- 21 Mayıs 2014
- 4.208
- 3.127
ay canim benim hadi hayirlisi belkide kendi gelir minnoş :) o aşagi indikce sancida artcak acilmada olcak Allah ın izni ile canim.dua et sen bol bol.sorun olsa doktor belirtirdi zaten korkma
ay canim öle düşünme ya yarinda devlete görun bakalm ne dicek hem acilman olur belki yarinaBilmiyorum rahisim çok korkuyorum bebeğime birşey olursa bunun sorumlusu kim olacak doktor hem kakasını yiyebilir diyo hem cumaya kadar bekletiyo ben yarın devlet hastanesine gitcem bakalım o ne diyecek bebek hareket ediyo çok şükür suyuda iyiymiş ama kakasını yeme olayını düşündükçe ağlamak istiyorum
Kiz hamile kalmissin 15 hafta olmus cinsiyet bile belli ben nasil goremediiiiimmmmhanfendi25 canım strese sokma kendini sakın Rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin diye dualarımız seninle. Bizi habersiz bırakma emi?
Mogami meraklar başladı dimi Ben kesinleşmesini bekleyemedim artık doktor %55 erkek dediği gibi aldım bebiş mavisi ipimi örmeye başladım. Zaten bu atamada da atanamadım yine stresimi de alıyor örgü
ay canim öle düşünme ya yarinda devlete görun bakalm ne dicek hem acilman olur belki yarina
Canim dualarimiz seninle sen icini ferah tut saglikla kucagina alacaksin prensesiniİnşallah açılmam olurda doğuma alırlar elimden gelen tek şey sadece dua canım biliyorum buradaki beni tanıyan herkez bana dua ediyor hissediyorum Rabbim dualarımızı boş çevresinde inşallah
amin canim ins hadi guzel haberlrni beklyrzİnşallah açılmam olurda doğuma alırlar elimden gelen tek şey sadece dua canım biliyorum buradaki beni tanıyan herkez bana dua ediyor hissediyorum Rabbim dualarımızı boş çevresinde inşallah
Kızlar iyi geceler benim bu ay da olmadı adet ağrım başladı.. umutlar diğer aya hayırlısı..
Folik asiti bırakmıştım 2 aydır dün folic trio aldım eczacı günde 1 tane dedi ama prospektüsünde günde 3 yazıyo şaşırdım napıcamı. Kullanan var mı üstünde anne bebek fotoğrafı var kutunun
inşallah sonuçlarınız güzel çıkar canım bende dün gittim ikiliyi yaptırmadım ense kalınlığı normal çıktı çok şükür o kadar hareketliydiki doktorum fiziksel olarak kıza benziyo dedi çok mutlu oldum.. bide ben günde 3 litre su içiyodum suyu çok güzel havuz gibi dedi ama zorlanıyosan 2 litreye düşürebilirsin dedi ama su çatlaklarıda önlüyo aynen devam etmeyi düşünüyorum sende ihmal etme canım..KIZLAR BİZ BUGÜN KONTROLE GİTTİK
Öncelikle belirteyim ki cinsiyeti öğrenemeden döndükDoktorum çok net değil bi sonrakine saklayalım sürpriz olsun dedi bizde iyi madem dedik Ense kalınlığına bakıldı iyi çıktı çok şükür...sırt üstü sıpa keyfi yapıyor miniğim foliği bıraktırdı doktorum onun yerine decavit ile ferrumfort kullanmaya başladım...ikili için kanda verdik haftaya çıkacak sonuç...dualarınız bekleriz teyzeleri...bu arada çok sıkı tembih aldım doktorumdan günde en az 2 lt su iç diye ama nasıl içicem onu bilemiyorum işte...aman sizde su ile aranızı iyi tutun
canım doktorum banada decavit verdi ama bitkin halsiz olduğun zamanlarda iç dedi 2-3 günde 1 tane içsen yeterli dedi kilo yapıyo zaten dedi sende öyle kullanabilirsinHamisler bisi sorcam size. Doktor gecen hafta folik aşırı biraktirip decavit verdi, ictigim ilk gece mide bulantim arttı diye ilaçtan huylandim gecen haftadan beri icmiyorum. Çok mu yanlış yapıyorum acaba, azcik daha geçse mide bulantilarm öyle başlasam olmaz mianası böyle nazlı olanda benim çocuk ne olacak acaba
bende pkoluydum canım 6. denemede falan hamile kaldım hemde hiç bişey kullanmadan sadece kafamı rahat bıraktım o kadar..kızlar sıze bişi sorucam aranızda pko olup buna ragmen hamıle kalan war mı????????lutfen yazınızzz
inşallah sonuçlarınız güzel çıkar canım bende dün gittim ikiliyi yaptırmadım ense kalınlığı normal çıktı çok şükür o kadar hareketliydiki doktorum fiziksel olarak kıza benziyo dedi çok mutlu oldum.. bide ben günde 3 litre su içiyodum suyu çok güzel havuz gibi dedi ama zorlanıyosan 2 litreye düşürebilirsin dedi ama su çatlaklarıda önlüyo aynen devam etmeyi düşünüyorum sende ihmal etme canım..
sağol canım.. benim dün 11+1 di ense kalınlığına baktı seninde ölçer inşallah iyi çıkar canımCanim gozunaydin ense kalinligi iyi cikmis bende ikiliyi yaptrmayi dusunmuyorum ben cars gunu kontrole gidicem 11+0 olcak olcermi ense kalinligini yoksa kucukmuyuz?
Kuzum sen nerelerdesin epeydir göremiyorum seniKiz hamile kalmissin 15 hafta olmus cinsiyet bile belli ben nasil goremediiiiimmmm
çok ilginç insanlar ne kadar düşüncesiz ve üçüde birbirine uygunmuş kayınpederin bari büyüklük yapsa güzel olurmuş ama işte... boşver canım hiç üzülme eşin gitsin sen hiç keyfini bozma sonuçta sen bi can taşıyosun ve ona karşı sorumlulukların var.. bizde yola çıkıcaz doktoruma sorduk her iki saatte bi 20 dk mola yürüyüş dedi eğer uygun görmese bizde gitmeyi düşünmüyodukKızlar rahim ağzı uzunluğumun kısaldığını ve kasılmadan dolayı doktorun iğne ve istirahat verdiğini, erken doğum riski olduğunu yazmıştım. Bir ay sonra görümcemin düğünü var. Eşime ısrarla yolculuğun yasak olduğunu söyleme dememe rağmen ailesine söyledi. Bilin bakalım ne oldu? Kv küstü ağladı ve telefonu yere bırakmış. Ana kız ağlamışlar. Kayınpeder aldı telefonu, binecek gelecek dedi. Bişey olursa da Allahın takdiri dedi. Ben çok üzüldüm. Ne olursa olsun olgunlukla karşılayıp önce can önemli demesi gerekirken yaptıklarına bakın. Çok üzgün ve kırgınım. Bir buçuk yıl bekledim bu bebeği ben. Eşim o gelemese de ben gelicem dedi. Ona rağmen küstüler. Şimdi söyleyin kızlar haksız mıyız? Ben evladımın canıyla uğraşırken neden böyle yapıyorlar?
Cok şaşırdım canim bu ne anlayissizkiktir boyle nasil insanlar bunlar cok mu onemliymis senin o an orda olman hasta hamile derler olur biter .ayni durum gorumcenin olsa eminim el bebek gul bebeek yat kalkma derler. .sonuna kadar haklisin , yapacagin en güzel sey de o dugune gitmemek bence, esin de koysun ağırlığını kabul ettirsinKızlar rahim ağzı uzunluğumun kısaldığını ve kasılmadan dolayı doktorun iğne ve istirahat verdiğini, erken doğum riski olduğunu yazmıştım. Bir ay sonra görümcemin düğünü var. Eşime ısrarla yolculuğun yasak olduğunu söyleme dememe rağmen ailesine söyledi. Bilin bakalım ne oldu? Kv küstü ağladı ve telefonu yere bırakmış. Ana kız ağlamışlar. Kayınpeder aldı telefonu, binecek gelecek dedi. Bişey olursa da Allahın takdiri dedi. Ben çok üzüldüm. Ne olursa olsun olgunlukla karşılayıp önce can önemli demesi gerekirken yaptıklarına bakın. Çok üzgün ve kırgınım. Bir buçuk yıl bekledim bu bebeği ben. Eşim o gelemese de ben gelicem dedi. Ona rağmen küstüler. Şimdi söyleyin kızlar haksız mıyız? Ben evladımın canıyla uğraşırken neden böyle yapıyorlar?
çok ilginç insanlar ne kadar düşüncesiz ve üçüde birbirine uygunmuş kayınpederin bari büyüklük yapsa güzel olurmuş ama işte... boşver canım hiç üzülme eşin gitsin sen hiç keyfini bozma sonuçta sen bi can taşıyosun ve ona karşı sorumlulukların var.. bizde yola çıkıcaz doktoruma sorduk her iki saatte bi 20 dk mola yürüyüş dedi eğer uygun görmese bizde gitmeyi düşünmüyoduk