Beraber Anne Olma Yolunda

Canim hic kolay olmamis dogumun ama cok sukur 2nizde sagliklisiniz Allahim anali babali buytmeyi nasip etsin insallah :) masallah size :)

sağlıkla almışsın çok şükür kucağına canım...
zor olmuş sonu senin için...

ama hepsi geçip gidecek Allahın izniyle :)
kucağında minnakın sağlıkla büyüyecek

sağlıkla almışsın çok şükür kucağına canım...
zor olmuş sonu senin için...

ama hepsi geçip gidecek Allahın izniyle :)
kucağında minnakın sağlıkla büyüyecek
cok sukur canim amin hepimizin yavrularini Allah esirgesin masallah kizin da nasil tatki olmustam isirmalik bizde bir aylik olur muyuz ki :)

oyyy ben seni yerim yaa

aman kuzumuzu yorma fazla güzel anneee

bu arada geçmişe göz atmaya çalışıyorum da ...

bir anda bir sürü minnak gelecek topiğe..herkesin haftası yakın gibi duruyor ,, ayy çok heyecanlı yaa...
hepsini görmek isteriz ona göre kuzular

cok sukur canim amin hepimizin yavrularini Allah esirgesin masallah kizin da nasil tatki olmustam isirmalik bizde bir aylik olur muyuz ki :)
olmaz mısııın , göz açıp kapayıncaya kadar hemde...
zaman öyle çabuk geçti ki , inan ben bir şey anlamadım...
kızım kahkaha atmaya başladı bile, ben şaşkınım :))
Rabbim herkese nasip etsin..

Zor olmus dogumun canim bende bu yuzden normal dogumdan korkuyorum sukur ikinizde sagliklisiniz rabbim saglikli uzun omurler versin allah anali babali buyutmeyi nasip etsin insallah

biz geldik teyzelerii...

yarın bir aylık oluyoruz biz :)) resim ekleyelim dedik...

keşke fırsat bulabilsem daha çok gelebilsem buralara , özlüyorum dostları
Canimmm ne guzelsiniz. Siz oyle rabbim nazarlardan sakinsin masallah
oyy.. kıyamam yawrum benim.. geçmiş olsun canım..
Dikkat edesin kendine.. Rabbim herdaim koruyucun olsun .. :)
Sagol canim benim ediyorum aslinda ama anlayamadim birden oldu artik daha kotusunden korudu allah diyorum.. Amin kuzum

Canım teşekkür ederim annelik yaradı evet O kadar gezdiğimizi eve gelince farkettik mağazalara baktık çok güzel ciciler var ama cinsiyet belli olmayınca alamıyorsun ki bişey...araba satan yerlere baktık lakin çok az marka vardı o yüzden fiyatta sormadık dedik en iyisi e bebek ile jokerin mağazalarına gitmek...araba işini biraz öteledim zaten çünkü garanti süresini yemek istemedim

Karin icin cok erken mogisim ben 15 i devirdim tik yok kilo da verince tabi :)
aynen kuzum ama bazı gebelerde baya baya çıkıyor...dün anneme gittim komşusu geldi oraya 6 aylık hamile...karnını bi gör 8 aylık gibi bakalım bizimkiler nasıl olacak

canım yumurtlama da ağrı olabiliyor...ilişki esnasındaki ağrı da belki tahriştendir birde kistler de ağrı yapabilir bi doktora görün istersen hem rahim hem yumurtalık baktır...doğumkontrol hapı konusunda bence doktorun fazla evhamlıymış bende 11 ay kullandım hap ama sonuçta hamile kaldım...gecikmelerin stresten olabilir...2 ay olmuş daha korunmayalı bekle bi vücut toparlansın zaten hemen olmasını da bekleme kuzum 1 yıla kadar anca oluyor

Amin inşallah canım sağolasın. Bakalım burası ilçe ve de çok secenek yok ama yine de alalım. Alır almaz paylaşım :))
olsun kuzum hepimiz bulabildiğimiz ve alabildiğimiz ölçüde paylaşıcaz artık fotoları yeter ki sağlıklı hayırlı bişekilde gelsinler evimize

ah canım yaa eşin keşke daha destekçi olsaymış ama olmuyorsa da yapacak bişey yok sen bi kadın olarak güçlü dur...iş konusunda sakın cayma kuzum...bebek konusunda da doktoruna bırak bakalım konuyu o ne derse yap eşinde bi yerde mecbur kalacak zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…