Hosbuldum canim masallah senin minikte buyuyor zaman nasilda geciyor cok heyecanliyim gunler yaklastikca sen nasilsin nasil geciyor hamilelikAmiiiiiiiiiiiin canım hoşgeldin bu arada hatun...Az kaldı miniğinin gelmesine heyecan durumları nasıl
Merhaba canim rabbim sanada hayirlisiyla sagligiyla nasip etsin insallah prolaktinin kac cikti bende de biraz yuksek cikmisti dostinex dusurur canimMeraba .. masallah hepiniz cok guzel olmussunuz gobisler felan cok tatli guzel anneler.darisi biz isteyenlere. Bende dun devlet hastanesine gittim kan testi vermistim oun sonucunu aldim proklatin sut hormonum yuksek ckti dostinex verdi.buda benim morelimi bozdu esimde zaten sorun vardi bide sut hormonum yuksek cikti bizde tek care tüp bebek gozukuyo..tup bebek yaptiran arkadaslar vardi burda onlarin gittikleri bana nerebilcekler bir merkez varmi..
Büyüsün wuslt ım yaaa şimdiden bezdim hamilelikten bu gebelik reflüsünden yıldım şimdiden 3 kilo verdimHosbuldum canim masallah senin minikte buyuyor zaman nasilda geciyor cok heyecanliyim gunler yaklastikca sen nasilsin nasil geciyor hamilelik
Cok yuksek degil canim benim 33 tu dostinex kullandim hemen dustuCanım ilk testte 29.5 cikti tekrar istesi bunda da 31.5 ckti dostinex verdi 2li tablet verdi
çok ciddi bi yükselme değil canım benim bi kutu hapla düzene girer...stres yapma olur mu bu da etkili olurCanım ilk testte 29.5 cikti tekrar istesi bunda da 31.5 ckti dostinex verdi 2li tablet verdi
Amin canim dogsunlarda uykusundan gazindan konusuruz artik aldim canim biraz eksikleri var onuda bu hafta tamamlarim insallahBüyüsün wuslt ım yaaa şimdiden bezdim hamilelikten bu gebelik reflüsünden yıldım şimdiden 3 kilo verdimDoğsunlarda uykusuydu gazıydı bunlarla uğraşalım...Almışsındır birçok şeyini dimi minik prensesimizin
arada cicilerinin fotolarını bizle de paylaş o zaman annesi merak ederizAmin canim dogsunlarda uykusundan gazindan konusuruz artik aldim canim biraz eksikleri var onuda bu hafta tamamlarim insallah
Paylasirim canim bi toparlayayim daarada cicilerinin fotolarını bizle de paylaş o zaman annesi merak ederiz
canım benim hadi gözün aydın pıt pıtları duymuşsunuz inşallah hep güzel haberlerini alırız...doktorun o kanamanın icabına bakar stres yapma lütfen miniğin etkilenmesinMerhaba kızlar kontrole gittik bugün pıT pıtları gördük 6+3 olmuşuz kanamam durmuştu ama içerde kanama bölgesi var ve keseden bîraz büyük bende kan pıhtılaşması var (homozigot mutant) kan sulandırıcı iğne ve coraspin kullanıyordum onları kesti şimdilik protestana devam ve iğne verdi bugün ve haftaya zaten haftaya tekrar kontrole gidicem inşallah herşey yoluna girer dua edin lütfen
Merhaba kızlar kontrole gittik bugün pıT pıtları gördük 6+3 olmuşuz kanamam durmuştu ama içerde kanama bölgesi var ve keseden bîraz büyük bende kan pıhtılaşması var (homozigot mutant) kan sulandırıcı iğne ve coraspin kullanıyordum onları kesti şimdilik protestana devam ve iğne verdi bugün ve haftaya zaten haftaya tekrar kontrole gidicem inşallah herşey yoluna girer dua edin lütfen
Sağol canm inşallah bu defa umudum tam meleğim benimle kalacak Allah'ın izni ile :)canım benim hadi gözün aydın pıt pıtları duymuşsunuz inşallah hep güzel haberlerini alırız...doktorun o kanamanın icabına bakar stres yapma lütfen miniğin etkilenmesin
Amin canım Rabbim hepimizin yavrusunu sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin isteyen herkesin kucağıda boş kalmasın inşallahHayirli olsun canim rabbim sagsalim kucaginada almayi nasip etsin dualarim seninle
Cok tesekkurler canım insallah düser benimde. Sen ne kadar sure kullandin canim. esimin dusuk sperm sonuclari zaten bide bende sorun buyuk olursa işimız dahada zor olucakolucak okadar zor bir sürec Allah bana ve isteyen herkese o mutlulugu nasip etsin insallahCok yuksek degil canim benim 33 tu dostinex kullandim hemen dustu
oy maşallah size canim benim. hep ayni yöntem eldiven durmayinca corap geçirme :) rabbim hayirli ömurler nasip etsin insallahbiz geldik teyzelerii...
yarın bir aylık oluyoruz biz :)) resim ekleyelim dedik...
keşke fırsat bulabilsem daha çok gelebilsem buralara , özlüyorum dostları
Ayyyy simdiden diyorum bu bulantilar yuzunden zormus diye :) Allah herkese bu yolda yardim etsinsagol cnm annelerin hakki odenmez valla bunu anladim :)