Beraber Anne Olma Yolunda

Çok kötüydü şikayet etmedim ama etmeyi düşünüyorum yaptıkları yanlarına kar kalmasın birileri sesini çıkartmalıki bu düzen bozulmalı
Kessinlikle canm onlara mi soracakmis millet cocuk yaparken ayy valla cok sinir oldum yaa bunlar neyin yeminini ediyo da hemen unutuyolar insan degiller ya

ayy Allah onlari nasi biliyosa öle yapsın ya hayret bişe insana sancısını unuttururlar. neyseki hayirla almişin kucagna canim o 1 geceyi unutamazsin tabi ama sukretki gideblmşin hastanene. minnoşu öp bizim için :) en kısa zamanda fotosunu bekliyoruz inş

İnsanlıktan nasibini alamamışlardır demekki bunları yapıyorlardı canım malesefki ben bile daha kızını kucağıma alması halen küvezde durumu iyiye gidiyormuş ben taburcu oldum evdeyim ama kızım 1 hafta daha kalabilir sağlığına kavuşsundabir hafta beklerim ben yavrumu tabi sürekli aaklın onda karnı tokmudur altı temizmidir diye düşünüp duruyorum ama her gün sürümü sagıp götürecem pompa aldım şimdilik sürüm çok az ama zamanla artar inşallah

Gerçekten benim onlar yüzünden psikolojik bozuldu gözüntam uykuya dalıyor o geceki yaşadıkları ggözümün ônüne geliyor
Kessinlikle canm onlara mi soracakmis millet cocuk yaparken ayy valla cok sinir oldum yaa bunlar neyin yeminini ediyo da hemen unutuyolar insan degiller ya

Canım bebegin doğmuş saglıklı hayırlı mutlu bir evlat olsun inşaallah.Hayırlı ugurlu olsun. nohut fasulye kabak ve dövme yeme ki gaz olmasın sütünde.yeşil mercimekli bulgur pilavı süt yapıyo diyodu yengem.Kızınada geçmiş olsun tez zamanda annesinin kucagına dönsün inşaallah.Sütün gelmesine sıcak duş da iyi geliyo süt kanalların açılsın cok cok emsin bebişin annesini.

ınsallah canım benım benım kızımda 2 gun kaldı mahvolmustum evde. gıdıp emzırıyodum hergun ama sutum gelmemıstı ta 6. gun geldı oda azıcık. zaten tek gogus emdı 2. aydada onuda bıraktı sımdıde sagıyorum ama 10cc falan anca cıkıyo napayım geldıgı kadar artık. sen moralını yuksek tut uykunu ıyı al ve bol su ıc canım dıgerlerını bosver bos yere kılo Yesıllık su kuru dut falan fılan şekere yonelme bos yere. bol bol sut olsun mınnosa

geçmişler olsun kuzum okudukça sinir krizi geçirdim resmen nasıl insanların eline düşmüşsün öyle gerçi insan demeye bin şahit lazım insanlıktan nasiplerini almamışlar neyse ki çıkabilmişsin Allah beterinden korusun kızına da Rabbim acil şifalar versin inşallah bir an evvel gelir annesinin kucağına sağlığıyla

Evet canım pazartesi gittik son kontrollerim yapıldı perşrmbe gününe ameliyat günü verdiler perşembe sabahı saat 7 de hastanede olcakmışım

ameliyat sonrası yatışın olacak mı peki hemen evine dönecek misin?

ameliyat sonrası yatışın olacak mı peki hemen evine dönecek misin?
Bilmiyorum cnm ameliyatın gidişatına baglı herşey kanama veya idrar kanalında delinme yada kopma en kötü ihtimaller o zamanda açık ameliyata geçilir dediler.İnşaallah o ihtimaller gerçekleşmezde lazerle dikişsiz kolay atlatıtım bu sıkıntıyıda

Allah işini rast getirsin canım olmaz inşallah öyle şeyler ihtimaldir diye söylemişlerdir rahat geçirirsin Allahın izniyle

Gerçekten benim onlar yüzünden psikolojik bozuldu gözüntam uykuya dalıyor o geceki yaşadıkları ggözümün ônüne geliyor
Canim gecmis olsun okudukca tuhaf oldum nasil bi insanlık bu.. sikayet konusunda asla papuc birakma bak sen hemen ozele gitmissin ama diger insanlar icin git ve şikayetini yap.. Bebegin tez zamanda saglikla kucagina gelsin umarim

Dualarimiz senle canim hemen iyilrsirsin inşallah seni once allah a sonra almak doktorlarina emanet ediyoruz guclu hatunsun sen hemen toparlanirsin

Dualarimiz senle canim hemen iyilrsirsin inşallah seni once allah a sonra almak doktorlarina emanet ediyoruz guclu hatunsun sen hemen toparlanirsin
Allah razı olsun cnm.Güçlü hatunum ama derler ya kıçın dertten kurtulmuyo diye biri bitmeden biri başlar her yerim kaput olmuş.(Alman deyimiyle Kaput:arızalı bozuk demek)Her yerim ağrıyo adam seninde hergün biryerin ağrıyo noluyo sana diyo.adam haklı belde omurlar arası daralma boyunda fıtık sırt ve sağ kola dirsege kadar vuruyo. boğazda nodüller cinsi belirsiz. sol dizde ağrı başladı sebebini araştırmadım.sol kulagı önceden delmiştim şimdide sağ kulak kalp gibi atıyo sebebi belirsiz bunlar yetmezmiş gibi bide Sol böbrekte taş ve intihap çıkması tammm oldu. biri bitmeden biri çıkıyo neyse sağlık olsun geçer inşaallah herşey

Oy yawrum çok geçmiş olsun.. Gerizekalı doktorlar. kendilerini ne zannediyorlar ya.. hadi ince biri değilsin anladıkta azıcık insana saygın olsun, öküz..

Hayırlı olsun bu arada canım.. Rabbim bebişinle ve eşinle nice güzel günler versin size..

Günaydın Mogamiciğim.. Benim 23 Temmuzda gelmesi beklenen regl 10 temmuzda geldi.. Ümitler bir sonraki aya devredildii... bat - 10 Ağustos..
Şuan klomen kullanıyorum ve sanırım bu sefer çatlatma iğnesi de kullanacağız.. İnşallah kendi kendine çatlamayan yumurtam bu sefer iğneyle çatlar ve döllenir.. Rabbim dualarımızı kabuş etsin bu güzel günde inşallah kızçeler..
Rabbim doğumu yaklaşanlara da sabırlar versin..
Yeni annelere ayrı bir sabır ve huzurlarını daim etsin..
cansınızz..

10 gün erken gelmedi mormalmi canım başka bişi olmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…