Beraber Anne Olma Yolunda

Ayy dün geceden beri neler neler olmuş, hatunlar gece uyumamişlar. Ben baş ağrısı ve mide bulantisiyla devrilmisim 12ye dek uyudum rekora koşuyorum uykuda :)
hanfendi25 hanfendi25 saat 8de hastanede olacaktın, hala ses yok umarım doğum sessizligidir bu ve aksama kadar bize mükemmel bi doğum hikayesi paylasirsin. rahis rahis bebegin nasikda muttllu ve sevimli Allah bagislasin. Bende bebeem bebeem gibi düşünüyorum bu bebek gobuste buyuyecekteee, dogacaktaaa, bide 3aylik olacak. Görürüz o günleri inşallah :) Mogami Mogami beytepenin enerjisine uyum saglamayacqk hale mi geldik biz acaba, bayilirdim tüm gün bi cimlere bi bana bi citye koşturmaya. Ey gidi eyy simdi gitsem abla napiyosun burada derler belki de :KK61:bi de su dondurmanin faydası neymiş bulamadım o gonderiyi bende çok yiyorum boyle bi iyi geliyor demek bi nedeni varmış.

Sabredemedim zaten :-) ama gostermedi sipa napim :)) seninki bi kerecik acsin bir daha acmasin sorun yok :)) bugun bi yuvarlak birsey gordum dedim bu ne ola ki korktum bile dusun doktora korkudan soramadim da iyi ki sormadim testismiş :-/
:-):-):-)O da iyiymiş...senin ki bi açıldı pir açıldı desene :-):-)

Canım 1 yıl folbiol kullandım son 2_3 aydır bıraktım geçen hemşire arkadaş dedi kullan tekrar diye trio alabilirsin hem kalsiyum var dedi 1 alıyorum şimdilik eylülde dr gittiğimde o ne derse onu yaparım.. evet canım nasipse 16 ağustosta tatile çıkıcaz belki o ay gelir bebeğim kafam rahat olur.. olmazsa da dr gidiceğimiz için umutluyum Allahın izniyle
tatilde bol bol eğlen canım vücudun rahatlamaya ihtiyacı var sonra gelsin bebişler

Aminn :) saglicakla kucagimiza alalim insallah meteyi sevdim ben demir daghan azad cagan poyraz hepsini dusunuyorum icime sinmiyo:KK43: dini olmasin guncel olmasin eski olmasin derken adsiz kaldi :)yigiti cok seviyorum ama cok yakin akrabamizda var :KK43:
yakın akrabada var diye vazgeçme bence balım... bu arada demir adını sevdim...çağanda güzel...ama seç birini annesi adsız mı hala benim paşam:KK12:

Ayy dün geceden beri neler neler olmuş, hatunlar gece uyumamişlar. Ben baş ağrısı ve mide bulantisiyla devrilmisim 12ye dek uyudum rekora koşuyorum uykuda :)
hanfendi25 hanfendi25 saat 8de hastanede olacaktın, hala ses yok umarım doğum sessizligidir bu ve aksama kadar bize mükemmel bi doğum hikayesi paylasirsin. rahis rahis bebegin nasikda muttllu ve sevimli Allah bagislasin. Bende bebeem bebeem gibi düşünüyorum bu bebek gobuste buyuyecekteee, dogacaktaaa, bide 3aylik olacak. Görürüz o günleri inşallah :) Mogami Mogami beytepenin enerjisine uyum saglamayacqk hale mi geldik biz acaba, bayilirdim tüm gün bi cimlere bi bana bi citye koşturmaya. Ey gidi eyy simdi gitsem abla napiyosun burada derler belki de :KK61:bi de su dondurmanin faydası neymiş bulamadım o gonderiyi bende çok yiyorum boyle bi iyi geliyor demek bi nedeni varmış.
sanırım beytepe kanımızı emdi :-):-):-) ben şu sertifikayı almaya gideyim bir daha da yüzünü görmek istemiyorum oranın:63: :63: bu arada dondurmayla ilgili arkadaşın paylaşımı ekliyorum

Kizlar bulantisi olanlar için bi alternatif olabilir;

Hamilelik bulantısına dondurma

B12 vitamini hafızayı güçlendirir, sinir sistemini besler. Kısacası metabolizma için oldukça faydalıdır. Özellikle kalsiyum gereksiniminin arttığı ergenlik, gebelik ve menopoz dönemlerinde dondurmanın besleyici değeri önem kazanmaktadır. Hamileliğin ilk aylarında anne adaylarının bulantı ve kusma durumlarında da soğuk, hafif ve kokusuz gıdalar tavsiye edilmektedir. Bu nedenle bulantısı olan gebelerin bir kısmı dondurma ile bulantılarının hafiflediğini belirtmektedir. Ayrıca dondurma içerdiği kalori ile de beslenmesi aksayan anne adayları için oldukça besleyici bir alternatif oluşturmaktadır.

Senin prensesin gulusunu yerim ben bizimkide anca sabah guler sonrada naparsak yapalim gulmez catik kasli:)
sabah 5 gibi kopuyo zaten kahkalar havada uçusuyo maşallah.erkekya ciddiyetni koruyo :) bizimkide önüne gelene sırıtıyo

Kızlar benim yarın kesin yarışım var az önce tuvalette gittiğimde nişanımın geldiğini gördüm sümüksü ve bol miktardaydı
şimdilik sancım yok daha sabaha kadar sancılarımbşlar umarım
Canımın içiiiiiiiiiiiii hayırlı doğumların olsun İNŞALLAH bütün topik duacınız...Miniğinle birlikte dön aramıza:nazar::nazar::KK200::KK200::KK200::KK200::KK200::KK73::KK73:

Ah su bilincalti her gun bi ruya goruyorum bugunde yavru timsah gordum kedi kopekler oldurdu
benmkide nazli cikar kesin ben taa 16. Haftaya kadr beklerim kuzu :)
masallah kuzucuga :)))
Slm cnm bişey diycem hamilelere ve lahusalılara 3 harfliler çok gelirmiş rüyalarında korkuturmuş falan.sürekli dua oku ve her şeyi bismillahla yap bide üzerinde dua taşı.

Kızlar bir şey sormak istiyorum yumurtlamadan 14 gün sonra adet olunuyor ya -ki benim de hep öyle oldu bugüne kadar- ama şimdi yumurtlamaya göre 3 gün adetim gecikti lakin bat salı günüydü pazartesi günü oğlum havale geçirdi yani çok korkunç ve stresli bir olay yaşadım bu sebepten yumurtlama olmasına rağmen adet gecikmiş olabilir mi bilginiz var mı

Slm cnm bişey diycem hamilelere ve lahusalılara 3 harfliler çok gelirmiş rüyalarında korkuturmuş falan.sürekli dua oku ve her şeyi bismillahla yap bide üzerinde dua taşı.
Canim uzerimde besmele tasiyorum hamile kalmak icin 110 tane yazmistim onu tasiyorm dedigin dogru ruyalarimda genelde korkuyorm daha dikkat edicem bundan snra

Kızlar bir şey sormak istiyorum yumurtlamadan 14 gün sonra adet olunuyor ya -ki benim de hep öyle oldu bugüne kadar- ama şimdi yumurtlamaya göre 3 gün adetim gecikti lakin bat salı günüydü pazartesi günü oğlum havale geçirdi yani çok korkunç ve stresli bir olay yaşadım bu sebepten yumurtlama olmasına rağmen adet gecikmiş olabilir mi bilginiz var mı
Gecmis olsun canim streten uzuntuden gecikmis olabilir ama test yapsanda olur :)

Gecmis olsun canim streten uzuntuden gecikmis olabilir ama test yapsanda olur :)

Allah razı olsun canım geçti şükürler olsun. Dün sabah bir test yaptım aslında ilk 1-2 dk hiçbir şey yoktu sonra unuttum taa gece baktım ikinci çizgi var ama buharlaşma çizgisi gibi yani pembe değil gecikme devam edince de acabalarla kaldım ortada

Canim uzerimde besmele tasiyorum hamile kalmak icin 110 tane yazmistim onu tasiyorm dedigin dogru ruyalarimda genelde korkuyorm daha dikkat edicem bundan snra
Sesli şekilde besmele çekersen bişi olmax Yatagın başucuna kuranı kerim as oda iyi geliyomuş.

Sesli şekilde besmele çekersen bişi olmax Yatagın başucuna kuranı kerim as oda iyi geliyomuş.
Odamizda kuran vardi esim bu oda da neler yapiyoruz durmasin dedi :) ben tekrr yanima alayim bari zaten bisi yaptigimzda yok :)

Allah razı olsun canım geçti şükürler olsun. Dün sabah bir test yaptım aslında ilk 1-2 dk hiçbir şey yoktu sonra unuttum taa gece baktım ikinci çizgi var ama buharlaşma çizgisi gibi yani pembe değil gecikme devam edince de acabalarla kaldım ortada
Tekrarlasan icin rahat eder :) yoksada adti beklersin

stres geciktirmiş olabilir canım ama bi test yap istersen....bu arada çok çok geçmiş olsun şimdi iyidir umarım miniğin

X