Beraber Anne Olma Yolunda

canımın içi teşekkür ederim aslında suratım çok kötü oldu sivilcelendi kızardı hormonlar mahvetti ama fotoda fena çıkmamışım :KK48: bakalım sürpriz yumurtam dan ne çıkacak:-) Senin kontrol ne zaman? zıbın almaya gittiğin de bitek unisex renkler alabiliyorsun şimdilik ama o kadar güzel şeyler var ki:KK37:
Ayyy canim bnmd yuum kotu isilik gibi kucuk sivilcelrr var cirkinlestim esim diyo hala ergenlk donrmindesin :) ayyy bende iyi olsam alisveris yapsam :)

Topragim nasilsin ozledim seni bayagidir gorusemiyoruz
Sağol topragım iyiyim şükür.evdeyim ameliyat olcam diye kursuda yarım bıraktım.pazartesi hastanede kontrolüm var.ameliyat günü vercekler.büyük ihtimalle hafta içi ameliyat olurum sen napıyosn nasılsın büyüyomu tontişin annesi.

Zor olmus dogumun canim bende bu yuzden normal dogumdan korkuyorum sukur ikinizde sagliklisiniz rabbim saglikli uzun omurler versin allah anali babali buyutmeyi nasip etsin insallah
canim korkma tabiki herkesinki zor olmuyor ama epidural alarak gule oynaya doguranlar var

Oyyyyy diyorum...Kuzum sen yazdıkça ben bacaklarımı kapadım valla:KK17: Çok zor olmuş ama Allaha şükür kurtulmuşsunuz :nazar:Darısı başımıza bakalım bizlerin nasıl olacak:KK57:
hic korkma canim genelde kolay geciyo dogumlar biz erken alindik biraz insallah kolayca dogurursinuz

41 kere maşallah annesi çok sert bakmış ama kuzu :KK66:
Tesekkur ederim canim:21:
Maşallah maşallah canım benim :nazar::nazar::nazar:yesin onu teyzesi allahım tüm isteyenlere nasip etsin inşallah minigini kimsenin kucagi boş kalmasın ve rabbimiz hayırlı kılsın hayirlisiyla insallahhhh
oyyy ablam Rabbim sanada hayirlisiyla nasip etsin soyle minik bir erkek:)
oyyy Allahım maaşAllaaahh...

bende pek fırsat bulamıyorum kızçem yarın bir aylık oluyor resim eklemeye gelmiştim...
baktım damadım da buralarda :KK70:

yeriz sizi bizde ekleyelim bakalııımm :))
damadin kizin icin bakislar atmis baskasina bakmiyacan diyor benimsin diyor haberin ola:-) opuyorum kizceni:21:

Allahııııııııııııım yesinler senin bakışını tosun paşam benim MAAŞALLAH:nazar::nazar::nazar::nazar:
tesekkur ederiz teyzesi sende hayirlisiyla kucagina alirsin insaAllah:21:

:KK49::nazar::nazar:En Büyük TÜRKİYE
biz geldik teyzelerii...

yarın bir aylık oluyoruz biz :)) resim ekleyelim dedik...

keşke fırsat bulabilsem daha çok gelebilsem buralara , özlüyorum dostları :KK15::KK15::KK15:
Maşallah ikinizde çok güzelsiniz Rabbim sağlıklı uzun ömür nasip etsin inşallah :KK66:

Benim dr onceki kayiplarimdan oturu hep temkinli oldu hep oturmak dinlenmek degildir diye hep uzanicaksin demisti 3 ay hep yattim :) simdide yatistayim sende dinlen aman bebis icin gerekirse isi birak amann :) simdi kasik agrilarim basladi aradim aksam dayanamadim adet sancisi gibi olursa hemen gel dedi hafifse korkma uzan hep dedi sende ole yap tatlim stres yapmadan gusel bir hamislik gecirelim insallahhh
Acaba adet agrisi gibi olmasi cok mu kotu benim oyle oldu uc gun biliyo musun sanki adet olcam gibi oldu ve lekelenme oldu , aman yat canim allah korusun.. is bitti kuzum tatildeyim öğretmen olunca malum 2 ay yatistayim cok şükür :)

Ayyy canim bnmd yuum kotu isilik gibi kucuk sivilcelrr var cirkinlestim esim diyo hala ergenlk donrmindesin :) ayyy bende iyi olsam alisveris yapsam :)
Benim.tam.tersi oldu guzellestin dediler hic sivilce falan cikmadi erkek olacak güzelliğini almadigina gore dediler , ama kiz cikti sipa :) bulantin gecsin gelsin alışveriş canim gelecek o günler de :)

ah canım yaa eşin keşke daha destekçi olsaymış ama olmuyorsa da yapacak bişey yok sen bi kadın olarak güçlü dur...iş konusunda sakın cayma kuzum...bebek konusunda da doktoruna bırak bakalım konuyu o ne derse yap eşinde bi yerde mecbur kalacak zaten
Doktorum gebelik dusunebilirsin dedi de esim hazir olmadigini soyledi.zaman herseyi gosterir.ins bende guzel haberlerimi iletebilirim size.çok istiyorum ama sanki bebek dusuncesine herkes,hersey engel cikiyor gibi.bi cikis yolu bulucam inş:/

Acaba adet agrisi gibi olmasi cok mu kotu benim oyle oldu uc gun biliyo musun sanki adet olcam gibi oldu ve lekelenme oldu , aman yat canim allah korusun.. is bitti kuzum tatildeyim öğretmen olunca malum 2 ay yatistayim cok şükür :)
canim benim dr ole demisti ama korkulacak bisi yok dedi ya hani bir terslik olsa fark ederdi sen keyfine bak artik lekelenmen yoktur dimi kesildi ?

biz geldik teyzelerii...

yarın bir aylık oluyoruz biz :)) resim ekleyelim dedik...

keşke fırsat bulabilsem daha çok gelebilsem buralara , özlüyorum dostları :KK15::KK15::KK15:
Esmaciimm maşallah barekAllah ikinizede. :KK68:Rabbim nazarlardan korusun. Inşallah bizlere de fotoğraf eklemek nasip olsun.

Benim.tam.tersi oldu guzellestin dediler hic sivilce falan cikmadi erkek olacak güzelliğini almadigina gore dediler , ama kiz cikti sipa :) bulantin gecsin gelsin alışveriş canim gelecek o günler de :)
betiim hayirlisi batil inanc hepsi iste kiminde tuuyo kiminde tutmuyo :) saglikli olsun bebislerimiz her zaman :) su 1 ayida gecirsem bulantilarimn gectigini gorsem rahatliycam :)

Bak yaa hala bi tatlılık hala bi sevimlilik :) yarin sabah randevum var ikili için kuzum sağlıklıdır inşallah kuzucum. Nasıl geçiyor hamisligin bulantıları, halsizlikler var mi? Cinsiyeti belli mi? Hepsiciiini özetle

Iki gundur yokktum evde :) nasil gecti ikili ? Cok bulantim olmadi ama halsizlik bulanti kisimlarini atlattik coktan cok sukur :) agirlastigim icin artik daha dikkatliyim ve cabuk yoruluyorum aksamlari ayak agrisi sabahlari kasik kemikleri agrisi oluyor oglusum buyuyor :KK66:

X