolde ultrasona girdigimde bebegin hasta oldugunu ogrendim sanki bayiliyorum da kontrole gitmeye.

Sen tedavi vs başladın mı canım

Canim ben 3 kez doktora gittim bi sıkıntı olmadığını söylediler hormon testlerimde normal çıktı..esimde yakın zamanda Sperm testi yaptırdı erime süresi çok uzun çıktı iltihabı var sanırım doktora gittik devlete tekrar Sperm testi istedi tıp Fakültesinden ramazan dan sonra gidip oraya yaptıracaz bakalım ne çıkacak Sperm testinde bişey çıkmasa Klomen kullanacaktım 1 2 ay olmazsa rahim filmi cektirecektim ama işler değişti hayırlısı inşallah Rabbim daha fazla bekletmesin. . Klomen kullanmak istiyosun sanırım onun vesilesiyle gelir inşallah Nazlı bebişin:)

Mogamim inanıyorum Rabbim nasip edecek ama bazen umutsuzluğa kapılmıyoda değilim üzülüyorum ama ne yapalım kismetimizde ne varsa yaşayıp görücez..

Canim olurmu öyle şey tek değilsin ki burada bende hamile değilim diğer topiklerede bakıyorum ama bu topikten kopamıyorum. .sende bırakma buraları hamileyimmm diyeceğiz bizde bu topikte inşallah. .

Sagol canim.kafami cok takiyorum aslinda bu kadar strese girmemem lazim.yarin aksamki kanda belli eder kendini .dusunmemeye calisacagim:)

Sagol canim.kafami cok takiyorum aslinda bu kadar strese girmemem lazim.yarin aksamki kanda belli eder kendini .dusunmemeye calisacagim:)
Canim hamile misin tebrik ederim öyleyse. Inşallah Allah tamamına erdirsin. Ben senin birde burda birkaç kişi daha var onların ismini görünce hep yakın zamanda hamile olacağınızı hissediyordum. Inşallah değerlerin çooook güzel artar.

Sagol canim.ne bilim ilkinden dolayi hep bir tedirginlik var.hayirlisi bakalim insallah persembe iki katina cikar.46 yi gorunce uzuldum biraz ama belki gec dollenmistir.
Canim benim de bat iki ya da üç gün geçmişti 81 çıkmıştı çok şükür sonradan arttı arttı. Inşallah seninki de artar dualarim seninle.

yaptı canım cuma günü. Bıraz sıkıntılı bı surecı olmus ama cok sukur almıs kızını kucagına. karnında kakasını yedıgı ıcın 1 hafta kuvezde kalıcaktı bebıs
Çok şükür canım e doktorlar anlamamislar mi ya. Çok şükür ki ikisine de birsey olmamış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…