Evet arkadaşlar uzun zamandır yazmıyordum, şimdi son gelişmeleri anlatıyım. Şubat ayının başında 3. seansa gittim. Açıkçası 3. seans, 2. seanstan sonra oluşan durumu fazla değiştirmedi. İlk seansta, 2-3 seans içinde tamamen yok edeceğiz, hiç iz kalmayacak diyen doktorum ağız değiştirdi ve bunun benim genetik kodumda olduğunu, zaman içinde tekrardan çıkacağını ancak sürekli bu seanslara gidersem bir yerden sonra 'gerçekten' tamamen yok olduklarını ve bir daha çıkmadıklarını söyledi. Ben 4. seansa gitmedim.
Benlerin durumuna gelirsek, 2. seans sonunda bıraktığım yerde gibiler. İz kalmadı fakat tamamen geçmediler, renkleri çok açıldı. Özellikle bir tanesi yuzde 90 oranında yok oldu diyebilirim. Diğeri ise yüzde 60 gibi bir şey. Doktor bu şekilde kalmasının bir sakınca yaratmadığını söyledi. Beni de artık, mevcut halleriyle eskisi gibi rahatsız etmiyorlar. Saklama gereği duymuyorum. Mutluyum, huzurluyum kendime güvenim geri geldi. Dolayısıyla tavsiye ederim. Ancak dediğim gibi hiç iz kalmadan yüzde yüz bir 'yok oluş' sağlanamadı.
Sanırım söyleyebileceklerim bunlarla sınırlı. Umarım aynı derde sahip olan herkes, en kısa zamanda bu sorununa çare bulabilir.