Beraber Anne Olma Yolunda

agliyorumki hemde paso hic tutmuyorum tutamamki esimde cocuk gibisin ya diyo anne olucan su halin ne diyince daha cok agliyorum :'(
Kiyamam yaa ben o kadar olmadim canim esime kizdim hep agladim tv ye falan pek duygulanmiyorum niye acaba normalde duygusalimdir ama annelik esktra bise katmadi :) ama bundan sonra boyle artik anne olan anlar derler ya oyle olcaz artik

Kiyamam yaa ben o kadar olmadim canim esime kizdim hep agladim tv ye falan pek duygulanmiyorum niye acaba normalde duygusalimdir ama annelik esktra bise katmadi :) ama bundan sonra boyle artik anne olan anlar derler ya oyle olcaz artik
Aynen canim belkide ben beni duygulandiracak cok sey mi izliyorumki :) esim hele azcik ses tonu yuksek gibi konussun konustuguna pisman oluyo :) ayy saka gibi bazen hala hamis olduguma inanamiyorum mucizem geldi yaa bana bak simdi bunu dusununce bilenem agliyom yaaaaa :KK43: akiyo yaslar benden bagimsiz bir sekilde

Zaten azcik alingandim eheheehe hormonlar dahada alingan yapti bide onceden sesimi cikaramazdim kv orumceklere esime felan artik susmuyorum agizlarina lafi veriyorum annelik beni daha guncude yapti gibi sanki :) kizim bana iyi geldi ben aglayinca o uzulmesinde gerisi muhim diil ben aglarim
Ben zaten lap diye vururdum kizinca hala ayniyim o degismedi :) ama uzulup agliyorum bebek de uzuldu diye daha cok agliyorum esim aglama deyince daha beter oluyo :-) arkadasim da agliyormus esi neden agliyorsun demis doymuyorum demis bizimki e yesene demis yemek istemiyorum demis daha cok aglamis he dedim normal o zaman benimki :))

Hayırlı olsun paşamın eşyaları....Kaygılım nasıl bi isim istersin yani dini mi, daha güncel isimler mi, tarihi mi....ne bileyim seçenek çok...ben tarihi bi isim seçtim bi tarih öğretmenine yakışır olsun dedim:KK48::KK48: Paşam olursa Mete olacak....sende beğenirsen koyabilirsin bu ismi...yada rüzgar olabilir, yiğit olabilir....senin aklında var mı bişey

Aminn :) saglicakla kucagimiza alalim insallah meteyi sevdim ben demir daghan azad cagan poyraz hepsini dusunuyorum icime sinmiyo:KK43: dini olmasin guncel olmasin eski olmasin derken adsiz kaldi :)yigiti cok seviyorum ama cok yakin akrabamizda var :KK43:

Kızlar benim yarın kesin yarışım var az önce tuvalette gittiğimde nişanımın geldiğini gördüm sümüksü ve bol miktardaydı
şimdilik sancım yok daha sabaha kadar sancılarımbaşlar umarım

Kızlar benim yarın kesin yarışım var az önce tuvalette gittiğimde nişanımın geldiğini gördüm sümüksü ve bol miktardaydı
Mevlam tutsun elinden hayirlisiyla sagligiyla bir avazda gelsin bebişin insallah guzel haberler ver bize yarin emi

Esin de alemmis ne güldüm ya :) centik hı :)
:) oledir :)
Yumurta kapiya yaklasti kiiiz :)) gerci ben göğsümün altinda toto ya da sirt var zannediyordum basiymis ters duruyor tospa ya böyle durabilir de dönebilir de dönmezse sezeryan dedi 3.5 kadar dogarmis oyle dedi doktorumuz :) bu arada centik ha o da iyiymiş :-) bende catladim diyorum eee diyo dedim karnimda catlak var biraz karnini kkm görüyor diye ben görüyorum dedim ya :) ama baktikca centik gelir aklima da efkarim dağılır :-)
Bnm dogum halini almisti bir ay once ama simdi nasildir bilmiyorum hep gobek cevremde tepikleri sanki yada belki kollaridir :) canm yyaa ozel ama sormam lazim normal mi diye kafama takiliyo iki gundur klozette otururken vajinaya asiri baski oluo sanki aciyo o bolgem senin de oluyor mu :oops:

:) oledir :)

Bnm dogum halini almisti bir ay once ama simdi nasildir bilmiyorum hep gobek cevremde tepikleri sanki yada belki kollaridir :) canm yyaa ozel ama sormam lazim normal mi diye kafama takiliyo iki gundur klozette otururken vajinaya asiri baski oluo sanki aciyo o bolgem senin de oluyor mu :oops:
Ben gogsumun altinda sertlik hissediyordum da popo saniyodum kafasiymis :-) kafasi agir basiyodur da ondan aciyordur belki benim sirti orada oldugundan bazen karpuz tasiyor gibi nenem nenem yuruyorum lavaboya :)))

ayy hadı hayırlısı gel mınnosss gell hayırla gel :) Rabbım bır avazda kurtarsın ınsallah canım heyecanlandım sımdı :KK70:

3.ayımıza gireli 3gün oldu şükür. bunlarda 3.ay fotolarimız:) maşallah suphanallah :)

Eklentiler

• 20150628_075152.jpg
    20150628_075152.jpg
    76,1 KB · Görüntüleme: 90
  • 20150707_171711.jpg
    20150707_171711.jpg
    73,3 KB · Görüntüleme: 100
İnsallah hastanede telefon cekiyodur yalniz destek istiyorum :-) esime gosterdim senin bebisi bizimki dogacak da bu kadar olacak da diyo az kaldi az dedim :)
olur olur Allah ın izni ile :) ins ceker telefonya.benim cekiyodu :)

İnşallah canım bu saat oldu halen sancım gelmedi Rabbimhhakkımda hayırlısı nı nasip etsin
Kac gundur aklim sende ki diger kizlarin da oyle dualarimiz seninle tatlim yarin kavusacaksin mis kokuluna insallah ne guzel mubarek gunde geliyor kuzu :)

X