Beraber Anne Olma Yolunda

canımmm kaygılım ayy herkesleri nasıl özlemişim.nasıl günler atlattık burda.çok şükür hepimizin kucağında bebeleri :)

Evet nasıl gidiyor demir 14 aylık oldu dişler çıktı yürümüyor koşuyor her yer her yerde ama şükür yiyip içiyor sizin nasıl

Yok canım benim tek 1 kızım oldu :)) sen napıyosun nasılsın oğluşun büyüdü mü nasıl gidiyo

Ama ikincide geliyor maşallah valla evet benimde oglum 14 aylık oldu yürüyor yaramazlık coook:):) sizin nasıl gözüm korkuyor ben ikinciyi hiç dusunemiyorum hala 2 de 3 te uyuyoruz:)

Amin canım sağol. ..bugün kalp atışlarını duyduk 2 aylık oldu teyzesi

Çok şükür bin şükür onu verene heyecanlisin di mi Rabbim sağlıcakla getirsin bizim minik kusumuzu teyzelerii onu yesin kaç zaman oldu Nazlı bebis:) artık şükür büyümüş ama sen kendine dikkat et en lezzetli findigimiz geliyorrr:)

Ama ikincide geliyor maşallah valla evet benimde oglum 14 aylık oldu yürüyor yaramazlık coook:):) sizin nasıl gözüm korkuyor ben ikinciyi hiç dusunemiyorum hala 2 de 3 te uyuyoruz:)
Ayyy çok büyük sıkıntı gece uykusu bende korkuyorum hemde nasıl ama Allah nasip ettiyse bir kolaylığını verir inşallah yaa benim kızım şuan 11 aylık yürümüyo ama şu halde bile peşinde koşturup duruyo :))

Ayyy çok büyük sıkıntı gece uykusu bende korkuyorum hemde nasıl ama Allah nasip ettiyse bir kolaylığını verir inşallah yaa benim kızım şuan 11 aylık yürümüyo ama şu halde bile peşinde koşturup duruyo :))

Canim gece uyumuyor ama uyuyunca da 10 saat uyuyor keşke öyle olsun ben sukrediyorum en azından uyumama izin veriyor :) bencede allah kolaylığını veriyor ikincide daha tecrübeli olacaksın kesinlikle :) küçükken zor ama büyüyunce ne güzel evin içinde evlatlar :)

Spiralle hamile kalmam di mi ya hastaligim gecikti belirtisi de yok kaydigini düşünmüyorum o zaman pek mümkün değil sanırım kuruntular ve kaygılı :):)

Çok şükür bin şükür onu verene heyecanlisin di mi Rabbim sağlıcakla getirsin bizim minik kusumuzu teyzelerii onu yesin kaç zaman oldu Nazlı bebis:) artık şükür büyümüş ama sen kendine dikkat et en lezzetli findigimiz geliyorrr:)
Haha fındık dimi evet çok şükür sonunda geldi 2.5 yıl bekletti bizi ...benim fındık canlandırdı topiği

6 haftalıksın yani hatun kalp atışı görülmüştür.6+1günlükken randevum vardı kalp atışı görüldü bende.Burda ilk zamanlar dinletmiyolar bebege ısı veriyor diye zararlı demişti doktorum.
Ewt canım göründü 6+5 ti. ultrason da 1 hafta önde görünüyor canım bizde 3 saniye kadar duyduk dediğin gibi zararliymis

CİNSİYET TABLOSU

DOĞAN MELEKLER :KK200:
Kanatsız kuş ---------> Abbas Ali :nazar::emir_bebek:

BEKLENEN MELEKLER :KK200:
Cnntrm ----------------> Kız :nazar: ---------- Zeynep Gökçe
Nilgunuk --------------> Erkek :nazar: ------- Görkem
Hyb77 ------------------>???
Arsinli -----------------> ???
Eminebi----------------> ???

X