Rica ederim ne demek canim.faydali olduysa sevindim.alt tarafi dondurma dersin ama hamilelerin işini kolaylastiriyormus aslinda:)hah işte bende diyordum bu dondurma bana niye bu kadar iyi geliyo diye...sebebini anlamış oldum...sağolasın kuzum
Sağol canım benim daha sancım gelmedi hayırlısı artık kurtulurum inşallah tek avazda
3.ayımıza gireli 3gün oldu şükür. bunlarda 3.ay fotolarimız:) maşallah suphanallah :)
Çok sevindim canım nişanın gelmesine sağlıkla kolay bir şekilde kavuşun inşallah yavruna sancı gelir merak etme benim önce suyum gelmişti ve su geldikten 5 saat sonra hafif hafif sancilar başlamıştı sen sancı beklemeyi bırak da yat dinlen dinlenebildigin kadar çok enerji lazım sana şimdi :) ayy çok heyecanlı çok tatlı telaslar bunlar bir avazda kurtul inşallah
Rabbim bir avazda kolay doğum nasip etsin canım. Hayırlısıyla kucağına alda fotolarını yolla papatyanınİnşallah canım benim sabah saat 8 hastanede olmam lazım o zamana kadar sancım gelse hiçte fena olmaz ama nasip iştebende çok heyecanlı yıl aynı zamanda streste oluyor insan inşallah yarın bu vakitler doğum hikâyemi yazmakk nasip olur dualarınzı eksik bırakmayın kızlar
İnşallah canım benim sabah saat 8 hastanede olmam lazım o zamana kadar sancım gelse hiçte fena olmaz ama nasip iştebende çok heyecanlı yıl aynı zamanda streste oluyor insan inşallah yarın bu vakitler doğum hikâyemi yazmakk nasip olur dualarınzı eksik bırakmayın kızlar
Rabbim tek nefeste kurtarsin insallah canim dualarimiz seninle guzel haberlerini bekliyoruzİnşallah canım benim sabah saat 8 hastanede olmam lazım o zamana kadar sancım gelse hiçte fena olmaz ama nasip iştebende çok heyecanlı yıl aynı zamanda streste oluyor insan inşallah yarın bu vakitler doğum hikâyemi yazmakk nasip olur dualarınzı eksik bırakmayın kızlar
Ah su bilincalti her gun bi ruya goruyorum bugunde yavru timsah gordum kedi kopekler oldurdubalım böyle rüyalarla sıkma canını bende 5. ayda erken doğuma gittiğimi gördüm rüyamda olmaz diyordum bu kadar erken gelirse yaşamaz diyordum ama doğurmadan çıktım doğumhaneden...Demem o ki sıkma canını bebişler için endişeli olunca rüyalara da yansıyo haliyle
benmkide nazli cikar kesin ben taa 16. Haftaya kadr beklerim kuzu :)sarmaz mı canım yaaa herkes soruyo belli oldu mu diye ama yok bizim ki nazlı çıktı...sen umarım ikili de görürsün
masallah kuzucuga :)))3.ayımıza gireli 3gün oldu şükür. bunlarda 3.ay fotolarimız:) maşallah suphanallah :)
Ayyy dogdumu senin minik kizcen Allahim sagsalim kurtarsin insallahİnşallah canım benim sabah saat 8 hastanede olmam lazım o zamana kadar sancım gelse hiçte fena olmaz ama nasip iştebende çok heyecanlı yıl aynı zamanda streste oluyor insan inşallah yarın bu vakitler doğum hikâyemi yazmakk nasip olur dualarınzı eksik bırakmayın kızlar
Sira sana mi geliyo ne :)Rabbim tek nefeste kurtarsin insallah canim dualarimiz seninle guzel haberlerini bekliyoruz
Masallah sanada az kalmiz 30 haftalik olmussun zaman nasilda geciyor degilmiSira sana mi geliyo ne :)
Masllah ne tatli gulmus oyle yerim onu ben3.ayımıza gireli 3gün oldu şükür. bunlarda 3.ay fotolarimız:) maşallah suphanallah :)
Topikte heyecan bitmez :)Galiba sira bende veelifbade06 ikimiz variz
Hic anlamiyorsun ki zaten :) hamile olduğuma ancak ikna oldum bi ara doğuma gideceğime de ikna olsam iyi olur :)Masallah sanada az kalmiz 30 haftalik olmussun zaman nasilda geciyor degilmi
Maşallah kizina canim Allah yüzünü hep guldursun3.ayımıza gireli 3gün oldu şükür. bunlarda 3.ay fotolarimız:) maşallah suphanallah :)
Canim bikac gündür bakiyorum da pko yi cok takiyosun kuzum bu kadar takma bak arkadaşlar ne guzel anlattilar hikayelerini suan cogu hamile bak kendi ablamdan ornek vereyim agir pko lu ve 6 ayda bir adet gorurdu, evlendi ve panik oldu asilama yaptirdi hemen; ama tutmadi sonra kendi haline birakti ve kendiliginden hamile kaldi ; kiloya gelince hepimizin ortak problemi o hele de bu süreçte kullandigimiz ilaclar bana mesela 6 kilo aldirmisti ama oksun dedik bebis olsun da varsin kilo olsun takma canim at kafandan pko düşüncesini sikma caniniGünaydinnnnn kizlarrrr.ya şu pko yuzunden kilo veremiyorum çok sinir oldum.en buyuk problem karin bolgem.hiç bisiy yemiyorum ama zayiflayamiyorum.ayni sıkıntıyı ceken ve gobek bolgesini eritebilen oldu mu?napcam ben boyle offfhic boyle zayiflama problemim olmamisti
Amınnn canım ınsallah Allah razı olsunMaşallah kizina canim Allah yüzünü hep guldursun
hanfendi anne oluyorr sırada sana geliyorrr :) :)Rabbim tek nefeste kurtarsin insallah canim dualarimiz seninle guzel haberlerini bekliyoruz