- 16 Nisan 2014
- 918
- 622
Canmm çok tatlisin yaa masallah sizeEki Görüntüle 1570134 Buda benim gobus kizlar burda 32+3 um
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canmm çok tatlisin yaa masallah sizeEki Görüntüle 1570134 Buda benim gobus kizlar burda 32+3 um
Sende cok tatlisin canim tesekkur ederimCanmm çok tatlisin yaa masallah size
Peki direkt eczaneden mi alıcam canım yoksa dr mu yazması gerekCanim cok istiyosan eşine söyleme ben ikisini de soylememis tim ama stres olur diye soylemedim , ruhu bile duymadi ama sonradan soyledim tabi :) en doğrusu doktoru beklemek tabi bakalim ne diyecek ne onerecek
Hosgeldin canimmmm.ayy masallah 20.haftan olmus.ilk hamileyim dedigin gunu hatirliyorum canim .hareketlenmistir bebis ben ve esim tahlillerimizi yaptirdik sukur sorun cikmadi calismalara devam .bende durumlar boylekızlar nasılsınız ? bayadır kk ya giremiyordum özledim herkesleriiii :)
41 kere maşallah annesi çok sert bakmış ama kuzuEki Görüntüle 1570337 Bakislar sekil onumden cekil masaAllah diyin tosunuma kizceler
Oyy yerim ben bunu masallah cok tatli yaaEki Görüntüle 1570337 Bakislar sekil onumden cekil masaAllah diyin tosunuma kizceler
Aboo kız bu ne suratsız bakmış çok fena olacak büyüyünce galiba amnesiii :))Eki Görüntüle 1570337 Bakislar sekil onumden cekil masaAllah diyin tosunuma kizceler
Topragim nasilsin ozledim seni bayagidir gorusemiyoruzAboo kız bu ne suratsız bakmış çok fena olacak büyüyünce galiba amnesiii :))
Masallah nazar degmesin tosunuma bakislarini yer teyzesi onun nasilda yakisiklii yaaaaEki Görüntüle 1570337 Bakislar sekil onumden cekil masaAllah diyin tosunuma kizceler
Nasılsın fıstık burdayiz artik iyiyim ben iki gundur yazliga geldim bulantilar azaldi daha ne olsunMerhaba kizlarrr bende diyorum diger topikte nie kimse kalmadi herkes burada toplanmisss :) nasiliz kizlarrr keyifler yerindemi bakiyimmmm
Dr verir canim direk alinmaz komtrolli gidiyo çünkü ayni zamanda yumurta takibi de yaptığı icinPeki direkt eczaneden mi alıcam canım yoksa dr mu yazması gerek
Maşallah elif kocaman olmus ali minnosEki Görüntüle 1570337 Bakislar sekil onumden cekil masaAllah diyin tosunuma kizceler
Ismini yanlis hatırlamadim inşallah :))Eki Görüntüle 1570337 Bakislar sekil onumden cekil masaAllah diyin tosunuma kizceler
Oyy yerim ben bunu masallah cok tatli yaa
Aboo kız bu ne suratsız bakmış çok fena olacak büyüyünce galiba amnesiii :))
Masallah nazar degmesin tosunuma bakislarini yer teyzesi onun nasilda yakisiklii yaaaa
Maşallah elif kocaman olmus ali minnos
Ismini yanlis hatırlamadim inşallah :))