Beraber Anne Olma Yolunda

Keciboynuzu kuru ve pek cok vitamin biara az bi yukselme oldu ama istenilen sayi degildi 4.6milyondu en son test en yuksek 7milyona kadar ckti tekrar dustu hareketlilikte sorun var.. Burdaki hikayeleri okuyunca cok iyi geliyo umut oluyosunuz..tüp bebek hikayeleride beni dahada umutlandirdi..insallah bende birgun burdan guzel haberler veririm sizlere
canım benim dediğin gibi burda çok daha sıkıntılı durumda olan arkadaşlarımız vardı ve tüp bebekle hamile kaldılar hepsinin de doğumuna az kaldı...senin de miniğin gelecek eminim

Mogisim sen daha da guzellesmissin cinsiyet tahminimi degistiremmi acaba erkek bebek annesini guzellestirirmis yaaa :) ayyyy ne guzel cici mi cici zibin almissiniz cok ozendim bak neyse su dr kontrolune gideyim bende alayim bari :) gulegule giysin bebisin insllah :)
canımın içi teşekkür ederim aslında suratım çok kötü oldu sivilcelendi kızardı hormonlar mahvetti ama fotoda fena çıkmamışım :KK48: bakalım sürpriz yumurtam dan ne çıkacak:-) Senin kontrol ne zaman? zıbın almaya gittiğin de bitek unisex renkler alabiliyorsun şimdilik ama o kadar güzel şeyler var ki:KK37:

Cnm ilk 3 ay bnm için de zordu snr güzel gecti ama göbüş var tabi herkes tek göbüşte kilo var diyor ama 19 kg aldm az da diil
yaaa şimdi o böbüşte iki tane bebiş mi var maaşallah benim minnoşlarıma ve güzel annemize...senin ki çok daha farklı bi heyecan kuzum yaa..biz bir taneyle bu kadar heyecanlıyız sen iki tane getireceksin dünyaya İnşallah...Bu arada karnın da hiç ikiz karnı gibi değil:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::KK200:

Hemen hemen ayni zamanda hamis kalmisiz Rabbim sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah hepimize. Bulantilarimla bogusuyorum ben geçecek inşallah bi ara, geçer dimi mogamiiii :KK43:
Geçer inşallah canım ama geçene kadar da canımıza okur...Ben 6 ay daha çekecekmişim gibi görünüyor gebelik reflüsünden dolayı ama en azından sen yakın zamanda atlatırsın bu durumu...Doğumlarda aynı döneme geliyor kuzum inşallah hayırlısıyla kurtuluruz canım

Çocuk oluncaya kadar emzikle flnda eşim oyalanır:KK48: şaka bi yana hamile kalana kadar hç bişi almak istemiorm sonra bütün hevesim kursağımda kalıo

Maşallah çok tatlı görünüosun cnm

Hiç öyle düşünme kuzum iki parça şey almaktan ne zarar gelir ki benim daha evlenmeden vardı bi iki parça bebek eşyam...Hevesim kursağımda kalır deme kalmaz nasılsa o minik gelecek konacak annesinin göbüşüne:KK68:
Ayrıca çok teşekkür ederim teyzesi:KK200:

Kızlar bunlar kızımın Yenidoğan esyalarindan bazıları :) sağlıkla giydirmek de nasip olur inşallah

Eklentiler

• 2015-07-02-14-03-34-822.jpg
    2015-07-02-14-03-34-822.jpg
    123,3 KB · Görüntüleme: 70
  • 2015-07-02-14-02-59-363.jpg
    2015-07-02-14-02-59-363.jpg
    140,3 KB · Görüntüleme: 62
oyyy ben seni yerim yaa :KK200:

aman kuzumuzu yorma fazla güzel anneee :KK15:

bu arada geçmişe göz atmaya çalışıyorum da ...

bir anda bir sürü minnak gelecek topiğe..herkesin haftası yakın gibi duruyor ,, ayy çok heyecanlı yaa...
hepsini görmek isteriz ona göre kuzular :KK19:
esmam gelmiş:KK200: yormuşum ki minik kuzuyu bana sinyal gönderdi :-):-) evet hiç boş haftamız olmayacak gibi peş peşe gelecek bir sürü minik melek:nazar::nazar::nazar::KK200::KK200: Zülal nasıl benim minik tospaaam o bal tanem:KK200:

Merhabalar 29 haziran gece 2.50 de oğlum dünyaya gözlerini açtı hikayemizi paylasayim artık ... bir önce 40+4 ken gece parkta yuruyusumuzu yapıp eve gelmistik kendimi çok bitkin hissediyordum tansiyonumu ölçtük normaldi uyudum bir saat içinde sanciyla uyandım yürüdüm geçmedi sabaha karşı hastaneye gittik acilman yok suni verelim dediler kabul etmedim evde ceker gelirim dedim. Gün boyu beş dk. 1 sancim oldu o şekilde pazara gittim bağa gittim dus aldım artık iftar vakti dayanacak gücüm kalmadı hastaneye gittik acilma 5 cm olmuş yatis yaptık saatte bir cm artıyordu acilma 7-8 cm ken eşim nst bozulmus bebeğin kalp atisi 60-70 arası dedi hemen suyumu patlatıp suni sancı oksijen verip acil doğuma aldılar eşimle bile helallesemedik. Doğuma girer girmez doktor geldi birkaç ikinmadan sonra ebeler karnima tüm güçleriyle bastirmaya başladılar hatta ebenin biri merdivene çıkıp resmen üstüme çıkıp bastırdı bende ses nefes kalmamıştı hayatimin en kötü ani diyebilirim hala etkisinden kurtulamadım dogumhanenin önünde esimde annemde hickira hickira aglamislar zaten benden başka doğum yapanda yoktu. Bagirttira bagirttira bastira bastira zorla doğdu oğlum aglama ses yoktu birkaç dk oksijen verdiler ve çok şükür agladi çok korkmuştum ona birşey oldu diye. Sonra dikislerime gecildi yaklaşık bir saat sürdü acilmam tam olmadığı için kesinin dışında yirtik da olmuş. Dışta 6 dedi içteki dikisleri saymadim dedi dr. Onun agrisini da hissettim artık dayanamıyorum deyince iğne yaptılar. Allaha sukurler olsun ikimizde sağ salim kurtulduk ama böyle zor olacağını bilseydim doguramazdim keşke epidural olsaydim o kadar pişmanım ki anlatamam kesinlikle tavsiyem arkadaşlar normal doğum dusunenler epidural olsunlar benim cevremi dinlemem hata oldu. 27 saat sancidan sonra oğlum 3400 kilo 50 cm boyu ile dünyaya geldi . Dikiş ağrılarım şu an çok ama oğlum yavuz selimim öyle tatliki unutturuyor Allah herkese hayırlı doğumlar hayırlı evlatlar nasip eylesin kimsenin kucağını boş bırakmasın dünyanın en güzel şeyi yanımda evime nese kattı mutluluk kattı dört günde gecemiz gunduzumuz oldu...
Ayy canim neyseki gecti gitti sonuc olarak dunya tatlisi oglun geldi insaAllah bugunden sonra kolay ve guzel gecer butun hersey:)

Meraba .. masallah hepiniz cok guzel olmussunuz gobisler felan cok tatli guzel anneler.darisi biz isteyenlere. Bende dun devlet hastanesine gittim kan testi vermistim oun sonucunu aldim proklatin sut hormonum yuksek ckti dostinex verdi.buda benim morelimi bozdu esimde zaten sorun vardi bide sut hormonum yuksek cikti bizde tek care tüp bebek gozukuyo..tup bebek yaptiran arkadaslar vardi burda onlarin gittikleri bana nerebilcekler bir merkez varmi..

Merhabalar 29 haziran gece 2.50 de oğlum dünyaya gözlerini açtı hikayemizi paylasayim artık ... bir önce 40+4 ken gece parkta yuruyusumuzu yapıp eve gelmistik kendimi çok bitkin hissediyordum tansiyonumu ölçtük normaldi uyudum bir saat içinde sanciyla uyandım yürüdüm geçmedi sabaha karşı hastaneye gittik acilman yok suni verelim dediler kabul etmedim evde ceker gelirim dedim. Gün boyu beş dk. 1 sancim oldu o şekilde pazara gittim bağa gittim dus aldım artık iftar vakti dayanacak gücüm kalmadı hastaneye gittik acilma 5 cm olmuş yatis yaptık saatte bir cm artıyordu acilma 7-8 cm ken eşim nst bozulmus bebeğin kalp atisi 60-70 arası dedi hemen suyumu patlatıp suni sancı oksijen verip acil doğuma aldılar eşimle bile helallesemedik. Doğuma girer girmez doktor geldi birkaç ikinmadan sonra ebeler karnima tüm güçleriyle bastirmaya başladılar hatta ebenin biri merdivene çıkıp resmen üstüme çıkıp bastırdı bende ses nefes kalmamıştı hayatimin en kötü ani diyebilirim hala etkisinden kurtulamadım dogumhanenin önünde esimde annemde hickira hickira aglamislar zaten benden başka doğum yapanda yoktu. Bagirttira bagirttira bastira bastira zorla doğdu oğlum aglama ses yoktu birkaç dk oksijen verdiler ve çok şükür agladi çok korkmuştum ona birşey oldu diye. Sonra dikislerime gecildi yaklaşık bir saat sürdü acilmam tam olmadığı için kesinin dışında yirtik da olmuş. Dışta 6 dedi içteki dikisleri saymadim dedi dr. Onun agrisini da hissettim artık dayanamıyorum deyince iğne yaptılar. Allaha sukurler olsun ikimizde sağ salim kurtulduk ama böyle zor olacağını bilseydim doguramazdim keşke epidural olsaydim o kadar pişmanım ki anlatamam kesinlikle tavsiyem arkadaşlar normal doğum dusunenler epidural olsunlar benim cevremi dinlemem hata oldu. 27 saat sancidan sonra oğlum 3400 kilo 50 cm boyu ile dünyaya geldi . Dikiş ağrılarım şu an çok ama oğlum yavuz selimim öyle tatliki unutturuyor Allah herkese hayırlı doğumlar hayırlı evlatlar nasip eylesin kimsenin kucağını boş bırakmasın dünyanın en güzel şeyi yanımda evime nese kattı mutluluk kattı dört günde gecemiz gunduzumuz oldu...
Oyyyyy diyorum...Kuzum sen yazdıkça ben bacaklarımı kapadım valla:KK17: Çok zor olmuş ama Allaha şükür kurtulmuşsunuz :nazar:Darısı başımıza bakalım bizlerin nasıl olacak:KK57:

biz geldik teyzelerii...

yarın bir aylık oluyoruz biz :)) resim ekleyelim dedik...

keşke fırsat bulabilsem daha çok gelebilsem buralara , özlüyorum dostları :KK15::KK15::KK15:
İki melek mi gördüm ben orda :KK200::KK200: Annelik ne çok yakışmış Esmam...Zülalimizde gün geçtikçe daha da güzelleşiyor MAAŞALLAH ona :KK36::KK36::KK36:

Kızlar bunlar kızımın Yenidoğan esyalarindan bazıları :) sağlıkla giydirmek de nasip olur inşallah
Ay Allahım minik minik ne cici şeyler bunlar...Rabbim üzerinde görmeyi de nasip etsin İNŞALLAH

Meraba .. masallah hepiniz cok guzel olmussunuz gobisler felan cok tatli guzel anneler.darisi biz isteyenlere. Bende dun devlet hastanesine gittim kan testi vermistim oun sonucunu aldim proklatin sut hormonum yuksek ckti dostinex verdi.buda benim morelimi bozdu esimde zaten sorun vardi bide sut hormonum yuksek cikti bizde tek care tüp bebek gozukuyo..tup bebek yaptiran arkadaslar vardi burda onlarin gittikleri bana nerebilcekler bir merkez varmi..
Canım prolaktin kaç çıktı

Sagol tatlimm...

Senin çok az kalmış , geliyor minnak hayırlısıyla, sen nasılsın kuzucum.. buralardasin demek çok sevindim:)
Evet az kaldi gunler yaklastikca heyecan artiyor esmam iyiyim sukur sicaklar olmasa rahatim hep buralardayim canim sen nasilsin zulalimiz nasil

X