Beraber Anne Olma Yolunda

yaaaaa bak bunu da bilmiyordum niye ki acep

Şimdi benim kanım negatif eşimin pozitif. Muhtemelen bebeğin kanı pozitif çünkü pozitif baskın oluyor genelde. Bebekle kan alışverişi olduğundan, benim vücudım kendinde olmayan pozitif proteini yabancı maddeymiş gibi algılayıp bebeğin kanını öldürüp zarar verebiliyor bu da Allah korusun sorun. O yüzden takipte kalmak lazım. Bende 9haftalık hamişeyken kan uyuşmazlığı testimde sorun çıkmadı. Ama yüne de aşı olmamızgerek. Özellikle doğumdan sonra birkaç saat içinde. Doktorunuz aşıyı atlarsa 27. Haftada hatırlatın

teyzemiz biz demeden alacak çok hevesli :KK48: Çin takvimi kız diyor...face de bi grupta bi soru sordu kızın biri cinsiyet ve rüya ilişkisiyle ilgili...betim inanır mısın kızı olacakların %90 ı hep erkek bebek rüyası görmüş...senin minikte kız annesi bence doktorlar yanılmıyor:KK200:
Bende ruyamda hep erkek goruyordum artik erkek fikrine alistirmistim kendimi ama kizim olucak son zamanlarda ruyamda bana hep erkek bebek kiyafeti aliyorlar sinir oluyorum niye bunlar mavi diye.

Şimdi benim kanım negatif eşimin pozitif. Muhtemelen bebeğin kanı pozitif çünkü pozitif baskın oluyor genelde. Bebekle kan alışverişi olduğundan, benim vücudım kendinde olmayan pozitif proteini yabancı maddeymiş gibi algılayıp bebeğin kanını öldürüp zarar verebiliyor bu da Allah korusun sorun. O yüzden takipte kalmak lazım. Bende 9haftalık hamişeyken kan uyuşmazlığı testimde sorun çıkmadı. Ama yüne de aşı olmamızgerek. Özellikle doğumdan sonra birkaç saat içinde. Doktorunuz aşıyı atlarsa 27. Haftada hatırlatın
kuzum bu dediklerini biliyorum bende baya araştırmıştım ama ben şunu bilmiyordum doğumdan sonra olan bi kanamada sebebin bu olabileceğini...ilginç bi durum...umarım pozitif olmazlar yaaa...benim annem negatif bende negatifim belki benim sıpada bu geleneği devam ettirir

Bende ruyamda hep erkek goruyordum artik erkek fikrine alistirmistim kendimi ama kizim olucak son zamanlarda ruyamda bana hep erkek bebek kiyafeti aliyorlar sinir oluyorum niye bunlar mavi diye.
işte bi örnekte senden balım...Var demek ki bunda bi hayır...nasıl gidiyor hamişlik bakayım

denk gelir inşallah uygun fiyatlı aradığınız araba , paylaş aldıklarını canım burda :)

Tamam canim mumkun oldugunca paylasirim :) seninde lekelenmen sikinti degilmis cok sevindim cok sukur :) kan uyusmazligi benim annemdede varmis bende ama ilk cocukta sorun yok demisler igne olms ama :)

işte bi örnekte senden balım...Var demek ki bunda bi hayır...nasıl gidiyor hamişlik bakayım
Iyiyim canim son 3 gun kotuydum sol yanim ve kasigimda agri vardi tekmeleride tam agri olan yere yedim cok sukur gecti sanirim benim minik buyuyor o yuzden kas agrisi yapti.

Kuzum benim 2 sebebim var oda yapmamak için...birincisi çocuk odamız var ama kütüphaneye çevirdik biz orayı her yer kitaplık ve bi dolu kiyap var daha sığmayan, ayrıca ıvır zıvırlarda orda çamaşır odası gibi düşün... ikincisi de oda yapmak evet çok keyifli ama bi o kadarda gereksiz masraf gibi geliyor...ben bebek odası yapacağıma iki yıl sonra genç odası şeklinde bişey düşünüyorum...mobilya beşikler çok ağır ve bi süre sonra işlevsiz hale geliyor park yatak alıcam o yüzden...kıyafetlerini de kendi şifonyerime ve dolabıma yerleştiricem...benim üst komşum yaptı kızına oda..bakmıştım ve çok beğenmiştim o kadar güzel yapmışlar ama gel gör ki bebeği hala kendisinin odasında yatıyo... o güzelim odada bir yıldır boş boş duruyo...Yine de yapmak isteyen bi tarafım var içimde kalacakmış gibi geliyor ama bunları da düşününce boşver diyorum... Benim sebeplerim bunlar kuzum...çenem düştü yine:-):-):-) sizin beğendiğiniz takım çok güzel ama...dolabına ve şifonyere bayıldım hem onları ilerde de kullanır minik ama dolabı dediğin gibi 3 ya da 4 kapılı al ki rahat olsun...belki beşiği yatağa döndürülebilen bişey alırsan kullanışlı olur

Mogisim o dedigin nedenden bende ve karsi eltimdede var odalarimiz resmen kiler durumunda normalde utu masasi camasirlik ivir zivir ama sonra onlari bi sekilde bi yerlere koyup oda yapmaya karar verdik kismetse ilk cocuklarimiz ve deikinciler olur mu ne olur bilemiyoruz o yuzden icinde kalmasin derim . Bende 4 kapinin tekini kendime kullanirim hatta karsimdaki akrabamiz odasina ozel 7kapili dolap yaptirdi 2 kapisini bebis esyasi 5 kapiyi kitaplarina yorgan yataklarina kullandi :) sende oyle yapabilirsin benim baktigim odanin yatagida normal yataga donusuyo o yuzden besikte kullanmasakta yatakta kullaniriz kismetse dedim her cocuk farkli oluyor ama mumkunse 6aydan sonra odasina gecis yapsin :):):)

Screenshot_2015-06-29-16-21-07.png Screenshot_2015-06-29-16-22-24.png Kizlar catlaklar icin ben sirayla bunlari kullaniyorum.lila renk dus kremi harika kokusu var vucudu cok guzel nemlendiriyor digerini dustan sonra kullaniyorum.kucuk yagi aksam yatmadan once kullaniyorum hic alerji kasinti falan yapmadi.turkiyede bulursaniz tavsiye ederim.

Iyiyim canim son 3 gun kotuydum sol yanim ve kasigimda agri vardi tekmeleride tam agri olan yere yedim cok sukur gecti sanirim benim minik buyuyor o yuzden kas agrisi yapti.
ah kıyamam ben ona...sende bolca dinlen kuzum

Mogisim o dedigin nedenden bende ve karsi eltimdede var odalarimiz resmen kiler durumunda normalde utu masasi camasirlik ivir zivir ama sonra onlari bi sekilde bi yerlere koyup oda yapmaya karar verdik kismetse ilk cocuklarimiz ve deikinciler olur mu ne olur bilemiyoruz o yuzden icinde kalmasin derim . Bende 4 kapinin tekini kendime kullanirim hatta karsimdaki akrabamiz odasina ozel 7kapili dolap yaptirdi 2 kapisini bebis esyasi 5 kapiyi kitaplarina yorgan yataklarina kullandi :) sende oyle yapabilirsin benim baktigim odanin yatagida normal yataga donusuyo o yuzden besikte kullanmasakta yatakta kullaniriz kismetse dedim her cocuk farkli oluyor ama mumkunse 6aydan sonra odasina gecis yapsin :):):)
kuzum haklısın ama ben yine de yapmayacağım oda...bi de 6 aydan sonra geçiş yapsın diyorsun da o kadar çok yazı okudum ki herkes şunu diyo, korkuyorsunuz yanınızdan bi dk ayıramıyorsunuz bişey olur diye diyorlar...kusabilir başka bişey olabilir Allah korusun...6 ayda daha çok minik oluyorlar kaygılım bence sende gözünden ayıramazsın miniğini şimdi konuş bakalım:-):-):-)

20.haftadan sonra uyku moduna gectim her firsatta uyuyorum.eskiden erkenden uyanirdim simdi biraksan aksama kadar uyuyurum. minik tekmelerlerle aciktim uyarisi aliyorum mecbur kahvaltiya kalkiyorum.
acıktım uyarısı güzelmiş :KK48::KK200::KK200::KK200::KK200::KK200:

kizlar ben gece 2:50 de dogum yaptim cok sukur 3400 kkilo 50 cm boy dunyaya geldi oglum dogumum ckk zzor oldu su an iyiyiz ama cok sukur rabbim hrrkese tattirsin anne olmayi
Gözün Aydın canım Rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin sanada çok geçmiş olsun canım

kizlar ben gece 2:50 de dogum yaptim cok sukur 3400 kkilo 50 cm boy dunyaya geldi oglum dogumum ckk zzor oldu su an iyiyiz ama cok sukur rabbim hrrkese tattirsin anne olmayi
Canım allah analı babalı büyütsün darısı başımıza. Sayfanın başına da liste yapsak süper olcak aslında.

Benimki simdiden basladi uyutmmaya canim dun aksam ciglikla uyandim adamida korkuttum. Oyle bir vurdu ki karnim delindi zannettim.
Hay masallah senin ki kuvvetli olacak demek :)
Kizlar bebek arabasi arastiriyorsaniz kraft twist eco aldim ben cok guzel. Kllananlarda ok memnun. Deli demeyin bana ama arada evin icinde ezdiriyorum arabayi hevesimden :) travel sistem cift yonlu oto koltugu mevcut.
Ark kullaniyo buyuk arabayla yalnz diari cikmasi cok zor oluyo dedi ama buyuk tekerlekli arabalarda guzel oluyoooo ayy karar vermek cok zor :) gulegule kullanin canim cok guzel araba ne renk aldin?
bana bi arkadaşım demişti çift tekerlekli alma diye...bende casual cadillac alıcam arkadaşım memnun kaldı bende zaten çok beğenmiştim...bi bak istersen
Baktim canim cadillacta guzel aklimda olacak :)
canım çift taraflı olsun muhakkak ve puset özelliği olsun kurtarıcı oluyo uyutuyosun bebişi yatak konforunda :) araştır bakalım öğreniyoruz burda bak beraber , benmki de iyi hesap yapar alır eline telefonu açar hesap makinasını :-)
Hahahahah seninkide benmkine benziyo :)
canim tebrikler Allahanali babali buyutmeyi nasip etsin insallah :)

kızlarrr ben bugün dr a gittim lekenme vardı yazmıstım burda..
baktı sorun yok dedi çok şükür kalp atısı dinletti.. kan uyuşmazlığından olabilir dedi ve iğne verdi yapıldım şifa olsun inşallah. normalde 28.hafta yapılırmıs ama 15 te yapıldı bana
Cok sukur bebisin iyiymis canim kalp atisini da dinletmis annesine:)sifa olur insallahh

X