- 8 Temmuz 2015
- 5
- 5
- 42
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aminnn insallah canimİnsallah canim Allah hepimizn yardimcisi olsun..
Bizim kıza benziyor bence kızCanlarım benim de Nub sorma anım geldi
Bakın bakalım doktorcuğumun söylemediği tahmini siz bana söyler misiniz?
Ay canım maşallah az kaldı kuzularina kavuşmaya sagsalim dogsun minikler.Slm kızlar nasılsınız dün kntrl vardi bebiklerimiz acele ediyomş dr 29 temmuz a gün verdi sezeryan için inşallah o günü beklerler onun için ev istirahati verdi dinleniyorum bol bol
Ben de cok mutlu oldum kiyamam esmosum gece gece girip bakmissin; neyse halloldu ya şükür :)Gelmemis..ama sonunda buldum çok sukur yaaa... Nasil olmuş bimiyorum ama görünür yap göz ardı et diye bir buton varmış.. telefondan giriyorum ya kesin yanlışlıkla tıkladim göz ardı etmişim seni...ay nasil.üzüldüm yaa sonunda çözdüğüme coook mutluyum.. canim benim vallahi gece gece sırf bunu araştırmak için girdim simdi..öpüyorum çok seniii ..
Mogisim anlamam burdan ama icime dogan erkek senin icin :)Canlarım benim de Nub sorma anım geldi
Canim valla aklimiz sende inşallah haber ver hemen kucagina alinca bebegini..Canım nasılsın ben halen doğuramadım bügün biraz ağrım vardı gittim doktora sabah gel yarış yapalım bebeği daha fazla riske atamayız dedi kız ne olur dua edin bana sağlıkla kavuşayım yavruma
Erken almakla iyi yapmissin canim bebek olana kadar taksiti biter esime kalsa sonra alalim diyor bu ara bayagi bi masraf yaptik aslinda bende boyle bisey istiyorum da kismetNe kadar aceleciyim di mi :) ne almayi düşünüyosun canim var mi aklinda bi model marka
Amin canim saglikla kucagimiza alalim insallah senin minnosunda cinsiyeti belli olunca alirsin cicisleri cok zevkli ya kiza almaktan kendimi unutuyorum rabbim isteyen herkese nasip etsin insallahAllahıııııııııııım yerim ben bu cicileri giyecek olan sıpayı...Rabbim giydirmeyi de nasip etsin canımın içi
Allahıııııııııııım yerim ben bu cicileri giyecek olan sıpayı...Rabbim giydirmeyi de nasip etsin canımın içi
Canim dualarimiz seninle rabbim sagsalim kucagina almayi nasip etsin minnosun olunca haber ver aklim sende bir nefeste kurtarsin rabbimCanım nasılsın ben halen doğuramadım bügün biraz ağrım vardı gittim doktora sabah gel yarış yapalım bebeği daha fazla riske atamayız dedi kız ne olur dua edin bana sağlıkla kavuşayım yavruma
Kız ben sana diyorum oğlun olcak senin.KIZLAR BİZ BUGÜN KONTROLE GİTTİK
Öncelikle belirteyim ki cinsiyeti öğrenemeden döndük Doktorum çok net değil bi sonrakine saklayalım sürpriz olsun dedi bizde iyi madem dedik Ense kalınlığına bakıldı iyi çıktı çok şükür...sırt üstü sıpa keyfi yapıyor miniğim foliği bıraktırdı doktorum onun yerine decavit ile ferrumfort kullanmaya başladım...ikili için kanda verdik haftaya çıkacak sonuç...dualarınız bekleriz teyzeleri...bu arada çok sıkı tembih aldım doktorumdan günde en az 2 lt su iç diye ama nasıl içicem onu bilemiyorum işte...aman sizde su ile aranızı iyi tutun
Evet ben gördüm bir adet bili bili görünüyo :)))Canlarım benim de Nub sorma anım geldi
Bransin ne canim atanirsin inşallah umutsuz olma , ozeniyorum boyle becerikli anne adaylarina ben hic orgu bilmem isterdim ama hatira niyetine bi patik ormekhanfendi25 canım strese sokma kendini sakın Rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin diye dualarımız seninle. Bizi habersiz bırakma emi?
Mogami meraklar başladı dimi Ben kesinleşmesini bekleyemedim artık doktor %55 erkek dediği gibi aldım bebiş mavisi ipimi örmeye başladım. Zaten bu atamada da atanamadım yine stresimi de alıyor örgü
etkilendiğin için görmüşsündür canım kalbini ferah tutu herşey yolundadır rabbimin izniyle bebişide kendinide üzme böyle kuruntularla annesi :)Kizlar aksam ruyamda dr gidiyorm bebegin kalp atislari yavaslamis ignelerin(kan sulandirici) dozu az gelmis hemen igneleri degistirmemiz gerek diyo sok oluyorm agliyorm sabahta annme soyledim o da tedirgin olmus kalp atislariyla ilgili subat annelerinde birinin ilk kontrolde bebeginn kalp atisi yavas hazirlikli ol demis dr ama dun dr a gitti sukur her seyi yolundaymis onu okumustum bide dusundm ignelerim kac tane kaldi bayramda ignesiz kalmayayim diye dusundm acaba bunlardan mi etkilendm
evet canim bence okuduklarini okudugundan bide gecmiste yasadigimiz kotu durumun korkusu icimizden cikmadigi icin bende hep kotu kotu ruyalar goruyorum ama kendimi uzup panik yapmamaya calisiyorum sende oyle yap canim birkez kotu bisey yasadik diye hep oyle olmayacak Allahin izniyle saglikli bir sekilde alicaz kucagimiziza yavrularimiziKizlar aksam ruyamda dr gidiyorm bebegin kalp atislari yavaslamis ignelerin(kan sulandirici) dozu az gelmis hemen igneleri degistirmemiz gerek diyo sok oluyorm agliyorm sabahta annme soyledim o da tedirgin olmus kalp atislariyla ilgili subat annelerinde birinin ilk kontrolde bebeginn kalp atisi yavas hazirlikli ol demis dr ama dun dr a gitti sukur her seyi yolundaymis onu okumustum bide dusundm ignelerim kac tane kaldi bayramda ignesiz kalmayayim diye dusundm acaba bunlardan mi etkilendm
Tarih mezunuyum canim, memurluk olsunda her pozisyon kabulumdu halbuki, degerimi bilemedileeeerr bu arada orgu bende bilmiyorum inat ettim sok yap derken bisiler yapmaya basladim. Denemelisin bence videolardan izlerken insan ogreniyo. Bu bebisler sayesinde dantel bile ogrenebilirizBransin ne canim atanirsin inşallah umutsuz olma , ozeniyorum boyle becerikli anne adaylarina ben hic orgu bilmem isterdim ama hatira niyetine bi patik ormek
Sagolun kizlar cunku daha oncede bilincaltimdakilerle ilgili ruya gorduum oldu cokca ama konu bebisim olunca endiselendim...etkilendiğin için görmüşsündür canım kalbini ferah tutu herşey yolundadır rabbimin izniyle bebişide kendinide üzme böyle kuruntularla annesi :)
evet canim bence okuduklarini okudugundan bide gecmiste yasadigimiz kotu durumun korkusu icimizden cikmadigi icin bende hep kotu kotu ruyalar goruyorum ama kendimi uzup panik yapmamaya calisiyorum sende oyle yap canim birkez kotu bisey yasadik diye hep oyle olmayacak Allahin izniyle saglikli bir sekilde alicaz kucagimiziza yavrularimizi