Beraber Anne Olma Yolunda

Boylr durumlarda dr ne diyosa o di mi sonucta ben de sordum gelirken bise olmaz diyince geldim kv lafiyla hareket edeceksek isimiz var..ben de anlamıyorum ilginc insanoglu

Nasil iciyosun canm o kadar suyu ne guzel icrbiliyosan maşallah

off bide 16 saatlik yol ben senin yerinde olsam nişana bile gitmezdim insanlar çok düşüncesiz ve anlayışsız hiç düşünmene bile gerek yok naparlarsa yapsınlar sen rahatını bozma hiç

Gitmiycem zaten cnm. Nişana gidince bile ağırlaşmadığım halde yorgunluktan canım çıkmıştı. Gitmiycem. Hiçbişey bebeğimin canından önemli değil

Boylr durumlarda dr ne diyosa o di mi sonucta ben de sordum gelirken bise olmaz diyince geldim kv lafiyla hareket edeceksek isimiz var..ben de anlamıyorum ilginc insanoglu
yani tabikide öyle doktora boşuna mı gidiyoruz ne derse yapıcaz sonuçta kendimiz için insanlara kalsa herşeyi isterler çünkü

Nasil iciyosun canm o kadar suyu ne guzel icrbiliyosan maşallah
normalde bi bardak su bile içemezdim ama korkumdan doktor 3 litre dedi hiç şaşmadan içtim valla midem bulana bulana hemde :) ama su çok önemli gerçekten doktorumda çok güzel dedi suyu bol olunca bebekde daha bi hareketli oluyomuş zaten

Gitmiycem zaten cnm. Nişana gidince bile ağırlaşmadığım halde yorgunluktan canım çıkmıştı. Gitmiycem. Hiçbişey bebeğimin canından önemli değil
Canım yaptıkları dusuncesizlik buyuklerinizin. Senin canın ve bebeğin önemli olan kaynanan da aglasin dursun düğünü sen dogurduktan sonra yapsalardi o zaman. Takma boşver kocan da demiş zaten ben geleceğim diye

Kızlar yanlardan bir aydır catlagim vardı gobegimin alt tarafı da başlamış gerçi ilk goguslerimin etrafı catladi 75 takiyordum önce 85 oldum. Catlamayan yerim kalmadı

Kuzum sen nerelerdesin epeydir göremiyorum seni
Telefon çekmiyor evde ya cok kızıyorum vodafona kolum uzadi cama uzatmaktan ama buralardayim zorla da olsa okuyorum bugün kontrol vardı büyümüş tospam ne emiyorsa birşeyler emiyor gibi bi hallerde görmen lazım :) öğleden sonra igneye gidecegim delecekler totoşu sen nasılsın bakim bebiş nasıl

canım doktorum banada decavit verdi ama bitkin halsiz olduğun zamanlarda iç dedi 2-3 günde 1 tane içsen yeterli dedi kilo yapıyo zaten dedi sende öyle kullanabilirsin
Bana da yeterli beslenemedigin günler kullan dedi öyle duruyor kenarda bebiş beslensin diye yemedigim yok ki zaten

Ne kadar anlayissizlar demek ki onlar icin trunlari onemli degil elalem ne der derdindeler sanirim bence ayip etmisler erken dogsa iyi mi tabii her seyi sen cekeceksin onlara bisey olmayacak evlat senin evladin.bizimde bayramdn snra iznimiz var 1 haftalgina kv yanina gidicz cars gunu kontrolde sorcam dr eger izin vermezse gitmiycem tlf dedim dr sorcaz bakalim ne diycek diye bana diyo ki eee yavas yavas gelirsiniz :)

Benim de nasipse eylül 20de falan dogum esimi 15 günlügune ağustos 15den sonra findiga çağırıyor kaynanam benim dördüncü gebeligim bu ya insan gelmek istese kizip kir dizini diyeceklerine ne tuhaf insanlar ya Allah akıl fikir versin

Kızlar yanlardan bir aydır catlagim vardı gobegimin alt tarafı da başlamış gerçi ilk goguslerimin etrafı catladi 75 takiyordum önce 85 oldum. Catlamayan yerim kalmadı
Benim sadece karnimda var gobek asagisinda doktorum catlamissin dedi dedim biliyorum sürüyorum birseyler ama yok. Esimde aa diyo neden kırmızı damarlar çıkmış Kıyamam :-/

Bana dr um imom verdi her gun iciyorm bende 2.3 gunde bir iceyim bari
O decavit var diye tasindigim ay kilo aldim ben üç hafta hic oturmadim tartildim 2 kilo almisim o ara doktoru degistirdim sordum mesela bugün pilav yoğurt yedin o zaman ic ama dengeli beslenirsen gerek yok dedi de sevindim

O decavit var diye tasindigim ay kilo aldim ben üç hafta hic oturmadim tartildim 2 kilo almisim o ara doktoru degistirdim sordum mesela bugün pilav yoğurt yedin o zaman ic ama dengeli beslenirsen gerek yok dedi de sevindim
Tamam canm bende oyle yapayim yediklerime gore iceyim aslinda ilac taraftari degilm ama dr deyince icmiycem diyemiyosun