bende rüyalarımı hep öyle görürüm canım blinçaltı rüyaarı bunlar haklısnda endişelenmekte.ama allahın izniyle şu mübarek günlerde bol dua bişiycik olmaz inşallah...Sagolun kizlar cunku daha oncede bilincaltimdakilerle ilgili ruya gorduum oldu cokca ama konu bebisim olunca endiselendim...
Insallah canim Allah razi olsun sende en kisa zamanda hayirlisiyla sagsalim bebek haberini alirsin insallahbende rüyalarımı hep öyle görürüm canım blinçaltı rüyaarı bunlar haklısnda endişelenmekte.ama allahın izniyle şu mübarek günlerde bol dua bişiycik olmaz inşallah...
ayy canım benım hadı hayırlısı ya guzel haberlerını beklıyoruzzzCanım nasılsın ben halen doğuramadım bügün biraz ağrım vardı gittim doktora sabah gel yarış yapalım bebeği daha fazla riske atamayız dedi kız ne olur dua edin bana sağlıkla kavuşayım yavruma
ayyy topıkımızın ıkızlerııı hayırla gelsınler ınsallahhSlm kızlar nasılsınız dün kntrl vardi bebiklerimiz acele ediyomş dr 29 temmuz a gün verdi sezeryan için inşallah o günü beklerler onun için ev istirahati verdi dinleniyorum bol bol
Hic endiselenme tatlim bende ilk 3 ay hep bi tedirgindim hep korkuyla gittim doktora Allah buyuk dedim artik korkmamaya basladim sende hic bilincaltina yenik dusme tatlimSagolun kizlar cunku daha oncede bilincaltimdakilerle ilgili ruya gorduum oldu cokca ama konu bebisim olunca endiselendim...
Canim oluyo o ben de gece ultrasonda sinir sistemini gordum en ince ayrıntısına kadar damarlari kasları vs. Normal takma kafana ve tavsiyem baska forumlara pek takilma bu surecte; ben aralik annelerine bakmiyorum mesela cok evhamli pimpiriklk anne adaylari var ve ister istemez etkileniyosun. Bosver burda karde gibi olduk biz bize yeteriz :)Kizlar aksam ruyamda dr gidiyorm bebegin kalp atislari yavaslamis ignelerin(kan sulandirici) dozu az gelmis hemen igneleri degistirmemiz gerek diyo sok oluyorm agliyorm sabahta annme soyledim o da tedirgin olmuskalp atislariyla ilgili subat annelerinde birinin ilk kontrolde bebeginn kalp atisi yavas hazirlikli ol demis dr ama dun dr a gitti sukur her seyi yolundaymis onu okumustum bide dusundm ignelerim kac tane kaldi bayramda ignesiz kalmayayim diye dusundm acaba bunlardan mi etkilendm
Ayni seyi ben de yasadim icince cikariyodum diye cok ihmak ettim gozumun onune koyuyorum iciyim.diye ama elim varmiyo , icebildgin kadar canım bulantinin bu hafta itibari ile azalmasi lazim sık disini son günlerinHamisler bisi sorcam size. Doktor gecen hafta folik aşırı biraktirip decavit verdi, ictigim ilk gece mide bulantim arttı diye ilaçtan huylandim gecen haftadan beri icmiyorum. Çok mu yanlış yapıyorum acaba, azcik daha geçse mide bulantilarm öyle başlasam olmaz mianası böyle nazlı olanda benim çocuk ne olacak acaba
İnşallah olur yaa allah kismet eder sana da, o kadar azimli miyim bilmiyorum suan cazip gelmiyo da kış a dogru deneyecegim kesin :)Tarih mezunuyum canim, memurluk olsunda her pozisyon kabulumdu halbuki, degerimi bilemedileeeerrbu arada orgu bende bilmiyorum inat ettim sok yap derken bisiler yapmaya basladim. Denemelisin bence videolardan izlerken insan ogreniyo. Bu bebisler sayesinde dantel bile ogrenebiliriz
Canim sakin birakma bazi kisilerde bulanti yapiyor.gece yatmadan icersen daha az miden bulanir.Hamisler bisi sorcam size. Doktor gecen hafta folik aşırı biraktirip decavit verdi, ictigim ilk gece mide bulantim arttı diye ilaçtan huylandim gecen haftadan beri icmiyorum. Çok mu yanlış yapıyorum acaba, azcik daha geçse mide bulantilarm öyle başlasam olmaz mianası böyle nazlı olanda benim çocuk ne olacak acaba
Ben aslinda kalp atislarini duyduktn snra iyidim ruya etkiledi ama biliyorm melegim benimle ve ben onu sagsalim kucahima alicam Allahin izniyle :)Hic endiselenme tatlim bende ilk 3 ay hep bi tedirgindim hep korkuyla gittim doktora Allah buyuk dedim artik korkmamaya basladim sende hic bilincaltina yenik dusme tatlim
evet betim cok haklisin aslinda zaten kimseye kanim kaynamadi 1 2 muhabbet ettim ama burasi gibi sizler gibi olamaz :)Canim oluyo o ben de gece ultrasonda sinir sistemini gordum en ince ayrıntısına kadar damarlari kasları vs. Normal takma kafana ve tavsiyem baska forumlara pek takilma bu surecte; ben aralik annelerine bakmiyorum mesela cok evhamli pimpiriklk anne adaylari var ve ister istemez etkileniyosun. Bosver burda karde gibi olduk biz bize yeteriz :)
Gerçekten doğru diyorsun ya başka topiclerde insanın morali bozuluyor eylul anneleri de oyke. Bir de burda ki gibi isinamadim. ben bir tek burda gönül rahatlığıyla bakıyorum.Canim oluyo o ben de gece ultrasonda sinir sistemini gordum en ince ayrıntısına kadar damarlari kasları vs. Normal takma kafana ve tavsiyem baska forumlara pek takilma bu surecte; ben aralik annelerine bakmiyorum mesela cok evhamli pimpiriklk anne adaylari var ve ister istemez etkileniyosun. Bosver burda karde gibi olduk biz bize yeteriz :)
Okosale @betiboop dinliyim ben sizin sozunuzu, suçluluk hissediyorum zaten cocugumun vitaminin caliyomus gibi hissediyorum. Bu gece iceyim dua ede ede.
hanfendi25 canım kendini çok üzme, daha cumaya var sancı bi anda gelebilir. Öyle ya da boyle senin ufaklık dışarı çıkmak zorunda kalacak :)
Ramazanın son on günündr her gece kadir gecesi olabilir, dua et bol bol hatta meryem suresi iyi gelirmis diye okumuştum. Rabbim korusun yavrunuda senide.İnşallah ama endişelenmiyor değilim artık ne diyim Rabbime emanet
Benim kuzenim ve teyzemin gelininde de ayni şey oldu.bence doktor oyle dediyse bi bildigi vardir.42. Haftaya kadar uzayan hamilelikler normal kabul ediliyor.sonrasi zararli.bence panik yapma sakin olmaya bak.inş saglikli bi sekilde gelecek bebeginKızlar benim doğumun yılan hikâyesine döndü resmen bu sabah gittim yatış olacaktı doktor baktı hiç açılman olmamış dedi nst te bağladı sancı çıktı bebeğin suyu da iyi hareketlerinde iyiyse sancılar yavaştan başlıyor belki kendiliğinden başlar 1 gün daha bekleywlim olmazsa sancın dedi cuma sahurdan sonra gel kesin yatış yapalım dedi kafam allak bullak ne olcak benim bu halim ya
ay canim benim hadi hayirlisi belkide kendi gelir minnoş :) o aşagi indikce sancida artcak acilmada olcak Allah ın izni ile canim.dua et sen bol bol.sorun olsa doktor belirtirdi zaten korkmaKızlar benim doğumun yılan hikâyesine döndü resmen bu sabah gittim yatış olacaktı doktor baktı hiç açılman olmamış dedi nst te bağladı sancı çıktı bebeğin suyu da iyi hareketlerinde iyiyse sancılar yavaştan başlıyor belki kendiliğinden başlar 1 gün daha bekleywlim olmazsa sancın dedi cuma sahurdan sonra gel kesin yatış yapalım dedi kafam allak bullak ne olcak benim bu halim ya