Beraber Anne Olma Yolunda

Sana da allah kolaylik versin.bebek sahibi olana kadar ugras veriliyor,gebe kalinca da boyle sıkıntılar tuzu biberi oluyor.ama gecici allahtan.bi de bana sey iyi gelmisti.kudret nari ile zeytinyagini karistirip iyicene eritip içmistim.ardindan hemen bi kasik bal.tadi berbat ama cok ise yaramisti.gebelikte sakincasi yoksa sende dene.normal şartlarda olsaydi bi ck sey onerilebilir de gebelik olunca:/ gebelik reflusunun de cagresi var mi bilmiyorum:/

Cnm ben inofolic ve glukofen kullandım. Tüp bebek aşılama vs tedavisi görmedim.
Adetliyken içiyorsun evet. Adetliyken düşük tehditi yapmıyor. Adetin 2. Günü başlamak kaydıyla 12. Gününe dek; sabah bir kupa adaçayı akşam bir kupa hayıt tohumu içtim. Bu hormonları düzenliyor. o ay 29. Gün regl olmuştum. Bunu da ateş ölçme yöntemi topiğinden birinden öğrendim Allah razı olsun ondan. O da pko idi söktürücüyle olabiliyodu. Ama 12. Gnü kürü bırakacaksın cnm. Zaten birkaç güne yumurtan çatlıyor sonra. Ben havuç yemiştim çatlasın diye

Hatunlar MAŞAALLAH yani yetişemiyorum mesajlarınızı. Topiğimiz gayet güzel ilerliyor. Bu arada bugün kontrolümüz vardı. Güzel Papatyam 1300gram olmuş. Oynamalarına bayılıyorum.Rabbim bu duyguyu herkese hayırlısıyla tattırsın. Mogaminin dediği gibi bolca su için kızlar. Bebeğin suyu azalmasın sonra

Canlarım benim de Nub sorma anım geldi

Bakın bakalım doktorcuğumun söylemediği tahmini siz bana söyler misiniz?

Eklentiler

• IMG_3746.JPG
    88,8 KB · Görüntüleme: 119
  • IMG_3747.JPG
    96,8 KB · Görüntüleme: 81
Gercekten mi canim cok şaşırdım bilmiyorum ki neden oyle olur kuzum yaa inşallah bu yazdigim ileti olarak gelir iletişim kopuklugumuz olmasin
Gelmemis..ama sonunda buldum çok sukur yaaa... Nasil olmuş bimiyorum ama görünür yap göz ardı et diye bir buton varmış.. telefondan giriyorum ya kesin yanlışlıkla tıkladim göz ardı etmişim seni...ay nasil.üzüldüm yaa sonunda çözdüğüme coook mutluyum.. canim benim vallahi gece gece sırf bunu araştırmak için girdim simdi..öpüyorum çok seniii ..

senın adetlerın nasıldı pekı cnm?kaç gunde bır oluyordun?yoksaa ben gıbı ılacsız olamıyor muydun?inofolıc ve glukofenı nekadr kullandın sen?bıdakı adetıme bnde ıceyım adacayı we hayıt canım dur sen :) nasıl yapılıyor adacayı ve hayıt?

Canım nasılsın ben halen doğuramadım bügün biraz ağrım vardı gittim doktora sabah gel yarış yapalım bebeği daha fazla riske atamayız dedi kız ne olur dua edin bana sağlıkla kavuşayım yavruma
hanfendi25 ve ben varız canım. Başka var mı bilmiyorum. O da doğurdu doğuracak inş :)

Canım nasılsın ben halen doğuramadım bügün biraz ağrım vardı gittim doktora sabah gel yarış yapalım bebeği daha fazla riske atamayız dedi kız ne olur dua edin bana sağlıkla kavuşayım yavruma

Ay cnm bnm iyi olmuş artık bi şekilde suni sancı vs versinler çünkü günün doldu. Allah tek avazda kurtarsın dua edeyim tabi ki. Sağlıkla kavulun birbirinize ana kız :)

Cnm 35 40 günde oluyodum kendim son 3 regl 50 günden aşağı söktürücüsüz gelmedi ama.
Adaçayını kaynamış bir kupa suya bir tutam koy 5dk demle iç sabahları.
Hayıt tohumunu da bir su bardağı kaynamış suya 2çay kaşığı koy 15 dk demle iç. Acı gelebilir az bal karıştırabilirsin. Ben balla kafaya dikebiliyordum anca öyle içtim. Adetin 2- 12 günleri arası iç bırak. Yumurtlama gününü tespit için ateş ölçmeyi tavsiye edebilirim eğer stres yapmıyorsan

Benim çok şükür iki tane kızım var ama eşim üçüncüyü çok istiyor..iki yıldır korunmuyoruz ama olmadı birtürlü..halbuki iki kızımda tek seferde bizimleydi ama nasip iste..

Slm kızlar nasılsınız dün kntrl vardi bebiklerimiz acele ediyomş dr 29 temmuz a gün verdi sezeryan için inşallah o günü beklerler onun için ev istirahati verdi dinleniyorum bol bol
Ayy canım ikizler geliyoo desene..insallah canim beklerler sen kendine cok dikkat et bol bol dinlen canm kac haftalik oldun canim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…