Beraber Anne Olma Yolunda

Ayy canim okadar iyi geliyo geliyoki bu morel vermeniz anlatamam insallah canim.benim de gidicegim doktor ve ekibi icin cok guzel duyumlar aldim tavsiyeler aldim.yakin arkadasimn arkadasi yaptrdi insallah guzel haberler vermek banada kismet olur siz guzel annisler :anneadayı: bol bol dua edin bizlere
Dualarımız seninle canımın içi seninde hamişlik haberini kutlayacağız burda sen içini ferah tut inancını koru yeter kiHoppa

Üzülme sen yaaa sem üzülürsen bebişte üzülür teyzeside ona kıyamaz... Bi yerden başlamak gerekiodu bi iki daha böyle olur snra düzelir eminim yani haklıydın üzülecek hiç bişi yok
Siz mutlu olun ki bizlerde mutlu olalım kuzum...Hepimiz burda birbirimizin acılarını dertlerini sevinçlerini paylaştık...Şimdi derdinin ortağıyız yarın sevincinin ortağı olacağız İNŞALLAH...Sen arada böyle miniğin için bişeylere baktıkça ya da aldıkça evrene de mesajını gönderiyorsun zaten...İçinden olumsuzu hiç geçirme kuzum Hoppa

Canım hayırlı ugurlu olsun bebeğiniz sağlıkla annesine tutunup dogsun inşallah rabbim isteyen herkese nasip etsin
Canım benim teşekkür ederim bizimde kıymetli bebeğimiz ya da bebeklerimiz olacak İnşallah:nazar::KK200::KK200::KK200:

Bende kalkıp iki lokma yiyeyim....En son dün 5 te yedim kızlar...içimden yemek yemek hiiç gelmiyor bu mideden çok çekiyorum...Allah kimseye vermesin bu gebelik reflüsü illetini :mad:

Dualarımız seninle canımın içi seninde hamişlik haberini kutlayacağız burda sen içini ferah tut inancını koru yeter kiHoppa
Tesekkurler canim guzel dileklerin amin insallah..sende cok dikkat et kendine ve bebisine midene dokuncak seyler yememeye calis insallah biran once duzelirsin canim gecmis olsun

Bende kalkıp iki lokma yiyeyim....En son dün 5 te yedim kızlar...içimden yemek yemek hiiç gelmiyor bu mideden çok çekiyorum...Allah kimseye vermesin bu gebelik reflüsü illetini :mad:
Mogamim sen son ay nasıl dayancaksin bebek büyüdükçe reflu de buyuyor benim hiç yoktu 1 aydır cantamda surupla geziyorum bisi yemeden kirkkere dusunmuyorum berbat biseymis allah yardimcin olsun kuzum

Ah mogisim bi de kustugunu düşün. . Allah vermesin gerçekten zor kusmaktam artik karin mide kaslarim agriyodu bi haftadir hayatimin baharini yasiyorum bin şükür darisi sana inşallah

Canım benim teşekkür ederim bizimde kıymetli bebeğimiz ya da bebeklerimiz olacak İnşallah:nazar::KK200::KK200::KK200:
Teyzene cok sevindim canim ne güzel genc teyzen var ayni gebelik sureci yasayacaksiniz :) kuzum tüp olmadan bebek oluyo mu aklima takildi direk rahim icinde mi yapiyolar bebegin yerini

Mogamim sen son ay nasıl dayancaksin bebek büyüdükçe reflu de buyuyor benim hiç yoktu 1 aydır cantamda surupla geziyorum bisi yemeden kirkkere dusunmuyorum berbat biseymis allah yardimcin olsun kuzum
ayyyy 36 olmuss masallahhh :KK70: Dogumlar yakın hep topık te ya cok heyecanlıı :KK70:

TÜNAYDIIIIIIIIIIIIIN CANLARIM:KK68:

Bugünüm çok güzel başladı...Tüp bebek tedavisine başlayan teyzemin hamilelik haberini aldım...İlk müjdeyi bana verdi....2 tane minik koymuşlardı içine bakalım kaçı tuttu....Rabbim isteyen herkese ister doğal yoldan ister aşılama ya da tüp ile hayırlı sağlıklı salih evlatlar nasip etsin...:KK36::KK36:
Tebrik ederim canim cok guzel bir haber bu hayirlisiyla sagligiyla kucagina almayida nasipetsin insallah darisi isteyen herkesin basina olsun insallah

IMG_20150705_150056-1-1.jpg
Kizlar hafta sonu bu cicisleri aldim kizima

X