Beraber Anne Olma Yolunda

Merhabalar 29 haziran gece 2.50 de oğlum dünyaya gözlerini açtı hikayemizi paylasayim artık ... bir önce 40+4 ken gece parkta yuruyusumuzu yapıp eve gelmistik kendimi çok bitkin hissediyordum tansiyonumu ölçtük normaldi uyudum bir saat içinde sanciyla uyandım yürüdüm geçmedi sabaha karşı hastaneye gittik acilman yok suni verelim dediler kabul etmedim evde ceker gelirim dedim. Gün boyu beş dk. 1 sancim oldu o şekilde pazara gittim bağa gittim dus aldım artık iftar vakti dayanacak gücüm kalmadı hastaneye gittik acilma 5 cm olmuş yatis yaptık saatte bir cm artıyordu acilma 7-8 cm ken eşim nst bozulmus bebeğin kalp atisi 60-70 arası dedi hemen suyumu patlatıp suni sancı oksijen verip acil doğuma aldılar eşimle bile helallesemedik. Doğuma girer girmez doktor geldi birkaç ikinmadan sonra ebeler karnima tüm güçleriyle bastirmaya başladılar hatta ebenin biri merdivene çıkıp resmen üstüme çıkıp bastırdı bende ses nefes kalmamıştı hayatimin en kötü ani diyebilirim hala etkisinden kurtulamadım dogumhanenin önünde esimde annemde hickira hickira aglamislar zaten benden başka doğum yapanda yoktu. Bagirttira bagirttira bastira bastira zorla doğdu oğlum aglama ses yoktu birkaç dk oksijen verdiler ve çok şükür agladi çok korkmuştum ona birşey oldu diye. Sonra dikislerime gecildi yaklaşık bir saat sürdü acilmam tam olmadığı için kesinin dışında yirtik da olmuş. Dışta 6 dedi içteki dikisleri saymadim dedi dr. Onun agrisini da hissettim artık dayanamıyorum deyince iğne yaptılar. Allaha sukurler olsun ikimizde sağ salim kurtulduk ama böyle zor olacağını bilseydim doguramazdim keşke epidural olsaydim o kadar pişmanım ki anlatamam kesinlikle tavsiyem arkadaşlar normal doğum dusunenler epidural olsunlar benim cevremi dinlemem hata oldu. 27 saat sancidan sonra oğlum 3400 kilo 50 cm boyu ile dünyaya geldi . Dikiş ağrılarım şu an çok ama oğlum yavuz selimim öyle tatliki unutturuyor Allah herkese hayırlı doğumlar hayırlı evlatlar nasip eylesin kimsenin kucağını boş bırakmasın dünyanın en güzel şeyi yanımda evime nese kattı mutluluk kattı dört günde gecemiz gunduzumuz oldu...
Canim hic kolay olmamis dogumun ama cok sukur 2nizde sagliklisiniz Allahim anali babali buytmeyi nasip etsin insallah :) masallah size :)

biz geldik teyzelerii...

yarın bir aylık oluyoruz biz :)) resim ekleyelim dedik...

keşke fırsat bulabilsem daha çok gelebilsem buralara , özlüyorum dostları :KK15::KK15::KK15:

Eklentiler

• IMAG5572.jpg
    IMAG5572.jpg
    85,9 KB · Görüntüleme: 70
  • IMG_20150629_160724.jpg
    IMG_20150629_160724.jpg
    107,6 KB · Görüntüleme: 88
Merhabalar 29 haziran gece 2.50 de oğlum dünyaya gözlerini açtı hikayemizi paylasayim artık ... bir önce 40+4 ken gece parkta yuruyusumuzu yapıp eve gelmistik kendimi çok bitkin hissediyordum tansiyonumu ölçtük normaldi uyudum bir saat içinde sanciyla uyandım yürüdüm geçmedi sabaha karşı hastaneye gittik acilman yok suni verelim dediler kabul etmedim evde ceker gelirim dedim. Gün boyu beş dk. 1 sancim oldu o şekilde pazara gittim bağa gittim dus aldım artık iftar vakti dayanacak gücüm kalmadı hastaneye gittik acilma 5 cm olmuş yatis yaptık saatte bir cm artıyordu acilma 7-8 cm ken eşim nst bozulmus bebeğin kalp atisi 60-70 arası dedi hemen suyumu patlatıp suni sancı oksijen verip acil doğuma aldılar eşimle bile helallesemedik. Doğuma girer girmez doktor geldi birkaç ikinmadan sonra ebeler karnima tüm güçleriyle bastirmaya başladılar hatta ebenin biri merdivene çıkıp resmen üstüme çıkıp bastırdı bende ses nefes kalmamıştı hayatimin en kötü ani diyebilirim hala etkisinden kurtulamadım dogumhanenin önünde esimde annemde hickira hickira aglamislar zaten benden başka doğum yapanda yoktu. Bagirttira bagirttira bastira bastira zorla doğdu oğlum aglama ses yoktu birkaç dk oksijen verdiler ve çok şükür agladi çok korkmuştum ona birşey oldu diye. Sonra dikislerime gecildi yaklaşık bir saat sürdü acilmam tam olmadığı için kesinin dışında yirtik da olmuş. Dışta 6 dedi içteki dikisleri saymadim dedi dr. Onun agrisini da hissettim artık dayanamıyorum deyince iğne yaptılar. Allaha sukurler olsun ikimizde sağ salim kurtulduk ama böyle zor olacağını bilseydim doguramazdim keşke epidural olsaydim o kadar pişmanım ki anlatamam kesinlikle tavsiyem arkadaşlar normal doğum dusunenler epidural olsunlar benim cevremi dinlemem hata oldu. 27 saat sancidan sonra oğlum 3400 kilo 50 cm boyu ile dünyaya geldi . Dikiş ağrılarım şu an çok ama oğlum yavuz selimim öyle tatliki unutturuyor Allah herkese hayırlı doğumlar hayırlı evlatlar nasip eylesin kimsenin kucağını boş bırakmasın dünyanın en güzel şeyi yanımda evime nese kattı mutluluk kattı dört günde gecemiz gunduzumuz oldu...
sağlıkla almışsın çok şükür kucağına canım...
zor olmuş sonu senin için...

ama hepsi geçip gidecek Allahın izniyle :)
kucağında minnakın sağlıkla büyüyecek

sağlıkla almışsın çok şükür kucağına canım...
zor olmuş sonu senin için...

ama hepsi geçip gidecek Allahın izniyle :)
kucağında minnakın sağlıkla büyüyecek
cok sukur canim amin hepimizin yavrularini Allah esirgesin masallah kizin da nasil tatki olmustam isirmalik bizde bir aylik olur muyuz ki :)

BACILARIM NASILSINIZ???

Ben bugün pek yoruldum totelde 10 km yol yürüyünce :KK48::KK48: sonra ne oldu kasıklarım ağrıdı benim sıpa höööyt dedi yorma beni :-):-) miniğime bi alt açma örtüsü bi tanede alt üst zıbın aldık eşimle o kadarcık sadece cinsiyet bilinmediğinden... günün yorgunluğunu miniğimin zıbınına bakıp attım
AHA DA RESMİMİZ

Eki Görüntüle 1569720
oyyy ben seni yerim yaa :KK200:

aman kuzumuzu yorma fazla güzel anneee :KK15:

bu arada geçmişe göz atmaya çalışıyorum da ...

bir anda bir sürü minnak gelecek topiğe..herkesin haftası yakın gibi duruyor ,, ayy çok heyecanlı yaa...
hepsini görmek isteriz ona göre kuzular :KK19:

cok sukur canim amin hepimizin yavrularini Allah esirgesin masallah kizin da nasil tatki olmustam isirmalik bizde bir aylik olur muyuz ki :)
olmaz mısııın , göz açıp kapayıncaya kadar hemde...
zaman öyle çabuk geçti ki , inan ben bir şey anlamadım...
kızım kahkaha atmaya başladı bile, ben şaşkınım :))
Rabbim herkese nasip etsin..

Zor olmus dogumun canim bende bu yuzden normal dogumdan korkuyorum sukur ikinizde sagliklisiniz rabbim saglikli uzun omurler versin allah anali babali buyutmeyi nasip etsin insallah

biz geldik teyzelerii...

yarın bir aylık oluyoruz biz :)) resim ekleyelim dedik...

keşke fırsat bulabilsem daha çok gelebilsem buralara , özlüyorum dostları :KK15::KK15::KK15:
Canimmm ne guzelsiniz. Siz oyle rabbim nazarlardan sakinsin masallah :nazar:
oyy.. kıyamam yawrum benim.. geçmiş olsun canım..
Dikkat edesin kendine.. Rabbim herdaim koruyucun olsun .. :)
Sagol canim benim ediyorum aslinda ama anlayamadim birden oldu artik daha kotusunden korudu allah diyorum.. Amin kuzum :KK15:

Fistigim sen ne guzel olmussin öyle annelik güzelliği gelmis maşallah sana bizim kiz :) ne gezdin o kadar kiz yorma kendini direk alarm veriyo bebis anne yeter otur diye :)
Hayirli olsun aldığın i yesinler onu yaa :) araba baktiniz mi bari piyasa nasil :)
Canım teşekkür ederim annelik yaradı evet :KK36:O kadar gezdiğimizi eve gelince farkettik:-) mağazalara baktık çok güzel ciciler var ama cinsiyet belli olmayınca alamıyorsun ki bişey...araba satan yerlere baktık lakin çok az marka vardı o yüzden fiyatta sormadık dedik en iyisi e bebek ile jokerin mağazalarına gitmek...araba işini biraz öteledim zaten çünkü garanti süresini yemek istemedim

Karin icin cok erken mogisim ben 15 i devirdim tik yok kilo da verince tabi :)
aynen kuzum ama bazı gebelerde baya baya çıkıyor...dün anneme gittim komşusu geldi oraya 6 aylık hamile...karnını bi gör 8 aylık gibi:KK49: bakalım bizimkiler nasıl olacak

Merhabaa :) Evet yurmutalama dönemlerim. Ama genelde ilişki sırasında da sonradan da oluyor ağrım. Nıye ben de anlamadım. Prezervatifle korunuyorduk. ilk 2 ay hapla korundum ben. Doktora gittim 3 aylık evliyken sımdı 1 bucuk yıl oldu evlenelı. Doktor alttan baktı. Yumurtalıklarıma. Hiçbir şeyin yok. Kistin,iltihapın. O d.kontrol hapınıda kesınlıkle bırak daha hiç çocuğun olmamıs dedi. Ben de o gun bugundur bıraktım. Eşim korundu hep. Sonra da bi daha doktora gitmedim. Gitmeliyim aslında Bir an önce. bır de bu 2. ayımız korunmayalı. Geçen ay adetm 4 gün geçikti. Normalde benımhiç gecikmezdi. Ya bır kac gün önce olurdum. Ya da tam tamına o gun olurdum. 27 Günde bır oluyorum..
canım yumurtlama da ağrı olabiliyor...ilişki esnasındaki ağrı da belki tahriştendir birde kistler de ağrı yapabilir bi doktora görün istersen hem rahim hem yumurtalık baktır...doğumkontrol hapı konusunda bence doktorun fazla evhamlıymış bende 11 ay kullandım hap ama sonuçta hamile kaldım...gecikmelerin stresten olabilir...2 ay olmuş daha korunmayalı bekle bi vücut toparlansın zaten hemen olmasını da bekleme kuzum 1 yıla kadar anca oluyor

Amin inşallah canım sağolasın. Bakalım burası ilçe ve de çok secenek yok ama yine de alalım. Alır almaz paylaşım :))
olsun kuzum hepimiz bulabildiğimiz ve alabildiğimiz ölçüde paylaşıcaz artık fotoları yeter ki sağlıklı hayırlı bişekilde gelsinler evimize

Eşim bazi konularda baskici malesef.baski yaparak beni bazi seylerden caydiracagini,istedigini yaptiracagini saniyor ama ben daha da kotu oluyorum bir turlu anlamiyor.bizim evde hastalik konusu konusulmuyor.beni konusturtmuyor ki.hastalik duymak istemiyor artk.ben internetten okutsam yine mi internet biktim artik der.doktor tedaviye gerek duymadi.3 ay gebelik icin ugrasin eger olmazsa o zaman baska yontemlere basvururuz dedi
ah canım yaa eşin keşke daha destekçi olsaymış ama olmuyorsa da yapacak bişey yok sen bi kadın olarak güçlü dur...iş konusunda sakın cayma kuzum...bebek konusunda da doktoruna bırak bakalım konuyu o ne derse yap eşinde bi yerde mecbur kalacak zaten

X