- 16 Şubat 2013
- 4.620
- 3.154
Ayyyy uyuyalim mogisim sonra uyuyamicz uyutmucak bizi sipalar :)uyusunda büyüsün annesinin miniği
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ayyyy uyuyalim mogisim sonra uyuyamicz uyutmucak bizi sipalar :)uyusunda büyüsün annesinin miniği
Canım topiğimize hoşgeldin...Çok çok üzüldüm yaşadıklarına... Miniğin artık senin öte tarafta bekleyen bi şefaatçi oldu, meleğin oldu...Rabbim bundan sonra yaşatmasın böyle üzücü şeyler...İnşallah güzel haberlerini de alacağız...Selam kızlar yeni topiğiniz hayırlı olsun buraya güzel haberle grçmek isterdim ama malesef cuma günü kürtaj oldum bebeğimin kalbi durdu çok acı bir durum 6+1 de kalp atışını duymuştum 6+4 de kalbi durmuş dr haftaya gel kntrol edelim dedi gittim atmıyordu on gün bekle ilaçları kes kendisi düşer dedi düşmezse kürtaj dedi ve kürtaj oldum çocuğum sıkı sıkı tutunmuş ama napalım dünya başıma yıkıldı tüp bebekti yaşıyo olsaydı on haftalık olcaktı çok morelim bozuk allahım kimseye yaşatmasın
Intten bakmak farkli canim gorunce kesin bu derim ve alirim insallah :) ben biseyi begendigimde hemen alirimda benm koca bebek her seyi bgenmez arastirir eksisini artisini offg bizim isimz cok zor bu adamla :)mağaza gez canım birinde aklı kalıyo insanın aşık oluyosun resmen :))
Allahım yardımcınız olsun, tez zamanda sağlıklı hayırlı bi miniğiniz olur İNŞALLAH...Güzel haberlerinizi alırız bizdeseni çok iyi anlıyorum benim bebeğim de yaşasa 17 haftalık olacaktı belki tekmelerini hissedecektim belki de cinsiyetini öğrenecektik ama ne yapalım olmadı
erkekler öyle canım ltekerlerine bakıyo lastıklerini inceliyo ben düz mantık güzel mi güzel der alrıım o detaycıdır :) ama onlar da olmazsa biz cabuk kanarızIntten bakmak farkli canim gorunce kesin bu derim ve alirim insallah :) ben biseyi begendigimde hemen alirimda benm koca bebek her seyi bgenmez arastirir eksisini artisini offg bizim isimz cok zor bu adamla :)
betim sizde de mi kan uyuşmazlığı var ah benim negatif arkadaşım bizde de var aynı durum demek ondan da olabiliyormuş ha...neyse ki sorun yok canım Allaha şükürkızlarrr ben bugün dr a gittim lekenme vardı yazmıstım burda..
baktı sorun yok dedi çok şükür kalp atısı dinletti.. kan uyuşmazlığından olabilir dedi ve iğne verdi yapıldım şifa olsun inşallah. normalde 28.hafta yapılırmıs ama 15 te yapıldı bana
oy yirim ben onu bu yıl ki sınava mı hazırlanıyorsun kuzum...ben bu yılı pas geçtim gerçi yine giricem ama deneme amaçlı... 1 temmuz itibariyle ufaktan başlayacağım Allah izin verirse
Aynen saticilar kaziklar benmki cok guzel pazarlikta yapar :)erkekler öyle canım ltekerlerine bakıyo lastıklerini inceliyo ben düz mantık güzel mi güzel der alrıım o detaycıdır :) ama onlar da olmazsa biz cabuk kanarız
betim sizde de mi kan uyuşmazlığı var ah benim negatif arkadaşım bizde de var aynı durum demek ondan da olabiliyormuş ha...neyse ki sorun yok canım Allaha şükür
valla öncelikle kendi meşgul edecek şeylerle ilgilenmen lazım kuzum...iş olayında bastır biraz...yaşadığın yeri bilmiyorum ama büyük bi yerde yaşıyorsan iş seçeneğin daha fazla olabilir...bayan ağırlıklı bi yerde çalışabilirsin...iş dışında ise belediyenin kurslarına gidebilirsin...evde ya da varsa sahil ya da park orda spor yapabilirsin özellikle açık havada yaparsan eminim çok iyi gelecektir... farklı türde kitaplar okuyabilirsin dekorasyon dergileri alabilirsin evinde minik değişikler yapabilirsin eşyaların yerini değiştirmek bile iyi gelecektir...saçlarınla oynayabilirsin rengi boyu falan...Yeni topik hayirli olsun kizlar.herkese ugurlu gelir ins.benimde durumlar karisti.cocuk istegimi körelttiler saolsunlar.psikologa gittim,depresyondasin dedi.bilmedigimiz bisiy sanki.zor bi gebelik ardindan cok dogal bunlari yasamam.6 ay ilac tedavisi onerdi.bu surede cocuk dusunmemen lazim dedi.ben istemedigimi soyledim tabi.eşimde niye istemedin diye soylendi.9 ay beklemisim zaten.bi 6 ay daha beni iyilestirecegine daha da fena yapar diye dusunuyorum.bi de araya maddi zorluklar girdi bu aralar.iş ariyorum bulamiyorum.istedigim işi eşim istemiyor.onun istedigi isi ben istemiyorm.eşimin ailesi surekli herseye mudahale etmeye çalisiyor.beynim kazan gibi oldu artik.napmam lazim ne dusunmeliyim yardimci olun nolur
teyzemiz biz demeden alacak çok hevesli Çin takvimi kız diyor...face de bi grupta bi soru sordu kızın biri cinsiyet ve rüya ilişkisiyle ilgili...betim inanır mısın kızı olacakların %90 ı hep erkek bebek rüyası görmüş...senin minikte kız annesi bence doktorlar yanılmıyorcanım öyle bi imkanın varsa kaçırma teyzeyi :) alsın hem daha ucuz hem de orjinal şeyler oluyo bayılırsın
aynen ööyle bbugun giydiği iki hafta sonra dar gelecek sıpalara
buarada ben de hep erkek gördüm ama kız çıktı çin takvimine baktın mı erkek diyodu o da yanılttı :) işin kötüsü hala rüyamda erkek görüyyorum dr yanlış bakmışısz erkekmiş diyo
bacım nuna ya baktım güzel lakin çift tekerlek sıkıntı araya taş falan girer...tek tekerleklisi yok muIyi fiyata gelmis o zaman hediye ceki olan magazalari takip etmek lazim :) cevremde kullanan var 3 tekerlekli memnunlar teyze kizimda kullandi bilmiyorum bakicaz artik makul fiyatli almamiz gerekirse de nuna pepp i begeniyorm gerci benm karar cok degisiyo :)
akşam 12 sabah 12 uyuyorum valla ooohhh sefam olsun Sende bol bol uyu...uykusuz gecelerde beşik sallarken de çene çalarız burdaAyyyy uyuyalim mogisim sonra uyuyamicz uyutmucak bizi sipalar :)
İnşallah bu yıl atanacak puanı alırsın kuzum Rabbim emeklerini boşa çıkarmasınCanım çıktı inş bu yıl olur artık. Sende gir tabi kuzum soruları gör. Allah yardımcımız olsun :)
yaaaaa bak bunu da bilmiyordum niye ki acepKan uyuşmazlığı bizde de var 28. Haftada ve doğumdan sonra aşısı var olmamız gereken. Gebelik boyunca lekelenme vs olursa en ufak şeyde dra gidilmesi lazımmış. Haberiniz olsun
Benimki simdiden basladi uyutmmaya canim dun aksam ciglikla uyandim adamida korkuttum. Oyle bir vurdu ki karnim delindi zannettim.Ayyyy uyuyalim mogisim sonra uyuyamicz uyutmucak bizi sipalar :)
iyiyim kuzum gebelik reflüm olmasa şahaneyim derdim ama akşamları iğrenç bi halde oluyorum ne yazık ki...sen nasılsın kocaman olmuşsunuz kız Bende doktoruma danışırım artıknasilsin canim. Ay ben resimdeki kremi kullandim doktorum onerdi ama yinede var catlaklar benim annemde catlmis bana hamileyken irsi diyorlar ya illa catliyor galiba.Eki Görüntüle 1568568
Mogamicim ayip olacak ama ishal veya kabiz ikisinden biri var mi canim.kiz anneleri genelde ishal oluyormus erkek anneleri kabiz oluyrmus. Ben hep ishaldim mesela. Ama bende cin takvimi tutmadi ya d ben yanlis baktim. Takvime bakarken son adet tarihinize gore mi bakiyorsunuz sata gore me yumurtlamy gore mi:)teyzemiz biz demeden alacak çok hevesli Çin takvimi kız diyor...face de bi grupta bi soru sordu kızın biri cinsiyet ve rüya ilişkisiyle ilgili...betim inanır mısın kızı olacakların %90 ı hep erkek bebek rüyası görmüş...senin minikte kız annesi bence doktorlar yanılmıyor
Yok kuzu sende detaycisin bak bunu dusunmemistim :) benm nunada icime sinmeyen pusetsiz tek tarafli kullaniliyo olmasi :Sbacım nuna ya baktım güzel lakin çift tekerlek sıkıntı araya taş falan girer...tek tekerleklisi yok mu