Beraber Anne Olma Yolunda

stres geciktirmiş olabilir canım ama bi test yap istersen....bu arada çok çok geçmiş olsun şimdi iyidir umarım miniğin

sağol canım atlattık çok şükür 2 gün hastanede yattık ateşi kontrol altına almak biraz zor oldu ama çok şükür geride kaldı Allah bir daha ne bana ne de başka annelere yaşatmasın

Dondurmayi ben şubattan beri yiyiyorum ilac gibi geliyo :)) yalniz ben böyle öyle olacak daa böyle olacakya derken doguma 73 gun kaldı o da var :)

Ya pkoyu takmiyorum aslinda ama kilo veremenek canimi sıkıyor.bide eşimde kiloyu hic sevmiyor.bakip bakip ne hale geldin diye canimi sıkıyor.lanet gobek kene gibi yapisti gitmek bilmiyor( gebelik olusunca unuturum boyle sikintilari ama ilk kez bu kiloya gelince moralim de bozulmuyr degil

Kizlar bir tanidigim 6 haftalik hamile ve hamile oldugunu bilmeden kortizonlu olmak uzere epey ilac almis sizce bebegin riski anlasilir mi ve buyuk ihtimal alinir mi

Kizlar bir tanidigim 6 haftalik hamile ve hamile oldugunu bilmeden kortizonlu olmak uzere epey ilac almis sizce bebegin riski anlasilir mi ve buyuk ihtimal alinir mi

Risk bu kadar erken anlaşılmaz bence ve drlar riskleri anlatıp kararı ona bırakırlar Allah yardımcısı olsun bir tanidigim agir antibiyotik kullanmisti bilmeden cocugun gözleri görmüyor ve popo deliği olmadan dogdu ama ille de özürlü olacak diye bişey yok tabi sadece risk yüksek oluyor

Ilk cocuklari ve zaten yasida var cok dua etmistim olsun diye oldu ama boyle nasip oldu hayirlisi allahtan sanirim kendisi karar verecek

Ilk cocuklari ve zaten yasida var cok dua etmistim olsun diye oldu ama boyle nasip oldu hayirlisi allahtan sanirim kendisi karar verecek

Drla gorussunler bakalım belki atıyorum yumurtlama öncesi icmistir ilacı ya da ilk haftalarda etkilemiyordur belki.. Ha bir de şimdi geldi aklıma benim yengem hamilelik süresince ağır sakinlestiriciler kullanmış diyordu annem çocuk yani kuzenim çok geriymis gelişim açısından kafasını dik tutmakta bile zorlanmis uzun süre lakin şu anda çok sağlıklı işinde başarılı falan yaşı da 40a yakın zaten benden büyük yani işte kime ne olacağını da biz bilemiyoruz

sağol canım atlattık çok şükür 2 gün hastanede yattık ateşi kontrol altına almak biraz zor oldu ama çok şükür geride kaldı Allah bir daha ne bana ne de başka annelere yaşatmasın
oyy kıyamam ben ona Rabbim bi daha yaşatmasın... peki neden oldu üşüttü mü ki

adını sevsinler çok güzelmiş ismi paşamın
Mete düşünüyorsun sende galiba erkek olursa bende o ismi seviyorum dusunuydüdüşünüyordum da ama komşumun oğlu :-/ ne isimler dedim de beyimiz begenmedi Alper'i demedim yine begenmez diye baktim o da Alper düşünmüş :) e ya kız olursa senin?

yani bu işler belli olmaz ki kuzum annemin komşusu da hamile olduğunu bilmeden antibiyotik antidepresan kullandı film falan çekildi...bebişi aldırmadı ve şimdi tosun gibi mavi gözlü bi oğlu var...ama bi sıkıntıda çıkabilir pekala...Allahım korumuş olsun İNŞALLAH

Ben evlenmeden önce karar vermiştim Mete ismine...Kız olursa Beren koymayı planlıyoruz...aslında kızda çok karar değiştirdik ama en son bu isimde kaldık....Alper hem modern bi isim hem kulağa çok güzel geliyor

Blummm bende begeniyorum ama esimin icine sinecek mi bakalim :) yekta kadar olmasada
Ayyyy su esler niye bize birakmiyolar ki secimi benim ki diyo ki sen bgendiklerini bana bildir ben bu olur bu olmaz dicem diyo :)) suan yektaya hayir demiyo ama benim adama guven olmaz :) cinssss:)

oyy kıyamam ben ona Rabbim bi daha yaşatmasın... peki neden oldu üşüttü mü ki

Boğaz enfeksiyonu başlangıcı olabilir dediler çünkü bütün tahlilleri temiz çıktı öyle olunca da net bir şey soyleyemediler.. Amin canım Allahım bütün yavruları korusun içinde benimkini de..

Yengesi dedesinin ismini koyabilirsiniz diyo isa nasıl ama :-/ Allah'tan kaynana birşey demiyor. Ya benim bile adimi koymasinlar istemem ki ne gerek var.

Yengesi dedesinin ismini koyabilirsiniz diyo isa nasıl ama :-/ Allah'tan kaynana birşey demiyor. Ya benim bile adimi koymasinlar istemem ki ne gerek var.
Yengeye ne oluyosa ortaligi karıştıriyo :) ben de karsiyim annr baba ismi falan koymaya nasil bi ego tatminiyse ne var herkes adiyla yasasin di mi.. msjini atlamisim ben , iyiyim ben cok şükür bulanti sonrasi keyfinu suruyorum suan :)

Mete cok guzel bi isim, sen de ictrn ice erkek dusunuyosun sanki mogisim ben de hep erkek ismi düşündum o kadar emindim ki rüyamda falan da erkek gorunce ama kiz diyince isiim ne olacak diyr bi duraksadim :) ikisini de hazır etmen iyi olmuş velhasili :)

Ayyyy su esler niye bize birakmiyolar ki secimi benim ki diyo ki sen bgendiklerini bana bildir ben bu olur bu olmaz dicem diyo :)) suan yektaya hayir demiyo ama benim adama guven olmaz :) cinssss:)
Bizimki de bana gore deniz babasina gore ipek :) sana o hakki vermiyorum ben dogurcam ben koycam adini diyorum ben de :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…