Beraber Anne Olma Yolunda

Amin canım az önce oldu ilişki yatıyorum hala.. dışardaydık anca eve geldik.. kaçırmış olabilirim hayırlısı inşallah
Kacirmamissindir canim merak etme.benim bugunde pozitif ovulasyon testi.catlamadi mi henuz aceba .dünü degerlendirdik yarini degerlendirirz bizde artik :KK66:

Hay masallah senin ki kuvvetli olacak demek :)

Ark kullaniyo buyuk arabayla yalnz diari cikmasi cok zor oluyo dedi ama buyuk tekerlekli arabalarda guzel oluyoooo ayy karar vermek cok zor :) gulegule kullanin canim cok guzel araba ne renk aldin?

Baktim canim cadillacta guzel aklimda olacak :)

Hahahahah seninkide benmkine benziyo :)
canim tebrikler Allahanali babali buyutmeyi nasip etsin insallah :)
Banada belki zor olabilir gibi geliyor ama bastonlar bana cok rahatsiz geliyor aanki bebek rahat edemeyecek gibi. Bu traveller cok konforlu :)

Hep böyle umutlu ol kuzum...Aslında biliyorum bende hissettiklerini...Mart ayında bende topiğe girmeme kararı almıştım o zaman dedim bebeğim olana kadar yokum diye ve ertesi ay hop diye geliverdi beklemediğim bi anda hemde tedaviye başlayacaktım gerek kalmadı şükür... Senin ve eşinin bi sağlık sorununuz yok şükür sadece biraz rahatlama gerekiyor anladığım kadarıyla birde nasibinde ne zaman varsa o zaman geliyor bu mucize... bi iki ay daha deneyin ondan sonra klomene başlayın bana göre...bak bizim hatunlarda bu yolla hamiş kaldı

Biz iyiyiz teyzesi gebelik reflüsünde hallice devam ediyoruz
Maaşallah 11 haftalık olmuş bile ne hızlı büyüyolar.. evet canım dr ağustosta gel dedi ben eylülde gidicem ne yapıcak nasıl bi yol izlicek merak içindeyim.. hayırlısı tabiki keşke bu kadar sabırsız olmasam ama 1.5 yıl oldu telkinleyemiyorum kendimi

kuzum bu dediklerini biliyorum bende baya araştırmıştım ama ben şunu bilmiyordum doğumdan sonra olan bi kanamada sebebin bu olabileceğini...ilginç bi durum...umarım pozitif olmazlar yaaa...benim annem negatif bende negatifim belki benim sıpada bu geleneği devam ettirir

Allah allah doğumdan sonra olduğunubende yeni öğrendim şimdi.

yani su gibi akıntıda yumurtlama döneminde olduğuna işaret zaten... valla ilişki aralığın iyi olmuş...ben hamile kaldığım ay 7-11-14-16 da çalıştık...16. günkü çalışma uzayan akıntının olduğu akşamdı...ondan sonra başka bişey olmadı ben ankaraya döndüm çünkü... hergün hergün olması miktarı azaltıyor kuzum en güzeli gün aşırı
Ben hiç uzayan akıntı görmedim kendimde 2 gün su gibiydi bugün kremsi kıvam aldı 11 13 15 ilişki oldu bugün 16.gün biz 15 te koyduk noktayı zaten ramazan mübarek gün zor oluyo duş vs inş gelir bu ay beklemedeyim artık

Kızlar yeni topik hayırlı olsun yazdklarınızı ancak okudum bebek arabası şöyle böyle okurken eşime hayatm biz bi bebek arabası alalım bebiş olursa bindiririz dedim oda evet olana kadar evin içinde bn seni gezdiririm artk dedi gülmekten koptum:KK48::KK48::KK48: inş bizimde bi bebişimiz olurda bizde sizin gbi tatlı telaşlara düşeriz

canımmm
öncelikle bebebk hazırlığındasın ve ilacı kullanma derim :KK43: aynı şeyleri yaşadım eşimin bel rahatsızlığından sonra ağır bi sıkıntılı dönem yaşadım , güçlü durdum hep ama benden anksiyete olarak çıktı sonradan, çok kötü bişe allah yaşatmasın..
hep bi sıkıntı kaygı gerginlik.. ağlayarak açıldım eşime psikiyatriye gittik çok salak bi adam çıktı allah resmen gösterdi yani kulda değil bende ara diye..adam elinde tesbih gözü saatte..özel bi de 350 tl seansı.. dayadı bana yeşil reçete ilaçlarını bikaç da laf lakırdı.. çıkınca dedim kendi kendime kulda değil yaradanda aramam lazım diye, maneviyatımı güçlendirdim dualar okudum kendimi işime çevreme verdim sosyalleşmek çok öenmli bu süreçte, emin ol iş bulman ilaçlardan daha etkili olacak.. iş ara vardır biyerde nasibin elbet, eşine de artık diretmemesini söyle ilaçtansa ortak bi noktada buluşun iş konusunda..
ben verdiği ilaçları kullanmadım canım çünkü kullansam bile vücuttan atılması 1 yılı bulur bebek hazırlığı için uzun bi süre..
allah şifa versin canım inşallah yardımcı olabilmişimdir sana
Cok teşekkur ederim.bende iş,sosyallik iyi gelecek diye dusunuyorum.ilaclari kullanmak istemememin sebebi de etkileri zaten.birakmak o kadar kolay degilmis.birakinca ani ataklar,sinir krizleri,bi de cocuk dusunursen ilaclari biraksan bile cocugu etkilermis.ins tez zamanda is bulurum da rahatlarim.allahtan baska siginacagim kimse yok zaten.dualarla kendime geliyorm:/

valla öncelikle kendi meşgul edecek şeylerle ilgilenmen lazım kuzum...iş olayında bastır biraz...yaşadığın yeri bilmiyorum ama büyük bi yerde yaşıyorsan iş seçeneğin daha fazla olabilir...bayan ağırlıklı bi yerde çalışabilirsin...iş dışında ise belediyenin kurslarına gidebilirsin...evde ya da varsa sahil ya da park orda spor yapabilirsin özellikle açık havada yaparsan eminim çok iyi gelecektir... farklı türde kitaplar okuyabilirsin dekorasyon dergileri alabilirsin evinde minik değişikler yapabilirsin eşyaların yerini değiştirmek bile iyi gelecektir...saçlarınla oynayabilirsin rengi boyu falan...
yasadigim yer adapazarinin bir kasabasi.normalde bende esimde kocaelinde yasiyorduk.buraya esimin isi dolayisiyla geldik.burda yasayanlar fazlasiyla geri dusuncelere sahip,baskici bi toplum.yasadigim yere de uyum saglayamadim,alisamadim.is imkani da cok kisitli.ozellikle bayanlar icin.evden disari bile cikmak istemiyorum ki:/ kendimde bircok degisiklik yaptim artik kalmadi:) kilo aldigim icin esimde uzerime geliyor.zayifla zayifla diye.bide o psikolojimi bozdu.evlendigimden buyana 10 kilo aldim.kurtaj sonrasi birden kilo alinca veremedim de.yemesem de gitmiyor lanet.polikistik over dolayisiyla kilo aldigimi soyledigimde inanmiyor.tek cagrem calismak sanirim.oturmam bana iyi gelmedi:/

Doğru diyorsun kuzum lakin ben biraz da anneme güveniyorum o bana hamileyken hiç çatlamamış çünkü kadının karnı doğuma gittiğinde minicikmiş doktorlar inanmamış daha kaç ayın var senin niye geldin demişler...kadının kız gibi karnı var valla:KK48::KK48::KK48::KK48: belki ona çekerim umut işte:KK48::KK48::KK48: yine de bişeyler sürmek lazım dediğin karışımı bende yapıyım...bi de bu karışımda miktar nedir canım nasıl karıştırıyorsun
Benim annem çok çatlamış hamileyken.kız kardeşlerim de de hafiften çatlak oldu. Karışımı 2kutu vazeline bir kutu kakao yağı karıştırdım. Senin isteğine kalmış. Sadece kakao yağıda kullanabilirsin

Kızlar size bişey sormak ıstıyorum. 1 aydır korunmuyoruz eşimle. Bu 2.ayımız. Ama korunmadığımızdan berı şu kasıklarımda feci ağrı,sancı yaşıyorum. Sebebı ne olabilir sizce :KK43:

Banada belki zor olabilir gibi geliyor ama bastonlar bana cok rahatsiz geliyor aanki bebek rahat edemeyecek gibi. Bu traveller cok konforlu :)
Evet canm traveller kullanisli ve konforlu nuna da travel sistem ama puseti ciktiktan sonra cift yonlu olmuyoo bakalim daha almamiza da cok var daha kac kez karar degisir bizde :)

Kızlar size bişey sormak ıstıyorum. 1 aydır korunmuyoruz eşimle. Bu 2.ayımız. Ama korunmadığımızdan berı şu kasıklarımda feci ağrı,sancı yaşıyorum. Sebebı ne olabilir sizce :KK43:
Vucut ilk defa spermlerle karsilastigi icin boyle agrilarin olmasi normal insallah bebisin kisa zamanda gelir srni bekletmez :)

X