Selam kızlar ben yeni katıldım aranıza
Canım hoşgeldiiiiiiiiin aramıza....Rabbim bi kez daha tattırsın sana bu duyguyu inşallah...doktora gittin mi pekiBenim çok şükür iki tane kızım var ama eşim üçüncüyü çok istiyor..iki yıldır korunmuyoruz ama olmadı birtürlü..halbuki iki kızımda tek seferde bizimleydi ama nasip iste..
Sakin gitme canim cok pisman olursun cok Allah boyle bir aci yasatmasin dusmanima bile ben pisman oldum esimin ailesi koyde engebeli yollari var esim surat yapti kavga ettik kustu ben dayanamadim ciktim ama sonum pismanlik oldu hersey nasip kismet fakat tedbirimizi almak zorundayiz sonrasinda benim arkamdan konustular sahip cikamamizim onlar bebek bile degilmis kan pihtisiymis erkek tarafi oyle zerre umrunda olmaz sen gitme arkadasim esin gitsin kuserlerse kussunler kp onlarin aglamasina uzuldude minik bebegin hayati tehlikesininimi onemsemiyo cok sinirlendim suan tatlimKızlar rahim ağzı uzunluğumun kısaldığını ve kasılmadan dolayı doktorun iğne ve istirahat verdiğini, erken doğum riski olduğunu yazmıştım. Bir ay sonra görümcemin düğünü var. Eşime ısrarla yolculuğun yasak olduğunu söyleme dememe rağmen ailesine söyledi. Bilin bakalım ne oldu? Kv küstü ağladı ve telefonu yere bırakmış. Ana kız ağlamışlar. Kayınpeder aldı telefonu, binecek gelecek dedi. Bişey olursa da Allahın takdiri dedi. Ben çok üzüldüm. Ne olursa olsun olgunlukla karşılayıp önce can önemli demesi gerekirken yaptıklarına bakın. Çok üzgün ve kırgınım. Bir buçuk yıl bekledim bu bebeği ben. Eşim o gelemese de ben gelicem dedi. Ona rağmen küstüler. Şimdi söyleyin kızlar haksız mıyız? Ben evladımın canıyla uğraşırken neden böyle yapıyorlar?
Seninkilerde benimm esimin ailesi gibi insanliktan nasiplerini alamamislar kusura bakma canim belki agir oldu ama ben boyle insanlara artik tahammul edemiyorum13. Haftamda nişanına gitmiştim. Hamile demediler 2dk oturmadım. 16 saatlik yoldan geldim, uzandım diye bizde hamile olduk bu ne naz dedi. Kısacası tarzları böyle yani kv zaten ağlar böyle durumlarda ama kayınpedere gerçekten çok kırıldım
balım böyle rüyalarla sıkma canını bende 5. ayda erken doğuma gittiğimi gördüm rüyamda olmaz diyordum bu kadar erken gelirse yaşamaz diyordum ama doğurmadan çıktım doğumhaneden...Demem o ki sıkma canını bebişler için endişeli olunca rüyalara da yansıyo haliyleKizlar aksam ruyamda dr gidiyorm bebegin kalp atislari yavaslamis ignelerin(kan sulandirici) dozu az gelmis hemen igneleri degistirmemiz gerek diyo sok oluyorm agliyorm sabahta annme soyledim o da tedirgin olmuskalp atislariyla ilgili subat annelerinde birinin ilk kontrolde bebeginn kalp atisi yavas hazirlikli ol demis dr ama dun dr a gitti sukur her seyi yolundaymis onu okumustum bide dusundm ignelerim kac tane kaldi bayramda ignesiz kalmayayim diye dusundm acaba bunlardan mi etkilendm
Sakin gitme canim cok pisman olursun cok Allah boyle bir aci yasatmasin dusmanima bile ben pisman oldum esimin ailesi koyde engebeli yollari var esim surat yapti kavga ettik kustu ben dayanamadim ciktim ama sonum pismanlik oldu hersey nasip kismet fakat tedbirimizi almak zorundayiz sonrasinda benim arkamdan konustular sahip cikamamizim onlar bebek bile degilmis kan pihtisiymis erkek tarafi oyle zerre umrunda olmaz sen gitme arkadasim esin gitsin kuserlerse kussunler kp onlarin aglamasina uzuldude minik bebegin hayati tehlikesininimi onemsemiyo cok sinirlendim suan tatlim
aman kuzum iç ihmal etme...bi süre sonra alışır bünyen bende ilk aldığımda biraz zorlandım çok büyük gelmişti ama şimdi alıştım...içinde bi sürü vitamin var elinden geldiğince kullanmaya çalışHamisler bisi sorcam size. Doktor gecen hafta folik aşırı biraktirip decavit verdi, ictigim ilk gece mide bulantim arttı diye ilaçtan huylandim gecen haftadan beri icmiyorum. Çok mu yanlış yapıyorum acaba, azcik daha geçse mide bulantilarm öyle başlasam olmaz mianası böyle nazlı olanda benim çocuk ne olacak acaba
yok canım tatlandırmıyorum.. öğlen saat 1 de başlıyorum kocaman bi bardağım var 10 bardak 3 litre yapıyo akşam saat 10 a kadar her saat başı 1 bardak içiyorum bazen atlıyorum gece yatmadan önce içiyorum öyle alıştım artıkBen neredeyse hic icemiyorum yaaa napicam bilmiyorum nasil iciyosun sen tatlandiriyomusun ?
hah işte bende diyordum bu dondurma bana niye bu kadar iyi geliyo diye...sebebini anlamış oldum...sağolasın kuzumKizlar bulantisi olanlar için bi alternatif olabilir;
Hamilelik bulantısına dondurma
B12 vitamini hafızayı güçlendirir, sinir sistemini besler. Kısacası metabolizma için oldukça faydalıdır. Özellikle kalsiyum gereksiniminin arttığı ergenlik, gebelik ve menopoz dönemlerinde dondurmanın besleyici değeri önem kazanmaktadır. Hamileliğin ilk aylarında anne adaylarının bulantı ve kusma durumlarında da soğuk, hafif ve kokusuz gıdalar tavsiye edilmektedir. Bu nedenle bulantısı olan gebelerin bir kısmı dondurma ile bulantılarının hafiflediğini belirtmektedir. Ayrıca dondurma içerdiği kalori ile de beslenmesi aksayan anne adayları için oldukça besleyici bir alternatif oluşturmaktadır.
Seninkilerde benimm esimin ailesi gibi insanliktan nasiplerini alamamislar kusura bakma canim belki agir oldu ama ben boyle insanlara artik tahammul edemiyorum
vardı canım.. adetim bittikten 2 gün sonra başlıyodum sabah 1 bardak akşam bir bardak aç karna içtim valla faydasınıda gördüm.. acaba sen düzenli bi şekilde yapmadın mı 15 gün devam ediyosunsende kist warmıydı canım?pko yani?ya ben soğan kuru yaptım gelmedı adetım ya ???nasıl ıctın sen sogan kürünü?
Bende oyle yapiyim bari yaa yoksa bebis susuz kalacakkkyok canım tatlandırmıyorum.. öğlen saat 1 de başlıyorum kocaman bi bardağım var 10 bardak 3 litre yapıyo akşam saat 10 a kadar her saat başı 1 bardak içiyorum bazen atlıyorum gece yatmadan önce içiyorum öyle alıştım artık
yinede ihmal etme canım zorlada olsa iç.. amin canım seninde rabbim gönlüne göre versin devlete gittiğinde bi tahmin alırsın inşallahyaaaa su benim için tam bi sorun...hiç bi zaman çok su içen biri olmadım ama bi süre zorlayarak içmem lazım...ne güzel size bi tahmin gelmiş Rabbim gönlüne göre versin inşallah canım benim
canım ben kullandım ve günde 3 alıyordum ama folik trio da d vitamini ve kalsiyum da var yani onu şimdilik kullanman gereksiz...folbiol alabilirsin o hem ucuz hem günde bi tane alıyorsun....ben hamile kalınca doktorum değiştirmişti....Bu arada ağustos ayını bence eğlenerek ve sakin kafayla geçir...sonra klomene başlarsın inşallahta tek seferde olumlu sonuca ulaşırsın canımın içiKızlar iyi geceler benim bu ay da olmadı adet ağrım başladı.. umutlar diğer aya hayırlısı..
Folik asiti bırakmıştım 2 aydır dün folic trio aldım eczacı günde 1 tane dedi ama prospektüsünde günde 3 yazıyo şaşırdım napıcamı. Kullanan var mı üstünde anne bebek fotoğrafı var kutunun
Evet canim terbiyesizlik onlarinki torundan onemli orumcegin dugunu naapicakmissin gobekmi atacakmissin'Bişey olursa Allahın takdiri' kulun hatası yüzünden neden Allah suçlu oluyor Allahın takdiriymiş. Bu söze de ancak bu söylenir. Haklısın cnm. Çok kırgınım Allaha emanet yavrum. İnş sağ salşm kucağıma alayım da anlatıcam bunşarı diycem. Bilsin torunları
öyle yap canım saatte bi bardak içmek zorlamaz seniBende oyle yapiyim bari yaa yoksa bebis susuz kalacakkk
Esin de alemmis ne güldüm ya :) centik hı :)Canimm nerlerdesin sen 30 olduk 30 saka maka :)
Canm aman diyim ister kussun ister darilsin otursun da bi soylediginden utansin dugun ugruna torun mu feda edecekmis terbiyesiz adam ay cok kizdimben sali ankaraya gittm mecburdum ama 6 saat yol bile mahvetti beni 16 saat ne yapmaz sana sakin canm aman diyim
Benm de bu hafta basladi bitanecik minnicik ama can skci bu catlaklar
Gonderme bebem allah korusun erkenden geliverir bebis yalniz kalma son haftalar
minicik bi catlak oldu diye karalar bagladim ben uzuluyom esim de bebis gun sayiyo heralde centik atiyo diyo hey allahim
Hayırlı olsun paşamın eşyaları....Kaygılım nasıl bi isim istersin yani dini mi, daha güncel isimler mi, tarihi mi....ne bileyim seçenek çok...ben tarihi bi isim seçtim bi tarih öğretmenine yakışır olsun dedimH sonu oda sip verdik dunde tum giysilerini aldim oglumun odasida boya acak bu hafta kendime logusa pijamalari alsim insallah hayirlisiyla kullanmak nasip olur tek soru oglumun hala ismi yok onerdiginiz isim vesiteler nelerdir
Yahu ben ne diyim şimdi...Rabbim hepsini bildiği gibi etsin...Sakın o insanCIKlar için evladını riske atma SAKIN...Allah korusun yavruna bişey olsa acısını sen çekersin onlarda iki geçmiş olsun der keyiflerine geri dönerler...Eşine durumu iyice anlat ve kesin bi dille gitmeyeceğini söyle...O anlar diye düşünüyorum nihayetinde BABA olacak dimi...Kızlar rahim ağzı uzunluğumun kısaldığını ve kasılmadan dolayı doktorun iğne ve istirahat verdiğini, erken doğum riski olduğunu yazmıştım. Bir ay sonra görümcemin düğünü var. Eşime ısrarla yolculuğun yasak olduğunu söyleme dememe rağmen ailesine söyledi. Bilin bakalım ne oldu? Kv küstü ağladı ve telefonu yere bırakmış. Ana kız ağlamışlar. Kayınpeder aldı telefonu, binecek gelecek dedi. Bişey olursa da Allahın takdiri dedi. Ben çok üzüldüm. Ne olursa olsun olgunlukla karşılayıp önce can önemli demesi gerekirken yaptıklarına bakın. Çok üzgün ve kırgınım. Bir buçuk yıl bekledim bu bebeği ben. Eşim o gelemese de ben gelicem dedi. Ona rağmen küstüler. Şimdi söyleyin kızlar haksız mıyız? Ben evladımın canıyla uğraşırken neden böyle yapıyorlar?
Fıstığım yaaa bi kere başlayınca yayılıyor demek ki...annende var mıydı peki malum ırsi oluyor geneldeKızlar yanlardan bir aydır catlagim vardı gobegimin alt tarafı da başlamışgerçi ilk goguslerimin etrafı catladi 75 takiyordum önce 85 oldum. Catlamayan yerim kalmadı
Kaçaklardan biri daha göründüTelefon çekmiyor evde ya cok kızıyorum vodafona kolum uzadi cama uzatmaktanama buralardayim zorla da olsa okuyorum bugün kontrol vardı büyümüş tospam ne emiyorsa birşeyler emiyor gibi bi hallerde görmen lazım :) öğleden sonra igneye gidecegim delecekler totoşu sen nasılsın bakim bebiş nasıl