Beraber Anne Olma Yolunda

Canim coookk sevindim ihtiyacimzi vardi boyle guzel haberlere :) haber veririsin kan sonucunu fıstık
Kizlarrrrr hepinize cok cok tesekkur ederim ayri ayri.ben daha netlestiremedim yaaa.aksama dogru verdim kanı sonucu daha cikmadi.birazdan tekrar arayacagim.klomeni bir daha kullanmak istemiyorum demistim insallah bu sonuncusudur.hala hamisim diyemiyorum :110:

Kizlar ovulasyonda pozitifi gordugum 16.gun adetin 27.gunu. Normal sartlarda yarin bat gunum yani 28.gun oluyor yarin. Degerim 46.7 cikmis. İnsallah bu sefer saglikli bir gebelik olur degerim dusuk geldi sanki bana .siz ne dersiniz?Persembe aksami yenilerim kan testini.

Kizlar ovulasyonda pozitifi gordugum 16.gun adetin 27.gunu. Normal sartlarda yarin bat gunum yani 28.gun oluyor yarin. Degerim 46.7 cikmis. İnsallah bu sefer saglikli bir gebelik olur degerim dusuk geldi sanki bana .siz ne dersiniz?Persembe aksami yenilerim kan testini.
Gayet fazla değerin hadi hayirli olsum

Beşik yerine sadece park yatak mi alacaksınız kızlar ? Bende baktım bi kaç yerde de park yataklar daha mantıklı geliyor bana da ama bilemedim.
Ben park yatak aldim kuzum yarin bir gun toplar kaldiririm kucuk birsey oluyor toplaninca zaten ahsap olarak buyuyen yatak alsam da ergenlige kadar ayni seyi kullanmak istemezdi sanirim

Ben park yatak aldim kuzum yarin bir gun toplar kaldiririm kucuk birsey oluyor toplaninca zaten ahsap olarak buyuyen yatak alsam da ergenlige kadar ayni seyi kullanmak istemezdi sanirim
Bende aynen boyle düşünüyorum bide büyük oluyor park yataklar bayaa kullanılır gibi. Belki o arada kendi evimizi almak nasip olur kalıcı eşyalarını yatağını o zaman alırım yavrumun. İlk etapta tam oda takimi almayı da düşünmüyorum bi minik dolap alırım kıyafetleri için.
Benim yatak odamda küçük çocuğun yatağını sığdırmak için sanırım bi süreliğine tuvalet masamdan vazgecicem.
Sen başka neler neler aldın bakiim az kaldı senin busuru şeyin vardır artik.

A afrodit26 anaaam gobuse bak kocaman ne güzel ne güzel :) gobusu örtüp bunaltma minnagi annesi, kocaman olmuş vurur sana :)
Siyah00 Siyah00 dıp tıımm dıp tıımm heyecan dorukta :)
hem de ne vurmak canm yaa bombardımana tutuyo :) az kaldı oğluşum yumuşacık sıcacık uyuyacak kış günlerinde onunla oyyy daha neler orcem ben ona :)

canm bence normal benm bat günü 72 cıkmıştı sanırım senin de iyi bence içini çürükleme dua et minik kuzun sağlıklı olsun :)

canm bence normal benm bat günü 72 cıkmıştı sanırım senin de iyi bence içini çürükleme dua et minik kuzun sağlıklı olsun :)
Cok sagol canim ya icimi ferahlattin biraz insallah artacak kat kat .sizlerde dua edin benim icin :)

Bende aynen boyle düşünüyorum bide büyük oluyor park yataklar bayaa kullanılır gibi. Belki o arada kendi evimizi almak nasip olur kalıcı eşyalarını yatağını o zaman alırım yavrumun. İlk etapta tam oda takimi almayı da düşünmüyorum bi minik dolap alırım kıyafetleri için.
Benim yatak odamda küçük çocuğun yatağını sığdırmak için sanırım bi süreliğine tuvalet masamdan vazgecicem.
Sen başka neler neler aldın bakiim az kaldı senin busuru şeyin vardır artik.
Ben bile sigarim kiz aldigimiza neredeyse :-) dolaptan cok cekmece kullanisli oluyor aslinda arkadasim dolaptan once besli cekmece yaptirip onu kullanmisti. Tasindigimiz evde giyinme odasi var benim gardrobu oraya kiydum benimkinin iki kati dolap da var zaten orada yarisi bos dolabin su an onu kullanirim bu evde oldugum surece. Ben golcukteydim hafta sonu ozdellerden baya birseyini aldim bitirdim sayilir artik kuvetini pijamasini havlusunu mendilini aldim son son da arkadas tirnak makasini bebekler icin olandan alma normal kucuk tirnak makasi al kullabisli olmuyo dedi

bebeem bebeem ohh maşallah yeni evin büyük demek güzel günlerde oturun inşallah. Sen cozmussun yer sorununu darısı başımıza artik. Golcuku özledim bende, izmite gelirsem golcuke mutlaka gecicem bu sefer.
A afrodit26 adini sevsinler yakisiklinin emi :) su orgu isine bendr girdim ama maalesef yarıda kaldı battaniye hatta yarilanmadi bile. Bende becerebildigim ise geri döndüm keçeden kocaman bi ucan balon yapıyorum bu aralar yavrukusuma en azından onu becerebiliyorum:-)

Son düzenleme:
bebeem bebeem ohh maşallah yeni evin büyük demek güzel günlerde oturun inşallah. Sen cozmussun yer sorununu darısı başımıza artik. Golcuku özledim bende, izmite gelirsem golcuke mutlaka gecicem bu sefer.
A afrodit26 adini sevsinler yakisiklinin emi :) su orgu isine bendr girdim ama maalesef yarıda kaldı battaniye hatta yarilanmadi bile. Bende becerebildigim ise geri döndüm keçeden kocaman bi ucan balon yapıyorum bu aralar yavrukusuma en azından onu becerebiliyorum
Buyuk cok sukur canim ya seviyorum bu evi dogumdan once tasinmam iyi oldu :) diger evde sigardi da sallayamazdim besigi sanirim sabit kalirdi. Ucan balonunu bitir paylas da bende yaparim belki :)

X