Senin prensesin gulusunu yerim ben bizimkide anca sabah guler sonrada naparsak yapalim gulmez catik kasli:)hanfendi anne oluyorr sırada sana geliyorrr :) :)
Sabredemedim zatenama gostermedi sipa napim :)) seninki bi kerecik acsin bir daha acmasin sorun yok :)) bugun bi yuvarlak birsey gordum dedim bu ne ola ki korktum bile dusun doktora korkudan soramadim da iyi ki sormadim testismiş :-/
tatilde bol bol eğlen canım vücudun rahatlamaya ihtiyacı var sonra gelsin bebişlerCanım 1 yıl folbiol kullandım son 2_3 aydır bıraktım geçen hemşire arkadaş dedi kullan tekrar diye trio alabilirsin hem kalsiyum var dedi 1 alıyorum şimdilik eylülde dr gittiğimde o ne derse onu yaparım.. evet canım nasipse 16 ağustosta tatile çıkıcaz belki o ay gelir bebeğim kafam rahat olur.. olmazsa da dr gidiceğimiz için umutluyum Allahın izniyle
yakın akrabada var diye vazgeçme bence balım... bu arada demir adını sevdim...çağanda güzel...ama seç birini annesi adsız mı hala benim paşamAminn :) saglicakla kucagimiza alalim insallah meteyi sevdim ben demir daghan azad cagan poyraz hepsini dusunuyorum icime sinmiyodini olmasin guncel olmasin eski olmasin derken adsiz kaldi :)yigiti cok seviyorum ama cok yakin akrabamizda var
sanırım beytepe kanımızı emdiAyy dün geceden beri neler neler olmuş, hatunlar gece uyumamişlar. Ben baş ağrısı ve mide bulantisiyla devrilmisim 12ye dek uyudum rekora koşuyorum uykuda :)
hanfendi25 saat 8de hastanede olacaktın, hala ses yok umarım doğum sessizligidir bu ve aksama kadar bize mükemmel bi doğum hikayesi paylasirsin. rahis bebegin nasikda muttllu ve sevimli Allah bagislasin. Bende bebeem gibi düşünüyorum bu bebek gobuste buyuyecekteee, dogacaktaaa, bide 3aylik olacak. Görürüz o günleri inşallah :) Mogami beytepenin enerjisine uyum saglamayacqk hale mi geldik biz acaba, bayilirdim tüm gün bi cimlere bi bana bi citye koşturmaya. Ey gidi eyy simdi gitsem abla napiyosun burada derler belki de bi de su dondurmanin faydası neymiş bulamadım o gonderiyi bende çok yiyorum boyle bi iyi geliyor demek bi nedeni varmış.
Allahım seni nazarlardan korusun prensesim benim3.ayımıza gireli 3gün oldu şükür. bunlarda 3.ay fotolarimız:) maşallah suphanallah :)
sabah 5 gibi kopuyo zaten kahkalar havada uçusuyo maşallah.erkekya ciddiyetni koruyo :) bizimkide önüne gelene sırıtıyoSenin prensesin gulusunu yerim ben bizimkide anca sabah guler sonrada naparsak yapalim gulmez catik kasli:)
Canımın içiiiiiiiiiiiii hayırlı doğumların olsun İNŞALLAH bütün topik duacınız...Miniğinle birlikte dön aramızaKızlar benim yarın kesin yarışım var az önce tuvalette gittiğimde nişanımın geldiğini gördüm sümüksü ve bol miktardaydı
şimdilik sancım yok daha sabaha kadar sancılarımbşlar umarım
Slm cnm bişey diycem hamilelere ve lahusalılara 3 harfliler çok gelirmiş rüyalarında korkuturmuş falan.sürekli dua oku ve her şeyi bismillahla yap bide üzerinde dua taşı.Ah su bilincalti her gun bi ruya goruyorum bugunde yavru timsah gordum kedi kopekler oldurdu
benmkide nazli cikar kesin ben taa 16. Haftaya kadr beklerim kuzu :)
masallah kuzucuga :)))
Canim uzerimde besmele tasiyorum hamile kalmak icin 110 tane yazmistim onu tasiyorm dedigin dogru ruyalarimda genelde korkuyorm daha dikkat edicem bundan snraSlm cnm bişey diycem hamilelere ve lahusalılara 3 harfliler çok gelirmiş rüyalarında korkuturmuş falan.sürekli dua oku ve her şeyi bismillahla yap bide üzerinde dua taşı.
Gecmis olsun canim streten uzuntuden gecikmis olabilir ama test yapsanda olur :)Kızlar bir şey sormak istiyorum yumurtlamadan 14 gün sonra adet olunuyor ya -ki benim de hep öyle oldu bugüne kadar- ama şimdi yumurtlamaya göre 3 gün adetim gecikti lakin bat salı günüydü pazartesi günü oğlum havale geçirdi yani çok korkunç ve stresli bir olay yaşadım bu sebepten yumurtlama olmasına rağmen adet gecikmiş olabilir mi bilginiz var mı
Gecmis olsun canim streten uzuntuden gecikmis olabilir ama test yapsanda olur :)
Sesli şekilde besmele çekersen bişi olmax Yatagın başucuna kuranı kerim as oda iyi geliyomuş.Canim uzerimde besmele tasiyorum hamile kalmak icin 110 tane yazmistim onu tasiyorm dedigin dogru ruyalarimda genelde korkuyorm daha dikkat edicem bundan snra
Odamizda kuran vardi esim bu oda da neler yapiyoruz durmasin dedi :) ben tekrr yanima alayim bari zaten bisi yaptigimzda yok :)Sesli şekilde besmele çekersen bişi olmax Yatagın başucuna kuranı kerim as oda iyi geliyomuş.
Tekrarlasan icin rahat eder :) yoksada adti beklersinAllah razı olsun canım geçti şükürler olsun. Dün sabah bir test yaptım aslında ilk 1-2 dk hiçbir şey yoktu sonra unuttum taa gece baktım ikinci çizgi var ama buharlaşma çizgisi gibi yani pembe değil gecikme devam edince de acabalarla kaldım ortada
stres geciktirmiş olabilir canım ama bi test yap istersen....bu arada çok çok geçmiş olsun şimdi iyidir umarım miniğinKızlar bir şey sormak istiyorum yumurtlamadan 14 gün sonra adet olunuyor ya -ki benim de hep öyle oldu bugüne kadar- ama şimdi yumurtlamaya göre 3 gün adetim gecikti lakin bat salı günüydü pazartesi günü oğlum havale geçirdi yani çok korkunç ve stresli bir olay yaşadım bu sebepten yumurtlama olmasına rağmen adet gecikmiş olabilir mi bilginiz var mı
Tekrarlasan icin rahat eder :) yoksada adti beklersin