stres geciktirmiş olabilir canım ama bi test yap istersen....bu arada çok çok geçmiş olsun şimdi iyidir umarım miniğin
Dondurmayi ben şubattan beri yiyiyorum ilac gibi geliyo :)) yalniz ben böyle öyle olacak daa böyle olacakya derken doguma 73 gun kaldı o da var :)Ayy dün geceden beri neler neler olmuş, hatunlar gece uyumamişlar. Ben baş ağrısı ve mide bulantisiyla devrilmisim 12ye dek uyudum rekora koşuyorum uykuda :)
@hanfendi25 saat 8de hastanede olacaktın, hala ses yok umarım doğum sessizligidir bu ve aksama kadar bize mükemmel bi doğum hikayesi paylasirsin. @rahis bebegin nasikda muttllu ve sevimli Allah bagislasin. Bendebebeem gibi düşünüyorum bu bebek gobuste buyuyecekteee, dogacaktaaa, bide 3aylik olacak. Görürüz o günleri inşallah :) Mogami beytepenin enerjisine uyum saglamayacqk hale mi geldik biz acaba, bayilirdim tüm gün bi cimlere bi bana bi citye koşturmaya. Ey gidi eyy simdi gitsem abla napiyosun burada derler belki de bi de su dondurmanin faydası neymiş bulamadım o gonderiyi bende çok yiyorum boyle bi iyi geliyor demek bi nedeni varmış.
En azindan kesin Erkek belli oldu sürpriz olmaz bu saatten sonra gelsin Alper'im :)O da iyiymiş...senin ki bi açıldı pir açıldı desene
Ya pkoyu takmiyorum aslinda ama kilo veremenek canimi sıkıyor.bide eşimde kiloyu hic sevmiyor.bakip bakip ne hale geldin diye canimi sıkıyor.lanet gobek kene gibi yapisti gitmek bilmiyorCanim bikac gündür bakiyorum da pko yi cok takiyosun kuzum bu kadar takma bak arkadaşlar ne guzel anlattilar hikayelerini suan cogu hamile bak kendi ablamdan ornek vereyim agir pko lu ve 6 ayda bir adet gorurdu, evlendi ve panik oldu asilama yaptirdi hemen; ama tutmadi sonra kendi haline birakti ve kendiliginden hamile kaldi ; kiloya gelince hepimizin ortak problemi o hele de bu süreçte kullandigimiz ilaclar bana mesela 6 kilo aldirmisti ama oksun dedik bebis olsun da varsin kilo olsun takma canim at kafandan pko düşüncesini sikma canini
Blummm bende begeniyorum ama esimin icine sinecek mi bakalim :) yekta kadar olmasada
Kizlar bir tanidigim 6 haftalik hamile ve hamile oldugunu bilmeden kortizonlu olmak uzere epey ilac almis sizce bebegin riski anlasilir mi ve buyuk ihtimal alinir mi
Risk bu kadar erken anlaşılmaz bence ve drlar riskleri anlatıp kararı ona bırakırlar Allah yardımcısı olsun bir tanidigim agir antibiyotik kullanmisti bilmeden cocugun gözleri görmüyor ve popo deliği olmadan dogdu ama ille de özürlü olacak diye bişey yok tabi sadece risk yüksek oluyor
Ilk cocuklari ve zaten yasida var cok dua etmistim olsun diye oldu ama boyle nasip oldu hayirlisi allahtan sanirim kendisi karar verecek
adını sevsinler çok güzelmiş ismi paşamınEn azindan kesin Erkek belli oldu sürpriz olmaz bu saatten sonra gelsin Alper'im :)
oyy kıyamam ben ona Rabbim bi daha yaşatmasın... peki neden oldu üşüttü mü kisağol canım atlattık çok şükür 2 gün hastanede yattık ateşi kontrol altına almak biraz zor oldu ama çok şükür geride kaldı Allah bir daha ne bana ne de başka annelere yaşatmasın
Mete düşünüyorsun sende galiba erkek olursa bende o ismi seviyorum dusunuydüdüşünüyordum da ama komşumun oğlu :-/ ne isimler dedim de beyimiz begenmedi Alper'i demedim yine begenmez diye baktim o da Alper düşünmüş :) e ya kız olursa senin?adını sevsinler çok güzelmiş ismi paşamın
yani bu işler belli olmaz ki kuzum annemin komşusu da hamile olduğunu bilmeden antibiyotik antidepresan kullandı film falan çekildi...bebişi aldırmadı ve şimdi tosun gibi mavi gözlü bi oğlu var...ama bi sıkıntıda çıkabilir pekala...Allahım korumuş olsun İNŞALLAHKizlar bir tanidigim 6 haftalik hamile ve hamile oldugunu bilmeden kortizonlu olmak uzere epey ilac almis sizce bebegin riski anlasilir mi ve buyuk ihtimal alinir mi
Ben evlenmeden önce karar vermiştim Mete ismine...Kız olursa Beren koymayı planlıyoruz...aslında kızda çok karar değiştirdik ama en son bu isimde kaldık....Alper hem modern bi isim hem kulağa çok güzel geliyorMete düşünüyorsun sende galiba erkek olursa bende o ismi seviyorum dusunuydüdüşünüyordum da ama komşumun oğlu :-/ ne isimler dedim de beyimiz begenmedi Alper'i demedim yine begenmez diye baktim o da Alper düşünmüş :) e ya kız olursa senin?
Ayyyy su esler niye bize birakmiyolar ki secimi benim ki diyo ki sen bgendiklerini bana bildir ben bu olur bu olmaz dicem diyo :)) suan yektaya hayir demiyo ama benim adama guven olmaz :) cinssss:)Blummm bende begeniyorum ama esimin icine sinecek mi bakalim :) yekta kadar olmasada
oyy kıyamam ben ona Rabbim bi daha yaşatmasın... peki neden oldu üşüttü mü ki
Yengesi dedesinin ismini koyabilirsiniz diyo isa nasıl ama :-/ Allah'tan kaynana birşey demiyor. Ya benim bile adimi koymasinlar istemem ki ne gerek var.Ben evlenmeden önce karar vermiştim Mete ismine...Kız olursa Beren koymayı planlıyoruz...aslında kızda çok karar değiştirdik ama en son bu isimde kaldık....Alper hem modern bi isim hem kulağa çok güzel geliyor
Yengeye ne oluyosa ortaligi karıştıriyo :) ben de karsiyim annr baba ismi falan koymaya nasil bi ego tatminiyse ne var herkes adiyla yasasin di mi.. msjini atlamisim ben , iyiyim ben cok şükür bulanti sonrasi keyfinu suruyorum suan :)Yengesi dedesinin ismini koyabilirsiniz diyo isa nasıl ama :-/ Allah'tan kaynana birşey demiyor. Ya benim bile adimi koymasinlar istemem ki ne gerek var.
Mete cok guzel bi isim, sen de ictrn ice erkek dusunuyosun sanki mogisim ben de hep erkek ismi düşündum o kadar emindim ki rüyamda falan da erkek gorunce ama kiz diyince isiim ne olacak diyr bi duraksadim :) ikisini de hazır etmen iyi olmuş velhasili :)Ben evlenmeden önce karar vermiştim Mete ismine...Kız olursa Beren koymayı planlıyoruz...aslında kızda çok karar değiştirdik ama en son bu isimde kaldık....Alper hem modern bi isim hem kulağa çok güzel geliyor
Bizimki de bana gore deniz babasina gore ipek :) sana o hakki vermiyorum ben dogurcam ben koycam adini diyorum ben de :))Ayyyy su esler niye bize birakmiyolar ki secimi benim ki diyo ki sen bgendiklerini bana bildir ben bu olur bu olmaz dicem diyo :)) suan yektaya hayir demiyo ama benim adama guven olmaz :) cinssss:)