Kessinlikle canm onlara mi soracakmis millet cocuk yaparken ayy valla cok sinir oldum yaa bunlar neyin yeminini ediyo da hemen unutuyolar insan degiller yaÇok kötüydü şikayet etmedim ama etmeyi düşünüyorum yaptıkları yanlarına kar kalmasın birileri sesini çıkartmalıki bu düzen bozulmalı
ayy Allah onlari nasi biliyosa öle yapsın ya hayret bişe insana sancısını unuttururlar. neyseki hayirla almişin kucagna canim o 1 geceyi unutamazsin tabi ama sukretki gideblmşin hastanene. minnoşu öp bizim için :) en kısa zamanda fotosunu bekliyoruz inşMerhaba kızlar sıra doğum hikâyeme geldi malasefki benim öyle güzel bir doğum hikayem olmadı perşembe gecesi nişanım geldi zaten cumayada eğitim ve araştırma hastanesinin doktoru çağırmıştı benim kendi özel doktorum çarşamba doğumu başlatıyordu olmadı bende araştırma hastanesine güvendim ve oraya gitmeye karar verdik cuma sabah erkenden gittik baktılar ve servise yatırdılar serviste hiç açılman yoktu alttan ilaç koydular saat akşam 8 olmuş 1 saat sonra sancılar başladı ve birden suyum geldi apar topar doğum haneye götürdüler doğumhaneye girdiğim an allahım ben nereye düştüm böyle dedim gördüğüm manzara karşısında şok olmuştum 10 dan fazla bayan bir odada bağıranmı ağlayanmı neler neler bunlara neyse dedim sancıları çoktur ondan bu feryatları deyip kendi kendime moral veriyorum benimde o 10 kadının içine yatırdılar birden 3 5 doktor girdi içeri bağırmayın geri zekalılar sesiiniz çıkmayacak sesi çıkanın puanını keser acı çektiririm günlerce bekletirim dedi ben bunları duydukça feryat figan ağlıyorum benim ağladığımı görünce bana da bağırdı ben mi dedim çoçuk yap bağırma başımı şışırme puanını kirıyorum bak dedi akşam 9 girdiği doğumhaneye sabaha kadar nelere şahit oldum anlatamam sabah oldu ben halen doğuramadm ve diyorum eşimle telefonla görüşmek istiyorum bana bağırıyor başka emrin varmı diye neyseki eşimden dışarda ben eşini görmek istiyorum demiş ve yalvarıyorum yakar eşimle görüştürdüler ben eşine sadece beni buradan çıkart ölmeye razıyım diyorum eşim de imza verip çıkardı çıktığımda 5 santim açılmam vardı hemen özel hastanedeki doktoruma gittim hemen beni doğumhaneye aldı ve 1 saat içinde cumartesi saat 12 20 aldım kızımıkucağıma aldım 3 kilo 315 gram doğdu tarifsiz bir mutluluktur ama psikolojik alt üst olmuştu neyse geçti gitti ama cuma gecesi o hastanede yaşadıklarmı ömrüm boyunca unutacağımı sanmıyorum Rabbim bizi iyi insanların eline düşüşün daima
ayy Allah onlari nasi biliyosa öle yapsın ya hayret bişe insana sancısını unuttururlar. neyseki hayirla almişin kucagna canim o 1 geceyi unutamazsin tabi ama sukretki gideblmşin hastanene. minnoşu öp bizim için :) en kısa zamanda fotosunu bekliyoruz inş
Kessinlikle canm onlara mi soracakmis millet cocuk yaparken ayy valla cok sinir oldum yaa bunlar neyin yeminini ediyo da hemen unutuyolar insan degiller ya
Evet canım pazartesi gittik son kontrollerim yapıldı perşrmbe gününe ameliyat günü verdiler perşembe sabahı saat 7 de hastanede olcakmışımSenin ameliyat günün belli mi canım?
Canım bebegin doğmuş saglıklı hayırlı mutlu bir evlat olsun inşaallah.Hayırlı ugurlu olsun. nohut fasulye kabak ve dövme yeme ki gaz olmasın sütünde.yeşil mercimekli bulgur pilavı süt yapıyo diyodu yengem.Kızınada geçmiş olsun tez zamanda annesinin kucagına dönsün inşaallah.Sütün gelmesine sıcak duş da iyi geliyo süt kanalların açılsın cok cok emsin bebişin annesini.İnsanlıktan nasibini alamamışlardır demekki bunları yapıyorlardı canım malesefki ben bile daha kızını kucağıma alması halen küvezde durumu iyiye gidiyormuş ben taburcu oldum evdeyim ama kızım 1 hafta daha kalabilir sağlığına kavuşsundabir hafta beklerim ben yavrumu tabi sürekli aaklın onda karnı tokmudur altı temizmidir diye düşünüp duruyorum ama her gün sürümü sagıp götürecem pompa aldım şimdilik sürüm çok az ama zamanla artar inşallah
Kiyamam sana.. Kuzuna kavusunca unutursun canm insalah butun olanlariGerçekten benim onlar yüzünden psikolojik bozuldu gözüntam uykuya dalıyor o geceki yaşadıkları ggözümün ônüne geliyor
ınsallah canım benım benım kızımda 2 gun kaldı mahvolmustum evde. gıdıp emzırıyodum hergun ama sutum gelmemıstı ta 6. gun geldı oda azıcık. zaten tek gogus emdı 2. aydada onuda bıraktı sımdıde sagıyorum ama 10cc falan anca cıkıyo napayım geldıgı kadar artık. sen moralını yuksek tut uykunu ıyı al ve bol su ıc canım dıgerlerını bosver bos yere kıloİnsanlıktan nasibini alamamışlardır demekki bunları yapıyorlardı canım malesefki ben bile daha kızını kucağıma alması halen küvezde durumu iyiye gidiyormuş ben taburcu oldum evdeyim ama kızım 1 hafta daha kalabilir sağlığına kavuşsundabir hafta beklerim ben yavrumu tabi sürekli aaklın onda karnı tokmudur altı temizmidir diye düşünüp duruyorum ama her gün sürümü sagıp götürecem pompa aldım şimdilik sürüm çok az ama zamanla artar inşallah
Merhaba kızlar sıra doğum hikâyeme geldi malasefki benim öyle güzel bir doğum hikayem olmadı perşembe gecesi nişanım geldi zaten cumayada eğitim ve araştırma hastanesinin doktoru çağırmıştı benim kendi özel doktorum çarşamba doğumu başlatıyordu olmadı bende araştırma hastanesine güvendim ve oraya gitmeye karar verdik cuma sabah erkenden gittik baktılar ve servise yatırdılar serviste hiç açılman yoktu alttan ilaç koydular saat akşam 8 olmuş 1 saat sonra sancılar başladı ve birden suyum geldi apar topar doğum haneye götürdüler doğumhaneye girdiğim an allahım ben nereye düştüm böyle dedim gördüğüm manzara karşısında şok olmuştum 10 dan fazla bayan bir odada bağıranmı ağlayanmı neler neler bunlara neyse dedim sancıları çoktur ondan bu feryatları deyip kendi kendime moral veriyorum benimde o 10 kadının içine yatırdılar birden 3 5 doktor girdi içeri bağırmayın geri zekalılar sesiiniz çıkmayacak sesi çıkanın puanını keser acı çektiririm günlerce bekletirim dedi ben bunları duydukça feryat figan ağlıyorum benim ağladığımı görünce bana da bağırdı ben mi dedim çoçuk yap bağırma başımı şışırme puanını kirıyorum bak dedi akşam 9 girdiği doğumhaneye sabaha kadar nelere şahit oldum anlatamam sabah oldu ben halen doğuramadm ve diyorum eşimle telefonla görüşmek istiyorum bana bağırıyor başka emrin varmı diye neyseki eşimden dışarda ben eşini görmek istiyorum demiş ve yalvarıyorum yakar eşimle görüştürdüler ben eşine sadece beni buradan çıkart ölmeye razıyım diyorum eşim de imza verip çıkardı çıktığımda 5 santim açılmam vardı hemen özel hastanedeki doktoruma gittim hemen beni doğumhaneye aldı ve 1 saat içinde cumartesi saat 12 20 aldım kızımıkucağıma aldım 3 kilo 315 gram doğdu tarifsiz bir mutluluktur ama psikolojik alt üst olmuştu neyse geçti gitti ama cuma gecesi o hastanede yaşadıklarmı ömrüm boyunca unutacağımı sanmıyorum Rabbim bizi iyi insanların eline düşüşün daima
Evet canım pazartesi gittik son kontrollerim yapıldı perşrmbe gününe ameliyat günü verdiler perşembe sabahı saat 7 de hastanede olcakmışım
Bilmiyorum cnm ameliyatın gidişatına baglı herşey kanama veya idrar kanalında delinme yada kopma en kötü ihtimaller o zamanda açık ameliyata geçilir dediler.İnşaallah o ihtimaller gerçekleşmezde lazerle dikişsiz kolay atlatıtım bu sıkıntıyıdaameliyat sonrası yatışın olacak mı peki hemen evine dönecek misin?
Bilmiyorum cnm ameliyatın gidişatına baglı herşey kanama veya idrar kanalında delinme yada kopma en kötü ihtimaller o zamanda açık ameliyata geçilir dediler.İnşaallah o ihtimaller gerçekleşmezde lazerle dikişsiz kolay atlatıtım bu sıkıntıyıda
Canim gecmis olsun okudukca tuhaf oldum nasil bi insanlık bu.. sikayet konusunda asla papuc birakma bak sen hemen ozele gitmissin ama diger insanlar icin git ve şikayetini yap.. Bebegin tez zamanda saglikla kucagina gelsin umarimGerçekten benim onlar yüzünden psikolojik bozuldu gözüntam uykuya dalıyor o geceki yaşadıkları ggözümün ônüne geliyor
Dualarimiz senle canim hemen iyilrsirsin inşallah seni once allah a sonra almak doktorlarina emanet ediyoruz guclu hatunsun sen hemen toparlanirsinBilmiyorum cnm ameliyatın gidişatına baglı herşey kanama veya idrar kanalında delinme yada kopma en kötü ihtimaller o zamanda açık ameliyata geçilir dediler.İnşaallah o ihtimaller gerçekleşmezde lazerle dikişsiz kolay atlatıtım bu sıkıntıyıda
Allah işini rast getirsin canım olmaz inşallah öyle şeyler ihtimaldir diye söylemişlerdir rahat geçirirsin Allahın izniyle[/QUOTE Benim taş böbrekten çıkmış idrar kanalındaymış ya o yüzden kırma işlemi idrar kanalında olacak.en kötü ihtimalleri söylediler bunlar olursa açık ameliyata geçebiliriz yada başka bir komplikasyon olursa enfeksiyon kapma gibi o şekilde ikinci ameliyatta olabilir dediler bakalım sonumuz ne olacak.temennimiz herşey normal seyretsin lazerle dikişsiz olup çıkayım hayırlısıyla.Ameliyattan degilde o sallanan sondadan nefret ettim onu biran önce atlatmak istiyorum.
Allah razı olsun cnm.Güçlü hatunum ama derler ya kıçın dertten kurtulmuyo diye biri bitmeden biri başlar her yerim kaput olmuş.(Alman deyimiyle Kaput:arızalı bozuk demek)Her yerim ağrıyo adam seninde hergün biryerin ağrıyo noluyo sana diyo.adam haklı belde omurlar arası daralma boyunda fıtık sırt ve sağ kola dirsege kadar vuruyo. boğazda nodüller cinsi belirsiz. sol dizde ağrı başladı sebebini araştırmadım.sol kulagı önceden delmiştim şimdide sağ kulak kalp gibi atıyo sebebi belirsiz bunlar yetmezmiş gibi bide Sol böbrekte taş ve intihap çıkması tammm oldu. biri bitmeden biri çıkıyo neyse sağlık olsun geçer inşaallah herşeyDualarimiz senle canim hemen iyilrsirsin inşallah seni once allah a sonra almak doktorlarina emanet ediyoruz guclu hatunsun sen hemen toparlanirsin
Oy yawrum çok geçmiş olsun.. Gerizekalı doktorlar. kendilerini ne zannediyorlar ya.. hadi ince biri değilsin anladıkta azıcık insana saygın olsun, öküz..Merhaba kızlar sıra doğum hikâyeme geldi malasefki benim öyle güzel bir doğum hikayem olmadı perşembe gecesi nişanım geldi zaten cumayada eğitim ve araştırma hastanesinin doktoru çağırmıştı benim kendi özel doktorum çarşamba doğumu başlatıyordu olmadı bende araştırma hastanesine güvendim ve oraya gitmeye karar verdik cuma sabah erkenden gittik baktılar ve servise yatırdılar serviste hiç açılman yoktu alttan ilaç koydular saat akşam 8 olmuş 1 saat sonra sancılar başladı ve birden suyum geldi apar topar doğum haneye götürdüler doğumhaneye girdiğim an allahım ben nereye düştüm böyle dedim gördüğüm manzara karşısında şok olmuştum 10 dan fazla bayan bir odada bağıranmı ağlayanmı neler neler bunlara neyse dedim sancıları çoktur ondan bu feryatları deyip kendi kendime moral veriyorum benimde o 10 kadının içine yatırdılar birden 3 5 doktor girdi içeri bağırmayın geri zekalılar sesiiniz çıkmayacak sesi çıkanın puanını keser acı çektiririm günlerce bekletirim dedi ben bunları duydukça feryat figan ağlıyorum benim ağladığımı görünce bana da bağırdı ben mi dedim çoçuk yap bağırma başımı şışırme puanını kirıyorum bak dedi akşam 9 girdiği doğumhaneye sabaha kadar nelere şahit oldum anlatamam sabah oldu ben halen doğuramadm ve diyorum eşimle telefonla görüşmek istiyorum bana bağırıyor başka emrin varmı diye neyseki eşimden dışarda ben eşini görmek istiyorum demiş ve yalvarıyorum yakar eşimle görüştürdüler ben eşine sadece beni buradan çıkart ölmeye razıyım diyorum eşim de imza verip çıkardı çıktığımda 5 santim açılmam vardı hemen özel hastanedeki doktoruma gittim hemen beni doğumhaneye aldı ve 1 saat içinde cumartesi saat 12 20 aldım kızımıkucağıma aldım 3 kilo 315 gram doğdu tarifsiz bir mutluluktur ama psikolojik alt üst olmuştu neyse geçti gitti ama cuma gecesi o hastanede yaşadıklarmı ömrüm boyunca unutacağımı sanmıyorum Rabbim bizi iyi insanların eline düşüşün daima
Günaydın Mogamiciğim.. Benim 23 Temmuzda gelmesi beklenen regl 10 temmuzda geldi.. Ümitler bir sonraki aya devredildii... bat - 10 Ağustos..TEMMUZ BAT
Eminebi ----------------> 14 Temmuz -------> 11.Deneme
RuyaHayal -------------> 15 Temmuz -------> 6. Deneme
Jasmine53 -------------> 23 Temmuz -------> 20.Deneme
Ayseygt1453 -----------> 24 Temmuz -------> 13. Deneme
Sabis35 ----------------->24 Temmuz -------> 12.Deneme
AĞUSTOS BAT
Pesettim342 -----------> 1 Ağustos --------> 33. Deneme
Kızlar listeyi sürekli paylaşacağım eklenmek isterseniz bana ulaşın
Arkadaşlar sonuçlarınızı da yazmayı ihmal etmeyin lütfen
10 gün erken gelmedi mormalmi canım başka bişi olmasınGünaydın Mogamiciğim.. Benim 23 Temmuzda gelmesi beklenen regl 10 temmuzda geldi.. Ümitler bir sonraki aya devredildii... bat - 10 Ağustos..
Şuan klomen kullanıyorum ve sanırım bu sefer çatlatma iğnesi de kullanacağız.. İnşallah kendi kendine çatlamayan yumurtam bu sefer iğneyle çatlar ve döllenir.. Rabbim dualarımızı kabuş etsin bu güzel günde inşallah kızçeler..
Rabbim doğumu yaklaşanlara da sabırlar versin..
Yeni annelere ayrı bir sabır ve huzurlarını daim etsin..
cansınızz..
Hatta 13 gün erken gelmiş10 gün erken gelmedi mormalmi canım başka bişi olmasın