Boylr durumlarda dr ne diyosa o di mi sonucta ben de sordum gelirken bise olmaz diyince geldim kv lafiyla hareket edeceksek isimiz var..ben de anlamıyorum ilginc insanogluçok ilginç insanlar ne kadar düşüncesiz ve üçüde birbirine uygunmuş kayınpederin bari büyüklük yapsa güzel olurmuş ama işte... boşver canım hiç üzülme eşin gitsin sen hiç keyfini bozma sonuçta sen bi can taşıyosun ve ona karşı sorumlulukların var.. bizde yola çıkıcaz doktoruma sorduk her iki saatte bi 20 dk mola yürüyüş dedi eğer uygun görmese bizde gitmeyi düşünmüyoduk
Nasil iciyosun canm o kadar suyu ne guzel icrbiliyosan maşallahinşallah sonuçlarınız güzel çıkar canım bende dün gittim ikiliyi yaptırmadım ense kalınlığı normal çıktı çok şükür o kadar hareketliydiki doktorum fiziksel olarak kıza benziyo dedi çok mutlu oldum.. bide ben günde 3 litre su içiyodum suyu çok güzel havuz gibi dedi ama zorlanıyosan 2 litreye düşürebilirsin dedi ama su çatlaklarıda önlüyo aynen devam etmeyi düşünüyorum sende ihmal etme canım..
off bide 16 saatlik yol ben senin yerinde olsam nişana bile gitmezdim insanlar çok düşüncesiz ve anlayışsız hiç düşünmene bile gerek yok naparlarsa yapsınlar sen rahatını bozma hiç13. Haftamda nişanına gitmiştim. Hamile demediler 2dk oturmadım. 16 saatlik yoldan geldim, uzandım diye bizde hamile olduk bu ne naz dedi. Kısacası tarzları böyle yani kv zaten ağlar böyle durumlarda ama kayınpedere gerçekten çok kırıldım
Cok şaşırdım canim bu ne anlayissizkiktir boyle nasil insanlar bunlar cok mu onemliymis senin o an orda olman hasta hamile derler olur biter .ayni durum gorumcenin olsa eminim el bebek gul bebeek yat kalkma derler. .sonuna kadar haklisin , yapacagin en güzel sey de o dugune gitmemek bence, esin de koysun ağırlığını kabul ettirsin
yani tabikide öyle doktora boşuna mı gidiyoruz ne derse yapıcaz sonuçta kendimiz için insanlara kalsa herşeyi isterler çünküBoylr durumlarda dr ne diyosa o di mi sonucta ben de sordum gelirken bise olmaz diyince geldim kv lafiyla hareket edeceksek isimiz var..ben de anlamıyorum ilginc insanoglu
normalde bi bardak su bile içemezdim ama korkumdan doktor 3 litre dedi hiç şaşmadan içtim valla midem bulana bulana hemde :) ama su çok önemli gerçekten doktorumda çok güzel dedi suyu bol olunca bebekde daha bi hareketli oluyomuş zatenNasil iciyosun canm o kadar suyu ne guzel icrbiliyosan maşallah
Kesinlikle canim. İnsan kendine yapılana katlanir ama evladina aslaGitmiycem zaten cnm. Nişana gidince bile ağırlaşmadığım halde yorgunluktan canım çıkmıştı. Gitmiycem. Hiçbişey bebeğimin canından önemli değil
Canım yaptıkları dusuncesizlik buyuklerinizin. Senin canın ve bebeğin önemli olan kaynanan da aglasin dursun düğünü sen dogurduktan sonra yapsalardi o zaman. Takma boşver kocan da demiş zaten ben geleceğim diyeGitmiycem zaten cnm. Nişana gidince bile ağırlaşmadığım halde yorgunluktan canım çıkmıştı. Gitmiycem. Hiçbişey bebeğimin canından önemli değil
Insallah canim Hep guzel haberlerle donelim insallah :)sağol canım.. benim dün 11+1 di ense kalınlığına baktı seninde ölçer inşallah iyi çıkar canım
Telefon çekmiyor evde ya cok kızıyorum vodafona kolum uzadi cama uzatmaktanKuzum sen nerelerdesin epeydir göremiyorum seni
Bana da yeterli beslenemedigin günler kullan dedi öyle duruyor kenarda bebiş beslensin diye yemedigim yok ki zatencanım doktorum banada decavit verdi ama bitkin halsiz olduğun zamanlarda iç dedi 2-3 günde 1 tane içsen yeterli dedi kilo yapıyo zaten dedi sende öyle kullanabilirsin
Ne kadar anlayissizlar demek ki onlar icin trunlari onemli degil elalem ne der derdindeler sanirim bence ayip etmisler erken dogsa iyi mi tabii her seyi sen cekeceksin onlara bisey olmayacak evlat senin evladin.bizimde bayramdn snra iznimiz var 1 haftalgina kv yanina gidicz cars gunu kontrolde sorcam dr eger izin vermezse gitmiycem tlf dedim dr sorcaz bakalim ne diycek diye bana diyo ki eee yavas yavas gelirsiniz :)13. Haftamda nişanına gitmiştim. Hamile demediler 2dk oturmadım. 16 saatlik yoldan geldim, uzandım diye bizde hamile olduk bu ne naz dedi. Kısacası tarzları böyle yani kv zaten ağlar böyle durumlarda ama kayınpedere gerçekten çok kırıldım
Bana dr um imom verdi her gun iciyorm bende 2.3 gunde bir iceyim bariBana da yeterli beslenemedigin günler kullan dedi öyle duruyor kenarda bebiş beslensin diye yemedigim yok ki zaten
Benim de nasipse eylül 20de falan dogum esimi 15 günlügune ağustos 15den sonra findiga çağırıyor kaynanam benim dördüncü gebeligim bu ya insan gelmek istese kizip kir dizini diyeceklerine ne tuhaf insanlar ya Allah akıl fikir versinKızlar rahim ağzı uzunluğumun kısaldığını ve kasılmadan dolayı doktorun iğne ve istirahat verdiğini, erken doğum riski olduğunu yazmıştım. Bir ay sonra görümcemin düğünü var. Eşime ısrarla yolculuğun yasak olduğunu söyleme dememe rağmen ailesine söyledi. Bilin bakalım ne oldu? Kv küstü ağladı ve telefonu yere bırakmış. Ana kız ağlamışlar. Kayınpeder aldı telefonu, binecek gelecek dedi. Bişey olursa da Allahın takdiri dedi. Ben çok üzüldüm. Ne olursa olsun olgunlukla karşılayıp önce can önemli demesi gerekirken yaptıklarına bakın. Çok üzgün ve kırgınım. Bir buçuk yıl bekledim bu bebeği ben. Eşim o gelemese de ben gelicem dedi. Ona rağmen küstüler. Şimdi söyleyin kızlar haksız mıyız? Ben evladımın canıyla uğraşırken neden böyle yapıyorlar?
valla ben pek bişey yiyemiyorum maalesef tek yaptığım su içmek süt bile içemiyorumBana da yeterli beslenemedigin günler kullan dedi öyle duruyor kenarda bebiş beslensin diye yemedigim yok ki zaten
Benim sadece karnimda var gobek asagisinda doktorum catlamissin dediKızlar yanlardan bir aydır catlagim vardı gobegimin alt tarafı da başlamışgerçi ilk goguslerimin etrafı catladi 75 takiyordum önce 85 oldum. Catlamayan yerim kalmadı
O decavit var diye tasindigim ay kilo aldim benBana dr um imom verdi her gun iciyorm bende 2.3 gunde bir iceyim bari
Ama ilk başlarda normal Teyzemin kizi tükürüğünü yutamiyormus düşün yine de sevdigin yiyebildigin şeylerden ye zayif düşmevalla ben pek bişey yiyemiyorum maalesef tek yaptığım su içmek süt bile içemiyorum
Tamam canm bende oyle yapayim yediklerime gore iceyim aslinda ilac taraftari degilm ama dr deyince icmiycem diyemiyosunO decavit var diye tasindigim ay kilo aldim benüç hafta hic oturmadim tartildim 2 kilo almisim o ara doktoru degistirdim sordum mesela bugün pilav yoğurt yedin o zaman ic ama dengeli beslenirsen gerek yok dedi de sevindim