Beraber Anne Olma Yolunda

canım benim dediğin gibi burda çok daha sıkıntılı durumda olan arkadaşlarımız vardı ve tüp bebekle hamile kaldılar hepsinin de doğumuna az kaldı...senin de miniğin gelecek eminim

canımın içi teşekkür ederim aslında suratım çok kötü oldu sivilcelendi kızardı hormonlar mahvetti ama fotoda fena çıkmamışım bakalım sürpriz yumurtam dan ne çıkacak Senin kontrol ne zaman? zıbın almaya gittiğin de bitek unisex renkler alabiliyorsun şimdilik ama o kadar güzel şeyler var ki

Cnm ilk 3 ay bnm için de zordu snr güzel gecti ama göbüş var tabi herkes tek göbüşte kilo var diyor ama 19 kg aldm az da diil
yaaa şimdi o böbüşte iki tane bebiş mi var maaşallah benim minnoşlarıma ve güzel annemize...senin ki çok daha farklı bi heyecan kuzum yaa..biz bir taneyle bu kadar heyecanlıyız sen iki tane getireceksin dünyaya İnşallah...Bu arada karnın da hiç ikiz karnı gibi değil

Hemen hemen ayni zamanda hamis kalmisiz Rabbim sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah hepimize. Bulantilarimla bogusuyorum ben geçecek inşallah bi ara, geçer dimi mogamiiii
Geçer inşallah canım ama geçene kadar da canımıza okur...Ben 6 ay daha çekecekmişim gibi görünüyor gebelik reflüsünden dolayı ama en azından sen yakın zamanda atlatırsın bu durumu...Doğumlarda aynı döneme geliyor kuzum inşallah hayırlısıyla kurtuluruz canım

Çocuk oluncaya kadar emzikle flnda eşim oyalanır şaka bi yana hamile kalana kadar hç bişi almak istemiorm sonra bütün hevesim kursağımda kalıo

Maşallah çok tatlı görünüosun cnm

Hiç öyle düşünme kuzum iki parça şey almaktan ne zarar gelir ki benim daha evlenmeden vardı bi iki parça bebek eşyam...Hevesim kursağımda kalır deme kalmaz nasılsa o minik gelecek konacak annesinin göbüşüne
Ayrıca çok teşekkür ederim teyzesi

esmam gelmiş yormuşum ki minik kuzuyu bana sinyal gönderdi evet hiç boş haftamız olmayacak gibi peş peşe gelecek bir sürü minik melek Zülal nasıl benim minik tospaaam o bal tanem

Ayy canim neyseki gecti gitti sonuc olarak dunya tatlisi oglun geldi insaAllah bugunden sonra kolay ve guzel gecer butun hersey:)

Meraba .. masallah hepiniz cok guzel olmussunuz gobisler felan cok tatli guzel anneler.darisi biz isteyenlere. Bende dun devlet hastanesine gittim kan testi vermistim oun sonucunu aldim proklatin sut hormonum yuksek ckti dostinex verdi.buda benim morelimi bozdu esimde zaten sorun vardi bide sut hormonum yuksek cikti bizde tek care tüp bebek gozukuyo..tup bebek yaptiran arkadaslar vardi burda onlarin gittikleri bana nerebilcekler bir merkez varmi..

Oyyyyy diyorum...Kuzum sen yazdıkça ben bacaklarımı kapadım valla Çok zor olmuş ama Allaha şükür kurtulmuşsunuz Darısı başımıza bakalım bizlerin nasıl olacak

biz geldik teyzelerii...

yarın bir aylık oluyoruz biz :)) resim ekleyelim dedik...

keşke fırsat bulabilsem daha çok gelebilsem buralara , özlüyorum dostları
İki melek mi gördüm ben orda Annelik ne çok yakışmış Esmam...Zülalimizde gün geçtikçe daha da güzelleşiyor MAAŞALLAH ona

Kızlar bunlar kızımın Yenidoğan esyalarindan bazıları :) sağlıkla giydirmek de nasip olur inşallah
Ay Allahım minik minik ne cici şeyler bunlar...Rabbim üzerinde görmeyi de nasip etsin İNŞALLAH

Canım prolaktin kaç çıktı

Sagol tatlimm...

Senin çok az kalmış , geliyor minnak hayırlısıyla, sen nasılsın kuzucum.. buralardasin demek çok sevindim:)
Evet az kaldi gunler yaklastikca heyecan artiyor esmam iyiyim sukur sicaklar olmasa rahatim hep buralardayim canim sen nasilsin zulalimiz nasil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…