Beraber Anne Olma Yolunda

TEMMUZ BAT

Eminebi ----------------> 14 Temmuz -------> 10.Deneme
RuyaHayal -------------> 15 Temmuz -------> 6. Deneme
Jasmine53 -------------> 23 Temmuz -------> 20.Deneme
Ayseygt1453 -----------> 24 Temmuz -------> 13. Deneme
Sabis35 ----------------->24 Temmuz -------> 12.Deneme

AĞUSTOS BAT

Pesettim342 -----------> 1 Ağustos --------> 33. Deneme

Kızlar listeyi sürekli paylaşacağım eklenmek isterseniz bana ulaşın
Arkadaşlar sonuçlarınızı da yazmayı ihmal etmeyin lütfen

Amiiiiiiiiiiiin canım hoşgeldin bu arada hatun...Az kaldı miniğinin gelmesine heyecan durumları nasıl
Hosbuldum canim masallah senin minikte buyuyor zaman nasilda geciyor cok heyecanliyim gunler yaklastikca sen nasilsin nasil geciyor hamilelik

CİNSİYET TABLOMUZ

DOĞAN MELEKLER
Sırrıeyvan---------->Kız----------DOĞDU-------
Esra51-------------->Kız-----------DOĞDU ------
Larsson------------>Erkek --------DOĞDU ------
Meemure ----------> Kız ----------DOĞDU--------

BEKLENEN MELEKLER
Meleğim ----------> Erkek
Hanfendi ---------> Kız
Sebebiumut ------> Erkek

Hilal ---------------> Erkek
Eseslamazi -------> Erkek

Wuslt --------------> Kız
Elifbade -----------> Kız

Zehsel -------------> Erkek
Abcdefcd----------->Erkek-Kız
Nenuya ------------> Erkek
Ysmn1096 -------->Kız
Nesnesly ---------->Erkek
Tubaomur01 ----->Erkek
Afrodit26 --------->Erkek
Bebeem ------------>Erkek
Yarenim99 -------->Kız
Lovely35 ----------->Kız

Kaygılı ------------->Erkek
Okosale ------------>Kız
Zzzzynpppp--------> Erkek
Maysu--------------->Kız
Sweet42 ------------->
Maleficent_bs ------> Erkek ?
Betiboop -------------> Kız ?
Mogami -------------->

Blummm ------------>

Merhaba canim rabbim sanada hayirlisiyla sagligiyla nasip etsin insallah prolaktinin kac cikti bende de biraz yuksek cikmisti dostinex dusurur canim

Hosbuldum canim masallah senin minikte buyuyor zaman nasilda geciyor cok heyecanliyim gunler yaklastikca sen nasilsin nasil geciyor hamilelik
Büyüsün wuslt ım yaaa şimdiden bezdim hamilelikten bu gebelik reflüsünden yıldım şimdiden 3 kilo verdim Doğsunlarda uykusuydu gazıydı bunlarla uğraşalım...Almışsındır birçok şeyini dimi minik prensesimizin

Amin canim dogsunlarda uykusundan gazindan konusuruz artik aldim canim biraz eksikleri var onuda bu hafta tamamlarim insallah

Amin canim dogsunlarda uykusundan gazindan konusuruz artik aldim canim biraz eksikleri var onuda bu hafta tamamlarim insallah
arada cicilerinin fotolarını bizle de paylaş o zaman annesi merak ederiz

Merhaba kızlar kontrole gittik bugün pıT pıtları gördük 6+3 olmuşuz kanamam durmuştu ama içerde kanama bölgesi var ve keseden bîraz büyük bende kan pıhtılaşması var (homozigot mutant) kan sulandırıcı iğne ve coraspin kullanıyordum onları kesti şimdilik protestana devam ve iğne verdi bugün ve haftaya zaten haftaya tekrar kontrole gidicem inşallah herşey yoluna girer dua edin lütfen

canım benim hadi gözün aydın pıt pıtları duymuşsunuz inşallah hep güzel haberlerini alırız...doktorun o kanamanın icabına bakar stres yapma lütfen miniğin etkilenmesin

Hadi kaçtım canlarıııııııııııııııımmm

Hayirli olsun canim rabbim sagsalim kucaginada almayi nasip etsin dualarim seninle

canım benim hadi gözün aydın pıt pıtları duymuşsunuz inşallah hep güzel haberlerini alırız...doktorun o kanamanın icabına bakar stres yapma lütfen miniğin etkilenmesin
Sağol canm inşallah bu defa umudum tam meleğim benimle kalacak Allah'ın izni ile :)

Cok yuksek degil canim benim 33 tu dostinex kullandim hemen dustu
Cok tesekkurler canım insallah düser benimde. Sen ne kadar sure kullandin canim. esimin dusuk sperm sonuclari zaten bide bende sorun buyuk olursa işimız dahada zor olucakolucak okadar zor bir sürec Allah bana ve isteyen herkese o mutlulugu nasip etsin insallah

biz geldik teyzelerii...

yarın bir aylık oluyoruz biz :)) resim ekleyelim dedik...

keşke fırsat bulabilsem daha çok gelebilsem buralara , özlüyorum dostları
oy maşallah size canim benim. hep ayni yöntem eldiven durmayinca corap geçirme :) rabbim hayirli ömurler nasip etsin insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…