Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İlgilenebilecek olanlara yardımcı olması açısından kendi deneyimimle ilgili son gelişmeleri paylaşmak isterim. Lazer tedavisiyle 1.5 yıl kadar önce 3 seansta yüzümdeki iki beni aldırmıştım. 1.5 yıl sonra sonuç: benlerden bir tanesi hiç bir iz bırakmadan kayboldu. Ki beni daha ziyade rahatsız eden benimdi. Diğer benin rengi çok açıldı ve belli olmuyor. Dikkatli bakıldığında leke şeklinde görülebiliyor. Ancak o ben hiç bir zaman tam olarak kaybolmamıştı, 1 seans daha gitseydim geçebilirdi, ancak daha fazla rahatsız etmediği için şu aşamda devam etmeyi düşünmedim.
Sonuç: Lazer tedavisi, daha ziyade yüzeyde olan benlere uygulanıyor. Çünkü lazer derin benlerin kök kısımlarına nüfuz edemiyor. Ben 1.5 yıllık süre içinde herhangi bir olumsuzluk ya da yan etki yaşamadım(uzun dönemde de yaşamayacağımı ummaktayım). Aksine hayatım inanılmaz şekilde olumlu yönde değişti. Kendisine daha fazla güvenen bambaşka bir insan oldum. Neden bu kadar geç kalmışım diye kendime kızdım. Çekinmeyin derim.
evet arkadaşlar bende bütün sitelerdeki araştırmalarımdan aldığım cesaretle benimi aldırmış bulunmaktayım.geçen hafta plastik cerraha gittim ve ben daha ağzımı açmadan doktor beni görür görmez benin içinmi geldi dedi:) bende evet dedim tamam dedi başladı anlatmaya şöyle kesicez ufak bi iz kalacak oda 6 ay içnide dahada ufalacak felan dedi ve pazartesi gününe randevu aldık ameliyat için.pazartesi günü sabahtyan gittim hastaneye ve beni yatan hastaların yanına alıp yatırdılar ve serum taktılar büyük bi hastaymışım gibi çok tuaf oldum kendimi bi an hasta gibi hissettim:)sabahtan öğlene kadar bi şişe serum yedim ve öğlenden sonra ameliyata aldılar.ilk defa ameliyathaneyi gördüğümden biraz korktum tabi içersi souktu.derken uyuşturucu vurup beni kestiler ama ben genede çok azda olsa acı hissettim tabi derken ameliyat 10 dakika sürdü ve bittiğnide çıkan parçayı elime verdiler ve patolojiye götürüp test ettirmemi söylediler ve 15 gün sonra dikişleri söktürmeye gel dediler.2 günde bi poansumana gidicem bugün iklk pansumanıma gittim.ilk defa bandajım söküldü ve ben hemen telefonla kesilen yerin fotosunu çektim ayna yoktu malesef be gördüğümde fotoyu çok korktum üç tane dikiş atılmış ve çok kötü duruyodu iz kalmasından çok korkuyorum şuaninşallah iz kalmaz dua edin bana kızlaraldıran arkadşalarda foto eklerse iz kalmışmış kalmamışmı bi bakalım
merhaba arkadaşlar eğer sağlık güvenceniz varsa devlet karşılıyo ben ve arkadaşım aldırdık 5 kuruşta ücret ödemedik.
İlgilenebilecek olanlara yardımcı olması açısından kendi deneyimimle ilgili son gelişmeleri paylaşmak isterim. Lazer tedavisiyle 1.5 yıl kadar önce 3 seansta yüzümdeki iki beni aldırmıştım. 1.5 yıl sonra sonuç: benlerden bir tanesi hiç bir iz bırakmadan kayboldu. Ki beni daha ziyade rahatsız eden benimdi. Diğer benin rengi çok açıldı ve belli olmuyor. Dikkatli bakıldığında leke şeklinde görülebiliyor. Ancak o ben hiç bir zaman tam olarak kaybolmamıştı, 1 seans daha gitseydim geçebilirdi, ancak daha fazla rahatsız etmediği için şu aşamda devam etmeyi düşünmedim.
Sonuç: Lazer tedavisi, daha ziyade yüzeyde olan benlere uygulanıyor. Çünkü lazer derin benlerin kök kısımlarına nüfuz edemiyor. Ben 1.5 yıllık süre içinde herhangi bir olumsuzluk ya da yan etki yaşamadım(uzun dönemde de yaşamayacağımı ummaktayım). Aksine hayatım inanılmaz şekilde olumlu yönde değişti. Kendisine daha fazla güvenen bambaşka bir insan oldum. Neden bu kadar geç kalmışım diye kendime kızdım. Çekinmeyin derim.
Arkadaslar benim Genital bolgemde var irice bir ben:S aldirmayi dusunuyorum ama malum yaz. Denize falan ne kadar sonra girilir bilgisi olan var mi?