Insallah canim Allahima sukurler olsun bu guzel duyguyu nasip etti hele bide prensesim olunca uzerine tatli gibi oldu :)canimmmm cok sevindim darisi bizim basimiza en kisa zamanda ogreneli insallahMogami
Topigimize bir prenses daha geliyor ne guzel cok zevkli oluyor alisveris yapmak sende baslarsin artikAayyyy cok guseller benimde prensesim olcakkkk :)
Insallah bugun aldim bir tane :)Topigimize bir prenses daha geliyor ne guzel cok zevkli oluyor alisveris yapmak sende baslarsin artik
Tesekkur ederim canim aynen kendimi kaybediyorum bebek magazasinda bende aldiklarima acip acip bakiyorum rabbim bu duyguyu isteyen herkese yasatsinHepsi çok güzel sağlıklı günlerde giyin inşallah canim cok heyecanlı oluyor alışveriş ben aldiklarimi dolaba gelişigüzel yerlestirdim gidip gelip bakıyorum :)
Ayy cok seker canimInsallah bugun aldim bir tane :)
Aynı benim eşim dogurmama az kalmış hala erkek diyor :) bu erkekler hep aynı :)Ayyyy cok saol canim Allahim gonlume gore verdi kizim olsun istedim hep sukurler olsun nasip etti Allahimmm :) esimin hala umudu var erkek olur diye ama benim prensesim annesine geliyo :)
Bizimde ilk erkege benziyor demisti dr bi dahaki kontrolde kiz deyince esim sasirdi iyi bak pipisini gormemissindir diyor dr a artik alisti kizaAynı benim eşim dogurmama az kalmış hala erkek diyor :) bu erkekler hep aynı :)
:) :) :)Ayy cok seker canim
Yani bencede alismalari lazim :) ikinciye aartik :)Bizimde ilk erkege benziyor demisti dr bi dahaki kontrolde kiz deyince esim sasirdi iyi bak pipisini gormemissindir diyor dr a artik alisti kiza
Evet aynen benim canimin sikildigini gorunce toparliyo prenseste gusel bana duskun olacak diyo ama bu sekilde durgun olursa kavga konusu olur bizde :)Aynı benim eşim dogurmama az kalmış hala erkek diyor :) bu erkekler hep aynı :)
Caniimm hayirli olsun gelsin kiz bebisler benimki de değişmez inşallah senin kesin artik alışveriş e başlayabilirsin pembis pembis herşey ohh süper :))Kizlaaarrrr benimm prensesimmmm oluyormussssss cok mutluyummmmm :)
Gelisimi nasil canim buyumus mi elini kolumu gordunuz mi benim dr arada uc boyutluya geciyo resmen agzi burnu gorunuyo daha simdiden minyatur insan diyo allaj korusun onlariEvet aynen benim canimin sikildigini gorunce toparliyo prenseste gusel bana duskun olacak diyo ama bu sekilde durgun olursa kavga konusu olur bizde :)
Alisir canim once bende istemiyormu kiz olmasini acaba diye dusundum esime sen istemiyormusun kizimizin olmasini dedim olurmu oyle sey saglikli olsun kiz erkek farketmez dedi simdi hergun isten gelince karnimi seviyor kizim ne yapiyor diye soruyorEvet aynen benim canimin sikildigini gorunce toparliyo prenseste gusel bana duskun olacak diyo ama bu sekilde durgun olursa kavga konusu olur bizde :)
Ayyyyy betim cook gusel seyler varrr tullu elbiseler sortlar aklim cikiyodu magazada hepsini almak istedim ama esim daha sonra deyip durduCaniimm hayirli olsun gelsin kiz bebisler benimki de değişmez inşallah senin kesin artik alışveriş e başlayabilirsin pembis pembis herşey ohh süper :))
evet herseyi besbelli cok cirkin kizim :) 168 gram olduk kollari parmakllari gozu burnu cok gusel benim dr hep 3d bakiyo gusel gorebiliyoruz iki boyutluda bisi anlamiyorumda cd yapiyo doktorum eve gelincede hep izliyorum hareketlerini :)Gelisimi nasil canim buyumus mi elini kolumu gordunuz mi benim dr arada uc boyutluya geciyo resmen agzi burnu gorunuyo daha simdiden minyatur insan diyo allaj korusun onlari
ayy insallah bizimkide sever oyle lafa gelince oyle diyo yeterki saglikli olsun ilk bebiste cinsiyet en son sey dedi ama bakalim olsun benim yandasim kizim geliyo hihhhh :)Alisir canim once bende istemiyormu kiz olmasini acaba diye dusundum esime sen istemiyormusun kizimizin olmasini dedim olurmu oyle sey saglikli olsun kiz erkek farketmez dedi simdi hergun isten gelince karnimi seviyor kizim ne yapiyor diye soruyor
Hayirli saglikli bir sekilde prensesini kucagina almayi Rabbim nasip etsin canim.Kizlaaarrrr benimm prensesimmmm oluyormussssss cok mutluyummmmm :)
Ay ne guzelmis o cd falan bizde yok o olsa ne iyi olurdu :) 3 lu tarama yapıldı mi ben 24 unde gdcem 19 hafta olmus olacak daha cok var :)evet herseyi besbelli cok cirkin kizim :) 168 gram olduk kollari parmakllari gozu burnu cok gusel benim dr hep 3d bakiyo gusel gorebiliyoruz iki boyutluda bisi anlamiyorumda cd yapiyo doktorum eve gelincede hep izliyorum hareketlerini :)
Piyasa çılgın valla herseyi alasi geliyo insanin bizim de hediye cekimiz var 1500 tl arabadan gelen, 24 unde kontrolden sonra gidip saldirnayi düşünüyorum joker magazasina :) hele de kiz olduğu kesinlesirse gelsin pembe ler :)Ayyyyy betim cook gusel seyler varrr tullu elbiseler sortlar aklim cikiyodu magazada hepsini almak istedim ama esim daha sonra deyip durduinsallah Allah gonlundekini versin tatlimm ben mutlu oldum prensesim gelcek :)