Beraber Anne Olma Yolunda

Sakin gitme canim cok pisman olursun cok Allah boyle bir aci yasatmasin dusmanima bile ben pisman oldum esimin ailesi koyde engebeli yollari var esim surat yapti kavga ettik kustu ben dayanamadim ciktim ama sonum pismanlik oldu hersey nasip kismet fakat tedbirimizi almak zorundayiz sonrasinda benim arkamdan konustular sahip cikamamizim onlar bebek bile degilmis kan pihtisiymis erkek tarafi oyle zerre umrunda olmaz sen gitme arkadasim esin gitsin kuserlerse kussunler kp onlarin aglamasina uzuldude minik bebegin hayati tehlikesininimi onemsemiyo cok sinirlendim suan tatlim

Seninkilerde benimm esimin ailesi gibi insanliktan nasiplerini alamamislar kusura bakma canim belki agir oldu ama ben boyle insanlara artik tahammul edemiyorum

balım böyle rüyalarla sıkma canını bende 5. ayda erken doğuma gittiğimi gördüm rüyamda olmaz diyordum bu kadar erken gelirse yaşamaz diyordum ama doğurmadan çıktım doğumhaneden...Demem o ki sıkma canını bebişler için endişeli olunca rüyalara da yansıyo haliyle

Öyle olur zaten. Umurlarında olmaz bi de sen suçlu olursun. Gerçekten Allah kimseyi merhametten mahrum bırakmasın. Geçmiş olsun canım Allah göstermesin. Gerçekten çok benciller

aman kuzum iç ihmal etme...bi süre sonra alışır bünyen bende ilk aldığımda biraz zorlandım çok büyük gelmişti ama şimdi alıştım...içinde bi sürü vitamin var elinden geldiğince kullanmaya çalış

Ben neredeyse hic icemiyorum yaaa napicam bilmiyorum nasil iciyosun sen tatlandiriyomusun ?
yok canım tatlandırmıyorum.. öğlen saat 1 de başlıyorum kocaman bi bardağım var 10 bardak 3 litre yapıyo akşam saat 10 a kadar her saat başı 1 bardak içiyorum bazen atlıyorum gece yatmadan önce içiyorum öyle alıştım artık

hah işte bende diyordum bu dondurma bana niye bu kadar iyi geliyo diye...sebebini anlamış oldum...sağolasın kuzum

Seninkilerde benimm esimin ailesi gibi insanliktan nasiplerini alamamislar kusura bakma canim belki agir oldu ama ben boyle insanlara artik tahammul edemiyorum

'Bişey olursa Allahın takdiri' kulun hatası yüzünden neden Allah suçlu oluyor Allahın takdiriymiş. Bu söze de ancak bu söylenir. Haklısın cnm. Çok kırgınım Allaha emanet yavrum. İnş sağ salşm kucağıma alayım da anlatıcam bunşarı diycem. Bilsin torunları

sende kist warmıydı canım?pko yani?ya ben soğan kuru yaptım gelmedı adetım ya ???nasıl ıctın sen sogan kürünü?
vardı canım.. adetim bittikten 2 gün sonra başlıyodum sabah 1 bardak akşam bir bardak aç karna içtim valla faydasınıda gördüm.. acaba sen düzenli bi şekilde yapmadın mı 15 gün devam ediyosun

Bende oyle yapiyim bari yaa yoksa bebis susuz kalacakkk

yaaaa su benim için tam bi sorun...hiç bi zaman çok su içen biri olmadım ama bi süre zorlayarak içmem lazım...ne güzel size bi tahmin gelmiş Rabbim gönlüne göre versin inşallah canım benim
yinede ihmal etme canım zorlada olsa iç.. amin canım seninde rabbim gönlüne göre versin devlete gittiğinde bi tahmin alırsın inşallah

canım ben kullandım ve günde 3 alıyordum ama folik trio da d vitamini ve kalsiyum da var yani onu şimdilik kullanman gereksiz...folbiol alabilirsin o hem ucuz hem günde bi tane alıyorsun....ben hamile kalınca doktorum değiştirmişti....Bu arada ağustos ayını bence eğlenerek ve sakin kafayla geçir...sonra klomene başlarsın inşallahta tek seferde olumlu sonuca ulaşırsın canımın içi

Evet canim terbiyesizlik onlarinki torundan onemli orumcegin dugunu naapicakmissin gobekmi atacakmissin

Esin de alemmis ne güldüm ya :) centik hı :)

H sonu oda sip verdik dunde tum giysilerini aldim oglumun odasida boya acak bu hafta kendime logusa pijamalari alsim insallah hayirlisiyla kullanmak nasip olur tek soru oglumun hala ismi yok onerdiginiz isim vesiteler nelerdir
Hayırlı olsun paşamın eşyaları....Kaygılım nasıl bi isim istersin yani dini mi, daha güncel isimler mi, tarihi mi....ne bileyim seçenek çok...ben tarihi bi isim seçtim bi tarih öğretmenine yakışır olsun dedim Paşam olursa Mete olacak....sende beğenirsen koyabilirsin bu ismi...yada rüzgar olabilir, yiğit olabilir....senin aklında var mı bişey

Yahu ben ne diyim şimdi...Rabbim hepsini bildiği gibi etsin...Sakın o insanCIKlar için evladını riske atma SAKIN...Allah korusun yavruna bişey olsa acısını sen çekersin onlarda iki geçmiş olsun der keyiflerine geri dönerler...Eşine durumu iyice anlat ve kesin bi dille gitmeyeceğini söyle...O anlar diye düşünüyorum nihayetinde BABA olacak dimi...

Kızlar yanlardan bir aydır catlagim vardı gobegimin alt tarafı da başlamış gerçi ilk goguslerimin etrafı catladi 75 takiyordum önce 85 oldum. Catlamayan yerim kalmadı
Fıstığım yaaa bi kere başlayınca yayılıyor demek ki...annende var mıydı peki malum ırsi oluyor genelde

Kaçaklardan biri daha göründü Kız kocaman olmuşsunuz ya siz maaşallah ikinize de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…