Beraber Anne Olma Yolunda

HAZİRAN BAT :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

Jasmine53 ----------->5 Haziran ---------> 19.Deneme ------> :KK43:
Eminebi --------------->12 Haziran --------> 10.Deneme -----> :KK43:
Arsinli ----------------->24 Haziran -------> 14.Deneme ------> :KK43:
Ayseygt1453 ----------->26 Haziran -------> 12. Deneme -----> :KK43:
Sabis35 ----------------->27 Haziran -------> 11.Deneme ------> :KK43:

TEMMUZ BAT :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

Pesettim342 -----------> 1 Temmuz --------> 33. Deneme
Eminebi ----------------> 14 Temmuz -------> 10.Deneme
RuyaHayal -------------> 15 Temmuz -------> 6. Deneme
Jasmine53 -------------> 23 Temmuz -------> 20.Deneme
Ayseygt1453 -----------> 24 Temmuz -------> 13. Deneme
Sabis35 ----------------->24 Temmuz -------> 12.Deneme

Kızlar listeyi sürekli paylaşacağım eklenmek isterseniz bana ulaşın
Arkadaşlar sonuçlarınızı da yazmayı ihmal etmeyin lütfen

Mogamicim ayip olacak ama ishal veya kabiz ikisinden biri var mi canim.kiz anneleri genelde ishal oluyormus erkek anneleri kabiz oluyrmus. Ben hep ishaldim mesela. Ama bende cin takvimi tutmadi ya d ben yanlis baktim. Takvime bakarken son adet tarihinize gore mi bakiyorsunuz sata gore me yumurtlamy gore mi:)
Ben hep kabizim gerci ben gebe kalmadn oncede bu sorunm vardi :)

iyiyim kuzum gebelik reflüm olmasa şahaneyim derdim ama akşamları iğrenç bi halde oluyorum ne yazık ki...sen nasılsın kocaman olmuşsunuz kız:nazar::nazar::nazar::nazar: Bende doktoruma danışırım artık
Allah yardimcin olsun canim enkisanzamanda gecer insallah benim 14. Haftada birden kesildi hepsi. Hic sorma kocaman olduk masallahi var kareteci olcak bizim kiz uzerimde antreman yapiyor :)

Mogamicim ayip olacak ama ishal veya kabiz ikisinden biri var mi canim.kiz anneleri genelde ishal oluyormus erkek anneleri kabiz oluyrmus. Ben hep ishaldim mesela. Ama bende cin takvimi tutmadi ya d ben yanlis baktim. Takvime bakarken son adet tarihinize gore mi bakiyorsunuz sata gore me yumurtlamy gore mi:)
kuzum ben çok muz yersem kabız demeyim de biraz zorlanıyorum ama genelde kabız ya da ishal durumum yok... çin takvimine çok takılma... bilgi olarak satı giriyorsın yani son adetin ilk gününü

Yok kuzu sende detaycisin bak bunu dusunmemistim :) benm nunada icime sinmeyen pusetsiz tek tarafli kullaniliyo olmasi :S
Kizlar bebek arabasi arastiriyorsaniz kraft twist eco aldim ben cok guzel. Kllananlarda ok memnun. Deli demeyin bana ama arada evin icinde ezdiriyorum arabayi hevesimden :) travel sistem cift yonlu oto koltugu mevcut.

Yok kuzu sende detaycisin bak bunu dusunmemistim :) benm nunada icime sinmeyen pusetsiz tek tarafli kullaniliyo olmasi :S
bana bi arkadaşım demişti çift tekerlekli alma diye...bende casual cadillac alıcam arkadaşım memnun kaldı bende zaten çok beğenmiştim...bi bak istersen

betim sizde de mi kan uyuşmazlığı var ah benim negatif arkadaşım bizde de var aynı durum demek ondan da olabiliyormuş ha...neyse ki sorun yok canım Allaha şükür
evet canım ben de bilmiyodum dr ultrasonda normal olunca hersey ondan süphelendş önlem olsun diye iğneyi yaptı keser inşallah lekeyi can sıkıyo çünkü.. varsa pozitif negatif uyuşmazlığı olanlar öğrenmiş olduk ona göre artık :)

Kizlar bebek arabasi arastiriyorsaniz kraft twist eco aldim ben cok guzel. Kllananlarda ok memnun. Deli demeyin bana ama arada evin icinde ezdiriyorum arabayi hevesimden :) travel sistem cift yonlu oto koltugu mevcut.
ablamınki ondan çok hoş bi araba memnun bayagı ikinci bebeği kulanıyo şaun güzel güle kullansın senin minik de

teyzemiz biz demeden alacak çok hevesli :KK48: Çin takvimi kız diyor...face de bi grupta bi soru sordu kızın biri cinsiyet ve rüya ilişkisiyle ilgili...betim inanır mısın kızı olacakların %90 ı hep erkek bebek rüyası görmüş...senin minikte kız annesi bence doktorlar yanılmıyor:KK200:
Benimde kıza benziyor dediğinde doktor kız olmuştu hatta ilk hamileliği de kız olduğunu öğrendik eve geliyoruz eşim bana bidakide kız olur dedi sebebi halasının gelinin iki kızı olmuştu :) saçma düşünce ama gerçek oldu aslında eşime desem halasının gelini dorduncuyu doğurdu diğer iki taneside erkek kadın 40 yasında dorduncuyu doğurdu :):) bakalım benim minik tospam gelecek mi bekliyorum bekliyorum hayırlısı allahtan :)

kuzum ben çok muz yersem kabız demeyim de biraz zorlanıyorum ama genelde kabız ya da ishal durumum yok... çin takvimine çok takılma... bilgi olarak satı giriyorsın yani son adetin ilk gününü
Ben hala her oktora gittimde kiz dimi hala diye soruyorum doktora kadin her seferinde guluyor bana :) ikili testte de doktor kiza benziyor demisti :)

Allah yardimcin olsun canim enkisanzamanda gecer insallah benim 14. Haftada birden kesildi hepsi. Hic sorma kocaman olduk masallahi var kareteci olcak bizim kiz uzerimde antreman yapiyor :)
yerim ben onu... ilerde ver sende karateye madem o ışığı görüyorsun:KK48::KK200::KK200: benim olay 9 ay sürüyormuş bacım ne yazık ki

kıyamam yaaa heves kuzum heves niye deli diyelim aynı şeyi bizde yaparız alınca

yaaaaa bak bunu da bilmiyordum niye ki acep
canım ben de yeni öğrendim rabbim öyle bi sistem yaratıyo ki hemen uyarı veriyo bebek kanı vucuda savaş açıyomus falan okudum bişeler ama karışık valla allah ın işi her gün yeni bişe öğreniyoryz
durup durup netten video izliyoruz yumurta ve sperm in birleşmesi simülasyon videoları, insanın inancı artıyo valla bizim kız ne becerikliymiş diyoruz gülüşüyoruz :KK45:

Benimde kıza benziyor dediğinde doktor kız olmuştu hatta ilk hamileliği de kız olduğunu öğrendik eve geliyoruz eşim bana bidakide kız olur dedi sebebi halasının gelinin iki kızı olmuştu :) saçma düşünce ama gerçek oldu aslında eşime desem halasının gelini dorduncuyu doğurdu diğer iki taneside erkek kadın 40 yasında dorduncuyu doğurdu :):) bakalım benim minik tospam gelecek mi bekliyorum bekliyorum hayırlısı allahtan :)
bi tekne kazıntısı ne güzel olur kuzum İnşallah minik bi paşa teşrif eder aranıza...Eşine de malum olmuş gibi

canım çift taraflı olsun muhakkak ve puset özelliği olsun kurtarıcı oluyo uyutuyosun bebişi yatak konforunda :) araştır bakalım öğreniyoruz burda bak beraber , benmki de iyi hesap yapar alır eline telefonu açar hesap makinasını :-)

Ben hala her oktora gittimde kiz dimi hala diye soruyorum doktora kadin her seferinde guluyor bana :) ikili testte de doktor kiza benziyor demisti :)
çok tatlısın yaaa:KK48: :KK48: bizimde ikilimiz 10 temmuzda bakalım bi tahmin gelecek mi

canım ben de yeni öğrendim rabbim öyle bi sistem yaratıyo ki hemen uyarı veriyo bebek kanı vucuda savaş açıyomus falan okudum bişeler ama karışık valla allah ın işi her gün yeni bişe öğreniyoryz
durup durup netten video izliyoruz yumurta ve sperm in birleşmesi simülasyon videoları, insanın inancı artıyo valla bizim kız ne becerikliymiş diyoruz gülüşüyoruz :KK45:
bende bişeyler biliyordum bu konuda ama doğumdan sonra herhangi bi kanamanın bu sebepten olabileceğini bilmiyordum çok şaşırdım...ne vardı negatif olacak yahu:KK34: mucizelerimiz onlar bizim küçük savaşçılarımız:KK68::KK68:

X