Beraber Anne Olma Yolunda

Haklisin suan bekliyorum canim sabırsızlıkla Rabbim hayirlisini nasıp eylesin insallah

Evet canım hayırlısıyla doğarsa inşaallah aynı ay doğcaklar belki doğum günleride aynı olur çünkü ikisinede aynı ayda hamile kaldım 2 gün fark var sat larında sadece

Merhaba canım sen inanamıyorum maşallah ikincide hamilesın ahh Rabbim ne büyuksun daha dün 1. Olsun diye dua ederken çok sevindim gözün korkmuyor mu :)

Maysuuuu Ayy herkesleri görüyorum nasılsın Adanaya kucak dolusu selam olsun

Merhaba canım sen inanamıyorum maşallah ikincide hamilesın ahh Rabbim ne büyuksun daha dün 1. Olsun diye dua ederken çok sevindim gözün korkmuyor mu :)
Evet canım ikinciye hamileyim birinci 1 yıldan fazla korunmamayla olunca bundada hiç korunmadım olursa başım üstüne dedim.Allahımda izindeyken nasibetti dönünce öğrendikki hamileyim.Yaşta 40 a girdi oğlumun kardeşi olsun bari dünyada tek kalmasın ben 10 kardeş büyüdüm tek çocuk olanlara herzaman üzülmüşümdür.Evet biraz sık oldu arası ama battı balık yan gider girdim bi kere bu işe ikisi birden aradan çıkmış olur ilerde rahat ederim benim kardeşlerim arasıda hep bir birbuçuk yaş var.Bebeklerimin arasında tam 1 yaş olcak ve satlarının arasında 2 gün var inşaallah aynı gün doğarda doğum günlerini beraber kutlarız.Gözüm korkmuyomu çook korkuyo tek güvencem Allahım ve eşim sağolsun benden iyi bakıyor oğlumuza çokta destek ve yardımını gördüm doğum anında ve sonrasında.Allahım kolay eylesin inşaallah.

Q

Canim cok sevindim iyi yapmışsın Rabbim saglicakla kucağına almayi ve mutlu kalabalik yuva nasip etsin :) oğlum 14 aylık oldu canımın canı o iyiki var cabaladigimiz en güzel şey eşim hiç yardımcı değil sinirli aramızda iyice bozuk ondan es olmaz gittiği yere kadar sabrediyorum evladımiz icin

Güvenli bi korunma seçmediyseniz eşin boşa volta atmış demek ki doğacağı varmış sıpanın annesi yaaa

Bende spiralim var ama adetim gecikti bu ay heralde öyle bi şey olmaz di mi olsun diye dua eden ben şimdi olmasın diye ediyorum

Maşaallah oğluşuna cnm.Eşin düzelir inşaallah belki farklı sıkıntıları vardır.Benimkini hatırlıyosan çocuga ne gerek var bu yaştan sonra çocuk ceniltisimi dinliycez ben istemiyorum falan diyodu sen stres yapıyosun ondan olmuyo çok kafana takıyosun boşver olursa olur gibi şeyler söylüyodu.Ben biliyordumki ben üzülüyorum diye öyle konuşuyodu istemem yan cebime koy yapıyodu.Sen istemiyosan ben istiyorum benim kendi evladımı sevmeye hakkım yokmu diyodum.Süpriz hamilelik ve düşük oluncada en az benim kadar kendi üzüldü ama beni teselliye uğraştı.Bu oğluma hamile olduğumu öğrendiğimde yine izindeydik farklı sebebten bana kızmış küsmüştü o gün hamileyim diyince sevindi barıştı.Doğumuma katıldı bebegi ilk o kucagına aldı benden sonra ben 1 hafta hastanede yattım hem benle hem bebekle ilgilendi o gün bugündür oğlum gık dese nerde olursa olsun duyar yetişir allah razı olsun ondan hem bu dünyada hem öbür dünyada.

Bin şükür canim insallah inaniyorum her adetle 1 adım daha yaklasiyorum bebegime diyorum.

Ustaya sormuşlar
-her şeyi kaybettik şimdi ne yapacağız ?
Bilge cevap verir
- çay koy yeniden başlayacağız :)

Sen o bilgesin:) Rabbim nasıl isterse öyle hayırlısı olsun hepsi kabulümuz ama seninki farklı sabrinin sonunda o yavru gelecek ben inanıyorum 12 sene sonra 6 sene sonra 10 sene sonra tedavisiz gelen bebekler duydum en yakinlarimda bu da 4. Olacak en kisa zamanda:)

Çok önemli bir şey icindeki gerçek baba çıkmış evladinizla ortaya maşallah yuvaniza huzurunuza canim:) eşim düzelmez tedavi olmadıkça ve tedaviye hiç yanasmiyor maalesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…