Beraber Anne Olma Yolunda

Hepsi çok güzel sağlıklı günlerde giyin inşallah canim cok heyecanlı oluyor alışveriş ben aldiklarimi dolaba gelişigüzel yerlestirdim gidip gelip bakıyorum :)
Tesekkur ederim canim aynen kendimi kaybediyorum bebek magazasinda bende aldiklarima acip acip bakiyorum rabbim bu duyguyu isteyen herkese yasatsin

Ayyyy cok saol canim Allahim gonlume gore verdi kizim olsun istedim hep sukurler olsun nasip etti Allahimmm :) esimin hala umudu var erkek olur diye ama benim prensesim annesine geliyo :)
Aynı benim eşim dogurmama az kalmış hala erkek diyor :) bu erkekler hep aynı :)

Bizimde ilk erkege benziyor demisti dr bi dahaki kontrolde kiz deyince esim sasirdi iyi bak pipisini gormemissindir diyor dr a artik alisti kiza

Evet aynen benim canimin sikildigini gorunce toparliyo prenseste gusel bana duskun olacak diyo ama bu sekilde durgun olursa kavga konusu olur bizde :)

Evet aynen benim canimin sikildigini gorunce toparliyo prenseste gusel bana duskun olacak diyo ama bu sekilde durgun olursa kavga konusu olur bizde :)
Gelisimi nasil canim buyumus mi elini kolumu gordunuz mi benim dr arada uc boyutluya geciyo resmen agzi burnu gorunuyo daha simdiden minyatur insan diyo allaj korusun onlari

Alisir canim once bende istemiyormu kiz olmasini acaba diye dusundum esime sen istemiyormusun kizimizin olmasini dedim olurmu oyle sey saglikli olsun kiz erkek farketmez dedi simdi hergun isten gelince karnimi seviyor kizim ne yapiyor diye soruyor

Caniimm hayirli olsun gelsin kiz bebisler benimki de değişmez inşallah senin kesin artik alışveriş e başlayabilirsin pembis pembis herşey ohh süper :))
Ayyyyy betim cook gusel seyler varrr tullu elbiseler sortlar aklim cikiyodu magazada hepsini almak istedim ama esim daha sonra deyip durdu insallah Allah gonlundekini versin tatlimm ben mutlu oldum prensesim gelcek :)

Gelisimi nasil canim buyumus mi elini kolumu gordunuz mi benim dr arada uc boyutluya geciyo resmen agzi burnu gorunuyo daha simdiden minyatur insan diyo allaj korusun onlari
evet herseyi besbelli cok cirkin kizim :) 168 gram olduk kollari parmakllari gozu burnu cok gusel benim dr hep 3d bakiyo gusel gorebiliyoruz iki boyutluda bisi anlamiyorumda cd yapiyo doktorum eve gelincede hep izliyorum hareketlerini :)

Alisir canim once bende istemiyormu kiz olmasini acaba diye dusundum esime sen istemiyormusun kizimizin olmasini dedim olurmu oyle sey saglikli olsun kiz erkek farketmez dedi simdi hergun isten gelince karnimi seviyor kizim ne yapiyor diye soruyor
ayy insallah bizimkide sever oyle lafa gelince oyle diyo yeterki saglikli olsun ilk bebiste cinsiyet en son sey dedi ama bakalim olsun benim yandasim kizim geliyo hihhhh :)

evet herseyi besbelli cok cirkin kizim :) 168 gram olduk kollari parmakllari gozu burnu cok gusel benim dr hep 3d bakiyo gusel gorebiliyoruz iki boyutluda bisi anlamiyorumda cd yapiyo doktorum eve gelincede hep izliyorum hareketlerini :)
Ay ne guzelmis o cd falan bizde yok o olsa ne iyi olurdu :) 3 lu tarama yapıldı mi ben 24 unde gdcem 19 hafta olmus olacak daha cok var :)

Ayyyyy betim cook gusel seyler varrr tullu elbiseler sortlar aklim cikiyodu magazada hepsini almak istedim ama esim daha sonra deyip durdu insallah Allah gonlundekini versin tatlimm ben mutlu oldum prensesim gelcek :)
Piyasa çılgın valla herseyi alasi geliyo insanin bizim de hediye cekimiz var 1500 tl arabadan gelen, 24 unde kontrolden sonra gidip saldirnayi düşünüyorum joker magazasina :) hele de kiz olduğu kesinlesirse gelsin pembe ler :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…