- 14 Mart 2014
- 6.288
- 2.619
Yok canım benim tek 1 kızım oldu :)) sen napıyosun nasılsın oğluşun büyüdü mü nasıl gidiyoNe nasıl yani ben mi yanlış hatırlıyorum senin ikizlerin olmadı mı 3. Mu geliyor abbbbooooo:):))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok canım benim tek 1 kızım oldu :)) sen napıyosun nasılsın oğluşun büyüdü mü nasıl gidiyoNe nasıl yani ben mi yanlış hatırlıyorum senin ikizlerin olmadı mı 3. Mu geliyor abbbbooooo:):))
Bu arada Siyetem da hamile
canımmm kaygılım ayy herkesleri nasıl özlemişim.nasıl günler atlattık burda.çok şükür hepimizin kucağında bebeleri :)
Yok canım benim tek 1 kızım oldu :)) sen napıyosun nasılsın oğluşun büyüdü mü nasıl gidiyo
Amin canım sağol. ..bugün kalp atışlarını duyduk 2 aylık oldu teyzesiEvet psikolojik aşırı sinirli öfke kontrolü yok arsinlim yaaa allaha şükür allah hayirlisiyla kucagina aldirsin insallah
Amin canım sağol. ..bugün kalp atışlarını duyduk 2 aylık oldu teyzesi
Ayyy çok büyük sıkıntı gece uykusu bende korkuyorum hemde nasıl ama Allah nasip ettiyse bir kolaylığını verir inşallah yaa benim kızım şuan 11 aylık yürümüyo ama şu halde bile peşinde koşturup duruyo :))Ama ikincide geliyor maşallah valla evet benimde oglum 14 aylık oldu yürüyor yaramazlık coook:):) sizin nasıl gözüm korkuyor ben ikinciyi hiç dusunemiyorum hala 2 de 3 te uyuyoruz:)
Ayyy çok büyük sıkıntı gece uykusu bende korkuyorum hemde nasıl ama Allah nasip ettiyse bir kolaylığını verir inşallah yaa benim kızım şuan 11 aylık yürümüyo ama şu halde bile peşinde koşturup duruyo :))
Haha fındık dimi evet çok şükür sonunda geldi 2.5 yıl bekletti bizi ...benim fındık canlandırdı topiğiÇok şükür bin şükür onu verene heyecanlisin di mi Rabbim sağlıcakla getirsin bizim minik kusumuzu teyzelerii onu yesin kaç zaman oldu Nazlı bebis:) artık şükür büyümüş ama sen kendine dikkat et en lezzetli findigimiz geliyorrr:)
Belli olmaz cnm.O şekildede hamile kalan oluyo nadirde olsaSpiralle hamile kalmam di mi ya hastaligim gecikti belirtisi de yok kaydigini düşünmüyorum o zaman pek mümkün değil sanırım kuruntular ve kaygılı :):)
Canım biraz gec oldu ama ewt gördük kese mizi ve kalp atışını da duyduk çok şükür şimdi 8+6 olduk teyzesiKeseniz göründü demi kuzum bende bugüm gittim dr a kesecimizi gördük 5+4
Ewt canım göründü 6+5 ti. ultrason da 1 hafta önde görünüyor canım bizde 3 saniye kadar duyduk dediğin gibi zararliymis6 haftalıksın yani hatun kalp atışı görülmüştür.6+1günlükken randevum vardı kalp atışı görüldü bende.Burda ilk zamanlar dinletmiyolar bebege ısı veriyor diye zararlı demişti doktorum.
Canım keseyi 6+5 te gördük ama bizim ki 7+5 çıktı kalp atışını duyduk dr bi de alttan baktı emin olmak için şimdi 8+6 yız canımOy oy oy değerin güzelliğine bak maaşallah küçül minnoşa keseyi gördün mü
28 deneme sanırım canım
Bir avazda doğurursun inşaallah cnm.Keyfi yerinde kuzucugun demekki.Bol bol yürüyüş yap aşağı insinKızlarrr ben hala doğurmadım beklemekten daral geldi kızımın keyfi yerinde o gelmiyor
Allah kurtarsın canım benim rabbim kucağına almayı nasip etsin inşallahKızlarrr ben hala doğurmadım beklemekten daral geldi kızımın keyfi yerinde o gelmiyor
Bir avazda doğurursun inşaallah cnm.Keyfi yerinde kuzucugun demekki.Bol bol yürüyüş yap aşağı insin
Allah kurtarsın canım benim rabbim kucağına almayı nasip etsin inşallah