yani artik belli olur pazartesi gunu ozeldeki dr gidicem cuma gunude devletteki dr gidicem kan ve idrar tahlili yaptircam ikiside bakalim cinsiyetine ne diycek :) cok merak ediyorummmGeçti canim cokk şükür :) 17 oldun cinsiyet belli olsun artik :)
Tesekkur ederim cnm bgn kntrl vardi bnm bebikler asaği inmiş erken gelmeye niyetleniyolar sanirim inş 1 ay daha beklerler een azindanyaaa şimdi o böbüşte iki tane bebiş mi var maaşallah benim minnoşlarıma ve güzel annemize...senin ki çok daha farklı bi heyecan kuzum yaa..biz bir taneyle bu kadar heyecanlıyız sen iki tane getireceksin dünyaya İnşallah...Bu arada karnın da hiç ikiz karnı gibi değil
Canım bebeğin tüp bebek ile hamile kaldım probleminiz ne ve hangi sehirdesin ona göre merkez söyleyeyim. Ben ankara memorial de yaptırdımAmin canım insallah bu mubarek gunde insallah hayirlisini verir tum isteyenlere Rabbim..ben bide tüp bebek yaptiran arkadaslardan tavsiye istiyorum nerde yaptirdilar acaba ..
Benimde problem eşimin değerleriydi canım. Sayımız en son 50 binlere düşmüştü. Senin gene çok iyi aşılama yapılabilir. Özel yaptırdık canım. Bu arada çok sağol darısı başına inşallah en kısa sürede..
Cok tesekkurler cevap icin canim Allah saglikla hayirlisiyla kucagina almayi nasip etsin..darisi insallah basima bide sebeb neydi sizin benim esimin degerleri dusuk 4 milyonla 6milyon arasi gidip geliyo.bide raparlu mu yaptrdin canim .
Cok tesekkurler canim Allah saglikla bebislerini kucagina almayi nasip etsin.Acıbadem Hastanesi eskişehir cnm
Canım istanbuldayım esimin sperm sayisi haraketliligi kotu 4milyondu en son test.asilamayla sansimiz cok düşük.tup bebek denemeye karar verdik.rapor cikartabilirsek dahada uyguna gelcek devlette rapor cikartip özelde yaptirabiliniyomus.suan merkez arastiriyorum istanbul tup bebek merkezi emre bey var aklimda suan bakalim hayirlisi..ve cok umutluyum inaniyorum morel motive onemli bence insallah sizlere iyi haberler vermek kismet olurCanım bebeğin tüp bebek ile hamile kaldım probleminiz ne ve hangi sehirdesin ona göre merkez söyleyeyim. Ben ankara memorial de yaptırdım
Cok tesekkurler canm asilamayla cok dusuk sansmz.ben senin hikayeni okumustun diger topikte buaraya gelmeme vesile olan sensin..okadar umut morel verdinki hep inandin hep morelin yuksekti cok sukur yakinda kucagina alicaksin bebisini.banada cok dua edin siz annislerin dualari kabul olur.Benimde problem eşimin değerleriydi canım. Sayımız en son 50 binlere düşmüştü. Senin gene çok iyi aşılama yapılabilir. Özel yaptırdık canım. Bu arada çok sağol darısı başına inşallah en kısa sürede.
Canm ankara li misin sen ben de ilk kontrole memorial a gittim aygul hoca ya ama tup bebek merkezi diye vazgectik asiri yogun kontrol sirasinda bile sürekli cikip durdu falan.. ama tup te cok iyi oldugnu duymustum. Ne kadar ucreti tup bebeğin canim ordaCanım bebeğin tüp bebek ile hamile kaldım probleminiz ne ve hangi sehirdesin ona göre merkez söyleyeyim. Ben ankara memorial de yaptırdım
Canım bazı özel merkezler rapor kabul ediyor tabi maddi açıdan daha iyi olur bizim de sperm sayısı bazen hiç çıkmayacak kadar azdı eşim tese oldu bak şükür hamileyim rabbim sana da nasip etsin hayırlısı ile inşallahCanım istanbuldayım esimin sperm sayisi haraketliligi kotu 4milyondu en son test.asilamayla sansimiz cok düşük.tup bebek denemeye karar verdik.rapor cikartabilirsek dahada uyguna gelcek devlette rapor cikartip özelde yaptirabiliniyomus.suan merkez arastiriyorum istanbul tup bebek merkezi emre bey var aklimda suan bakalim hayirlisi..ve cok umutluyum inaniyorum morel motive onemli bence insallah sizlere iyi haberler vermek kismet olur
Canım ankara li değilim antepliyim ama eşimin işi dolayısıyla çankırı dayız. Evet çok yoğun bir merkez çok bekleniyor ama şükür değdi ikinci düşünürsek yine orda olur dondurulmuş spermlerimiz var orda :) 4750 sadece tüp bebek ücreti canim 250 muayene bizim hersey 11 bin falan tuttu eşim de tese oluncaCanm ankara li misin sen ben de ilk kontrole memorial a gittim aygul hoca ya ama tup bebek merkezi diye vazgectik asiri yogun kontrol sirasinda bile sürekli cikip durdu falan.. ama tup te cok iyi oldugnu duymustum. Ne kadar ucreti tup bebeğin canim orda
Sagol canim benim bakalim senin pasa kime benzeyecek
10 kilo aldim ama dert etmiyorum minigim saglikli olsunda dogumdan sonra veririm insallah kaygilim nasilsin pasamiz nasil
Tesekkur ederim canim babannemiz iyi sukur evet sira onda bakiyorda sagolsun yemek yapamadigim zaman ariyorum yapiyor torununu sabirsizlikla bekliyor benden heyecanlilar ilk torun oldugundan sanirimBen 6 kilo aldim verdigimle birlikte ama senin iki katin gorunuyorumonemki olan durusun gayett guzel 10 usorun degil az kalmis babaneniz nasil siz ona cok baktiniz simdi sira onda
Ewet canim deniycez raporla yaptirabiliyomuyuz bakalim olmadi raporsuz kismet canim hakkimizda hayirlisi olsun insallah..Canım bazı özel merkezler rapor kabul ediyor tabi maddi açıdan daha iyi olur bizim de sperm sayısı bazen hiç çıkmayacak kadar azdı eşim tese oldu bak şükür hamileyim rabbim sana da nasip etsin hayırlısı ile inşallah
O zaman kendine inan, doktoruna güven. Sende bir sorun yoksa hele sonsuz güven. Olacağına inan hep pozitif ol. Ben öyle yaptım. Doktorumun kapısından girerken hep gülümseyerek girdim. Eşimin her seferinde spermiogram sonuçlarında düşüş görmemize rağmen. Çünkü tek bir sperm yetiyordu. Durumu bizden vahim olanlar vardı ben hep şükrettim. Senin içinde dua edicem. Doktorunun tüm isteklerine uy. İzmirdeysen benim doktorumu ve ekibini tavsiye ederim. Bende tavsiye üzerine karar vermiştim. Allahım inşallah sana da nasip eder bu güzel duyguyu. Sağsalim kucaklarız inşallah bebeklerimizi. Süreç zor bir süreç değil belki de benim psikolojim çok sağlam olduğu için bana hiç zor gelmedi. Zaten ne zaman başladın ne zaman sonuca ulaştın anlamıyorsun. İğnelerde zor değil kafana hiç bişiy takma. Ben inanki zevkle yaptım o iğneleri.Cok tesekkurler canm asilamayla cok dusuk sansmz.ben senin hikayeni okumustun diger topikte buaraya gelmeme vesile olan sensin..okadar umut morel verdinki hep inandin hep morelin yuksekti cok sukur yakinda kucagina alicaksin bebisini.banada cok dua edin siz annislerin dualari kabul olur.
:) sana bakmaya girdim bende.knt nasıldı canım
Anladim canım başarılı bi yer valla ne guzel olmus dondurulmus sperm isi de..Canım ankara li değilim antepliyim ama eşimin işi dolayısıyla çankırı dayız. Evet çok yoğun bir merkez çok bekleniyor ama şükür değdi ikinci düşünürsek yine orda olur dondurulmuş spermlerimiz var orda :) 4750 sadece tüp bebek ücreti canim 250 muayene bizim hersey 11 bin falan tuttu eşim de tese olunca
Bende duydum canim onu da pek araştırma yapmadım git gel sıkıntı olunca çankırı da doktora başladımAnladim canım başarılı bi yer valla ne guzel olmus dondurulmus sperm isi de..
Bi de kordon isi var yaptirmayi dusunuyo musuniz bilmiyorum ama ben düşünüyorum kordon bankasina bebisin kordon kanini vercez biz de cogu kisinin bilgisi yok bu konuda ben de yeni ogrendjm ve cok mantikli geldi
Hayırlı olsun canım benim yeni topik biz bekleyenlere uğur getirsin inşallah en yakın zamanda :) sizin tecrübelerinize her zaman ihtiyacımız olacakArkadaşlar topiğimiz bol bebişli olsun... Tecrübelerimiz, tavsiyelerimiz ile minik meleğine kavuşmayan arkadaşımız kalmayacak İnşallah