Beraber Anne Olma Yolunda

Nasılsın fıstık burdayiz artik iyiyim ben iki gundur yazliga geldim bulantilar azaldi daha ne olsun
Lekelenme felan diyodun canim iyisin dimi bir sorun yok evet tatlim azaliyo benim bu hafta bitti sukur tatilmi yapiyosunuz bakalim prensesinle :) benim kasik agrilarim basladi pazartesi dr kontrolum var bakalim heycanla bekliyorum

Lekelenme felan diyodun canim iyisin dimi bir sorun yok evet tatlim azaliyo benim bu hafta bitti sukur tatilmi yapiyosunuz bakalim prensesinle :) benim kasik agrilarim basladi pazartesi dr kontrolum var bakalim heycanla bekliyorum
Canim kan uyusmazligi ignesi oldum dr ona bagladi, gecti cok şükür tatil moduna gectim acikhavanin tadini çıkarıyorum Büyükşehir den uzakta..
Basliyo di mi gun geçtikçe geriliyo karin buyuyolar maşallah cinsiyetini cok merak ediyorum senin minnosun :)

bizde de var uyusmazlik pzartesi gidicem bakalim doktorcum ne diycek bende oyle bunaldim kac gundur evden cikmiyorum tek cikamiyorum ya tansiyon dusuklugum var esimde saolsun hep yorgun :) temiz havayi icine cek ve uyu dinlen betim

İyi geceler kızlar nasılsınız??

çok hoşsunuz yaaa bende eğlendim burda araba değilde böyle zıbındı emzikti falan alabilirsin aslında
Çocuk oluncaya kadar emzikle flnda eşim oyalanır şaka bi yana hamile kalana kadar hç bişi almak istemiorm sonra bütün hevesim kursağımda kalıo

Maşallah çok tatlı görünüosun cnm

çok geçmiş olsun canım nasıl yaktın ya dra falan gittin mi buz kesmez ki acını buzu kaldırdığın an yeniden başlar yanmaya
Valla gece 2ye kadar cayir cayir yandim buz tutarken uyumusum biraz ama sk sk uyandim biyerlere degdikce cok kotuydu.. Yumurta aki surdm bugun krem falan derken az bi su topladi ama iyiyim biraz simdi canm cok sagol valla sukrediyorum karnima dokulmedigine

Geçmiş olsun canım çok mu yanık yerin çoksa doktora git mutlaka ihmal etme
Sagol canm benim iyiyim bugun biraz daha ama dun gecem kabustu resmen sol aygim bilegime kadar yanik

canim cok gecmis olsun nasılsın ya nası oldu?
Yegenimden cayi kacirayim derken kendi
ayagimi yaktim canm sol ayak yandi

Afroditim gecmis olsun...
Sagol canim benim

bizde de var uyusmazlik pzartesi gidicem bakalim doktorcum ne diycek bende oyle bunaldim kac gundur evden cikmiyorum tek cikamiyorum ya tansiyon dusuklugum var esimde saolsun hep yorgun :) temiz havayi icine cek ve uyu dinlen betim
Canimbenim.. o da guzel ama evde dinlenmek bak ben dinlenemedim dr istirahat raporu verdi onu bile kullanmadom.sonra lekelenme baslayinca tutustum.. az kalmis inşallah iyidir minigin cinsiyetini de gosterir de hazirliklar baslar inşallah :) takil buraya sıkılma evde kuzum

Canim geçmiş olsun dikkat et iyi ki karina gelmemiş yaa

Benim dr onceki kayiplarimdan oturu hep temkinli oldu hep oturmak dinlenmek degildir diye hep uzanicaksin demisti 3 ay hep yattim :) simdide yatistayim sende dinlen aman bebis icin gerekirse isi birak amann :) simdi kasik agrilarim basladi aradim aksam dayanamadim adet sancisi gibi olursa hemen gel dedi hafifse korkma uzan hep dedi sende ole yap tatlim stres yapmadan gusel bir hamislik gecirelim insallahhh

Allah korumuş yine aman dikkat et canım hamilelikte her şeye dikkat etmek lazım sakarlıklar da artıyor Allah korusun ben de 6 aylık hamileyken yemek tabaklarını düşürmüştüm o geldi şimdi aklıma sakarlık deyince :) hepsi tuzla buz olmuştu

Merhabalar 29 haziran gece 2.50 de oğlum dünyaya gözlerini açtı hikayemizi paylasayim artık ... bir önce 40+4 ken gece parkta yuruyusumuzu yapıp eve gelmistik kendimi çok bitkin hissediyordum tansiyonumu ölçtük normaldi uyudum bir saat içinde sanciyla uyandım yürüdüm geçmedi sabaha karşı hastaneye gittik acilman yok suni verelim dediler kabul etmedim evde ceker gelirim dedim. Gün boyu beş dk. 1 sancim oldu o şekilde pazara gittim bağa gittim dus aldım artık iftar vakti dayanacak gücüm kalmadı hastaneye gittik acilma 5 cm olmuş yatis yaptık saatte bir cm artıyordu acilma 7-8 cm ken eşim nst bozulmus bebeğin kalp atisi 60-70 arası dedi hemen suyumu patlatıp suni sancı oksijen verip acil doğuma aldılar eşimle bile helallesemedik. Doğuma girer girmez doktor geldi birkaç ikinmadan sonra ebeler karnima tüm güçleriyle bastirmaya başladılar hatta ebenin biri merdivene çıkıp resmen üstüme çıkıp bastırdı bende ses nefes kalmamıştı hayatimin en kötü ani diyebilirim hala etkisinden kurtulamadım dogumhanenin önünde esimde annemde hickira hickira aglamislar zaten benden başka doğum yapanda yoktu. Bagirttira bagirttira bastira bastira zorla doğdu oğlum aglama ses yoktu birkaç dk oksijen verdiler ve çok şükür agladi çok korkmuştum ona birşey oldu diye. Sonra dikislerime gecildi yaklaşık bir saat sürdü acilmam tam olmadığı için kesinin dışında yirtik da olmuş. Dışta 6 dedi içteki dikisleri saymadim dedi dr. Onun agrisini da hissettim artık dayanamıyorum deyince iğne yaptılar. Allaha sukurler olsun ikimizde sağ salim kurtulduk ama böyle zor olacağını bilseydim doguramazdim keşke epidural olsaydim o kadar pişmanım ki anlatamam kesinlikle tavsiyem arkadaşlar normal doğum dusunenler epidural olsunlar benim cevremi dinlemem hata oldu. 27 saat sancidan sonra oğlum 3400 kilo 50 cm boyu ile dünyaya geldi . Dikiş ağrılarım şu an çok ama oğlum yavuz selimim öyle tatliki unutturuyor Allah herkese hayırlı doğumlar hayırlı evlatlar nasip eylesin kimsenin kucağını boş bırakmasın dünyanın en güzel şeyi yanımda evime nese kattı mutluluk kattı dört günde gecemiz gunduzumuz oldu...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…