Lekelenme felan diyodun canim iyisin dimi bir sorun yok evet tatlim azaliyo benim bu hafta bitti sukur tatilmi yapiyosunuz bakalim prensesinle :) benim kasik agrilarim basladi pazartesi dr kontrolum var bakalim heycanla bekliyorumNasılsın fıstık burdayiz artik iyiyim ben iki gundur yazliga geldim bulantilar azaldi daha ne olsun
Canim kan uyusmazligi ignesi oldum dr ona bagladi, gecti cok şükür tatil moduna gectim acikhavanin tadini çıkarıyorum Büyükşehir den uzakta..Lekelenme felan diyodun canim iyisin dimi bir sorun yok evet tatlim azaliyo benim bu hafta bitti sukur tatilmi yapiyosunuz bakalim prensesinle :) benim kasik agrilarim basladi pazartesi dr kontrolum var bakalim heycanla bekliyorum
bizde de var uyusmazlikCanim kan uyusmazligi ignesi oldum dr ona bagladi, gecti cok şükür tatil moduna gectim acikhavanin tadini çıkarıyorum Büyükşehir den uzakta..
Basliyo di mi gun geçtikçe geriliyo karin buyuyolar maşallah cinsiyetini cok merak ediyorum senin minnosun :)
kiz sen daha buralardamisin :) sanada bi gözünaydın diyebilseydik hayırlısıyla
Maşallah maşallah canım benim
Çocuk oluncaya kadar emzikle flnda eşim oyalanırçok hoşsunuz yaaa bende eğlendim burdaaraba değilde böyle zıbındı emzikti falan alabilirsin aslında
Maşallah çok tatlı görünüosun cnmBACILARIM NASILSINIZ???
Ben bugün pek yoruldum totelde 10 km yol yürüyüncesonra ne oldu kasıklarım ağrıdı benim sıpa höööyt dedi yorma beni miniğime bi alt açma örtüsü bi tanede alt üst zıbın aldık eşimle o kadarcık sadece cinsiyet bilinmediğinden... günün yorgunluğunu miniğimin zıbınına bakıp attım
AHA DA RESMİMİZ
Eki Görüntüle 1569720
Bnde böyle olmak istiormmmm çok hoşsunuz cnmSelammm kızlar biz çok özleedik sizii kizimla 34+5 olduk çok sukur ama günler durdu geçmiyor burada ben 31 haftaligim simdi iyice sistim karnim ikiz karnı gibi
hadı hayırlısı canım benım dualarımız senınleeTakvim bitmek üzere daha doğmadı bu inatçı kız bekliyorum bende öyle yarın doktora gitcem bakalım ne diyecek dualarınızıeksik bırakmayın beni
masallahh masallahh mınnosaa :)
Valla gece 2ye kadar cayir cayir yandim buz tutarken uyumusum biraz ama sk sk uyandim biyerlere degdikce cok kotuydu.. Yumurta aki surdm bugun krem falan derken az bi su topladi ama iyiyim biraz simdi canm cok sagol valla sukrediyorum karnima dokulmedigineçok geçmiş olsun canım nasıl yaktın ya dra falan gittin mi buz kesmez ki acını buzu kaldırdığın an yeniden başlar yanmaya
Sagol canm benim iyiyim bugun biraz daha ama dun gecem kabustu resmen sol aygim bilegime kadar yanikGeçmiş olsun canım çok mu yanık yerin çoksa doktora git mutlaka ihmal etme
Yegenimden cayi kacirayim derken kendicanim cok gecmis olsun nasılsın ya nası oldu?
Sagol canim benimAfroditim gecmis olsun...
Canimbenim.. o da guzel ama evde dinlenmek bak ben dinlenemedim dr istirahat raporu verdi onu bile kullanmadom.sonra lekelenme baslayinca tutustum.. az kalmis inşallah iyidir minigin cinsiyetini de gosterir de hazirliklar baslar inşallah :) takil buraya sıkılma evde kuzumbizde de var uyusmazlikpzartesi gidicem bakalim doktorcum ne diycek bende oyle bunaldim kac gundur evden cikmiyorum tek cikamiyorum ya tansiyon dusuklugum var esimde saolsun hep yorgun :) temiz havayi icine cek ve uyu dinlen betim
Canim geçmiş olsun dikkat et iyi ki karina gelmemiş yaaValla gece 2ye kadar cayir cayir yandim buz tutarken uyumusum biraz ama sk sk uyandim biyerlere degdikce cok kotuydu.. Yumurta aki surdm bugun krem falan derken az bi su topladi ama iyiyim biraz simdi canm cok sagol valla sukrediyorum karnima dokulmedigine
Sagol canm benim iyiyim bugun biraz daha ama dun gecem kabustu resmen sol aygim bilegime kadar yanik
Yegenimden cayi kacirayim derken kendi
ayagimi yaktim canm sol ayak yandi
Sagol canim benim
Anladım canım ben eylülü bekleyim en iyisi zaten 2 ay kaldı bakalım dr ne dicek dene olmazsa gel ağustosta demiştiDr verir canim direk alinmaz komtrolli gidiyo çünkü ayni zamanda yumurta takibi de yaptığı icin
Canimbenim.. o da guzel ama evde dinlenmek bak ben dinlenemedim dr istirahat raporu verdi onu bile kullanmadom.sonra lekelenme baslayinca tutustum.. az kalmis inşallah iyidir minigin cinsiyetini de gosterir de hazirliklar baslar inşallah :) takil buraya sıkılma evde kuzum
Sagol canim ben de ayagima uzulmekten cok ona sukrediyorum vallaCanim geçmiş olsun dikkat et iyi ki karina gelmemiş yaa
Valla gece 2ye kadar cayir cayir yandim buz tutarken uyumusum biraz ama sk sk uyandim biyerlere degdikce cok kotuydu.. Yumurta aki surdm bugun krem falan derken az bi su topladi ama iyiyim biraz simdi canm cok sagol valla sukrediyorum karnima dokulmedigine
Sagol canm benim iyiyim bugun biraz daha ama dun gecem kabustu resmen sol aygim bilegime kadar yanik
Yegenimden cayi kacirayim derken kendi
ayagimi yaktim canm sol ayak yandi
Sagol canim benim