Beraber Anne Olma Yolunda

Tamam canm bende oyle yapayim yediklerime gore iceyim aslinda ilac taraftari degilm ama dr deyince icmiycem diyemiyosun
Bu zamana kadar ne antibiyotik ictim ne doğru düzgün ağrı kesici aldim düşün :) bebek ilac ama vitamin deyince tuzlukla koşuyorum :-):-)

bebeem bebeem yaaa goruesemedik senlr bayadiir forumada aktif giremiyodum 2hafta öncesine kadar canım malum bulantıları yüzünden uyuyorum sürekli :KK43:
ayse4255 ayse4255 valla ne güzel bi haber bu, kendimi zorluyorum ama sartlandim ilaca karşı artik adi bile midemi bulandiriyo valla her aksam içmek fikri geriyodu beni.
Bu arada zzzzynpppp zzzzynpppp sakin kendini üzme, gereksiz vicdan yapma benim yuzumden uzulduler falan diye de. Bu kadar düşüncesizlik olur mu Allah aşkına, okurken bana sinir geldi. Dugune gitsende tam nikah esnasinda doğuma başlasan mutlu mu olacaklar acaba. Hem dua etsinler gelin olarak acmamissin bayramlık ağzını.
bebeem bebeem bu sene fındıklar da çok vermiş seninkilerde tutsun bi kaç işçi cimrilik etmesinler :KK70:
En sinir olduğum şey, bizde hamileydik sizin bu haliniz nedir lafları. Sende yatssydin annem, nazlansaydin. Sen yapamadiysan ağzını açıp yorgunum diyemediysen bizim gunahimiz ne dimi ama.

Kiz hamile kalmissin 15 hafta olmus cinsiyet bile belli ben nasil goremediiiiimmmm :KK57:
Canimm nerlerdesin sen 30 olduk 30 saka maka :)

Kızlar rahim ağzı uzunluğumun kısaldığını ve kasılmadan dolayı doktorun iğne ve istirahat verdiğini, erken doğum riski olduğunu yazmıştım. Bir ay sonra görümcemin düğünü var. Eşime ısrarla yolculuğun yasak olduğunu söyleme dememe rağmen ailesine söyledi. Bilin bakalım ne oldu? Kv küstü ağladı ve telefonu yere bırakmış. Ana kız ağlamışlar. Kayınpeder aldı telefonu, binecek gelecek dedi. Bişey olursa da Allahın takdiri dedi. Ben çok üzüldüm. Ne olursa olsun olgunlukla karşılayıp önce can önemli demesi gerekirken yaptıklarına bakın. Çok üzgün ve kırgınım. Bir buçuk yıl bekledim bu bebeği ben. Eşim o gelemese de ben gelicem dedi. Ona rağmen küstüler. Şimdi söyleyin kızlar haksız mıyız? Ben evladımın canıyla uğraşırken neden böyle yapıyorlar? :KK61:
Canm aman diyim ister kussun ister darilsin otursun da bi soylediginden utansin dugun ugruna torun mu feda edecekmis terbiyesiz adam ay cok kizdim:KK62: ben sali ankaraya gittm mecburdum ama 6 saat yol bile mahvetti beni 16 saat ne yapmaz sana sakin canm aman diyim
Kızlar yanlardan bir aydır catlagim vardı gobegimin alt tarafı da başlamış :KK43: gerçi ilk goguslerimin etrafı catladi 75 takiyordum önce 85 oldum. Catlamayan yerim kalmadı
Benm de bu hafta basladi bitanecik minnicik ama can skci bu catlaklar:KK43:

Benim de nasipse eylül 20de falan dogum esimi 15 günlügune ağustos 15den sonra findiga çağırıyor kaynanam benim dördüncü gebeligim bu ya insan gelmek istese kizip kir dizini diyeceklerine ne tuhaf insanlar ya Allah akıl fikir versin
Gonderme bebem allah korusun erkenden geliverir bebis yalniz kalma son haftalar

Benim sadece karnimda var gobek asagisinda doktorum catlamissin dedi :KK43: dedim biliyorum sürüyorum birseyler ama yok. Esimde aa diyo neden kırmızı damarlar çıkmış Kıyamam :-/
minicik bi catlak oldu diye karalar bagladim ben uzuluyom esim de bebis gun sayiyo heralde centik atiyo diyo hey allahim :KK70:

Ama ilk başlarda normal Teyzemin kizi tükürüğünü yutamiyormus düşün yine de sevdigin yiyebildigin şeylerden ye zayif düşme
doğru valla daha kötülerde var yinede çok şükür halimize.. öyle yapmaya çalışıyorum bundan sonra düzene girer herhalde

adetlerın nasıldı canım?kaç zamanda adet olurdun???
canım çok değişkendi 35-40-45 değişiyordu sürekli sonra bi kez soğan kürü yaptım 30 a düştü biraz düzene girdi soğan kürünü tekrarladım hep 28-29 günde bi olmaya başladım sonrasında hamile kaldım çok şükür.. he bide hamile kalmadan 2 ay önce rahim filmi çektirmiştim

Ne kadar anlayissizlar demek ki onlar icin trunlari onemli degil elalem ne der derdindeler sanirim bence ayip etmisler erken dogsa iyi mi tabii her seyi sen cekeceksin onlara bisey olmayacak evlat senin evladin.bizimde bayramdn snra iznimiz var 1 haftalgina kv yanina gidicz cars gunu kontrolde sorcam dr eger izin vermezse gitmiycem tlf dedim dr sorcaz bakalim ne diycek diye bana diyo ki eee yavas yavas gelirsiniz :)

Hepsi aynı. Dün diyılar ki kendi arabanızla gelşrsiniz. Sanki kendi arabamız yolculuk olmuyo. Sarsıntı olacağı için yasak. Ama laf anlatmakla kendimi yormicam. Sende he de geç. Çok biliyolar. Kendi kızları aynı durumda olsa iş değişir tabi

Mogami Mogami meraklar başladı dimi :KK70: Ben kesinleşmesini bekleyemedim artık doktor %55 erkek dediği gibi aldım bebiş mavisi ipimi örmeye başladım. Zaten bu atamada da atanamadım yine stresimi de alıyor örgü :KK69:[/QUOTE]
Anacım hemde ne merak sorma :-):-) bi öğreneydik eşşek sıpamın cinsiyetini:KK49: sen ör bakalım ama ya sürpriz yaparsa sana:-) sende benim gibi tarihçiydin dimi aaaahhh ahhh inşallah atanırız canım gerçi ben bu yıl hazırlanamadım ama seneye çok umutluyum belki bebişler kısmetleriyle gelir seneye atanırız ne dersin:KK50:

Amin canim saglikla kucagimiza alalim insallah senin minnosunda cinsiyeti belli olunca alirsin cicisleri cok zevkli ya kiza almaktan kendimi unutuyorum rabbim isteyen herkese nasip etsin insallah
Ah bi öğrensek bizde almaya başlarız ciciler şimdilik elimiz böğrümüzde bekliyoruz wuslt ım

inşallah sonuçlarınız güzel çıkar canım bende dün gittim ikiliyi yaptırmadım ense kalınlığı normal çıktı çok şükür o kadar hareketliydiki doktorum fiziksel olarak kıza benziyo dedi çok mutlu oldum.. bide ben günde 3 litre su içiyodum suyu çok güzel havuz gibi dedi ama zorlanıyosan 2 litreye düşürebilirsin dedi ama su çatlaklarıda önlüyo aynen devam etmeyi düşünüyorum sende ihmal etme canım..
Ben neredeyse hic icemiyorum yaaa napicam bilmiyorum nasil iciyosun sen tatlandiriyomusun ?

Kız ben sana diyorum oğlun olcak senin.
Bakalım kinder süprizim ne çıkacak teyzesi belki senin içine çıkan doğrudur...2 hafta sonra devlete gidip tekrar görmeye çalışıcaz bakalım

Hepsi aynı. Dün diyılar ki kendi arabanızla gelşrsiniz. Sanki kendi arabamız yolculuk olmuyo. Sarsıntı olacağı için yasak. Ama laf anlatmakla kendimi yormicam. Sende he de geç. Çok biliyolar. Kendi kızları aynı durumda olsa iş değişir tabi
Aynen kendi kizlari olsa is degisir diye tahmin ediyorm sen kendi bildigini yap dr unu dinle canim esin gitsin gelsin yeter

canım çok değişkendi 35-40-45 değişiyordu sürekli sonra bi kez soğan kürü yaptım 30 a düştü biraz düzene girdi soğan kürünü tekrarladım hep 28-29 günde bi olmaya başladım sonrasında hamile kaldım çok şükür.. he bide hamile kalmadan 2 ay önce rahim filmi çektirmiştim

sende kist warmıydı canım?pko yani?ya ben soğan kuru yaptım gelmedı adetım ya ???nasıl ıctın sen sogan kürünü?

inşallah sonuçlarınız güzel çıkar canım bende dün gittim ikiliyi yaptırmadım ense kalınlığı normal çıktı çok şükür o kadar hareketliydiki doktorum fiziksel olarak kıza benziyo dedi çok mutlu oldum.. bide ben günde 3 litre su içiyodum suyu çok güzel havuz gibi dedi ama zorlanıyosan 2 litreye düşürebilirsin dedi ama su çatlaklarıda önlüyo aynen devam etmeyi düşünüyorum sende ihmal etme canım..
yaaaa su benim için tam bi sorun...hiç bi zaman çok su içen biri olmadım ama bi süre zorlayarak içmem lazım...ne güzel size bi tahmin gelmiş Rabbim gönlüne göre versin inşallah canım benim

Slm kızlar nasılsınız dün kntrl vardi bebiklerimiz acele ediyomş dr 29 temmuz a gün verdi sezeryan için inşallah o günü beklerler onun için ev istirahati verdi dinleniyorum bol bol
anaaaaaam ikizlerimiz geliyooo :KK73::KK73::KK73:

X