• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben'le ilgili bilgiler...

9 adet ben aldırmış biri olarak söylüyorum "aldırın rahatlayın" genelde sırt bölgemden alındı. sütyen takılır kanar sürter, kaşınır çok rahatsızlık verirlerdi. kesin çözüm değil. hatta alınan bir benin yerinden yenisi çıkabiliyor ama acaba ne yapsam diye düşünmek yerine önce dermatolojiye sonrada plastik cerrahiye gitmenizi öneririm. buarada yine gideceğim. yeni benlerimle doktorları tanıştırıcam bakalım ne diyecekler. :))

bende 2 tane aldırdım sanırım yolda bikaç tane de aldırmam gereken var . ben beyaz tenliyim ama süt gibi beyaz da değilim 2 tane benim alındıktan sonra doktorum kanser riskimin fazla olduğunu tenimin çok hassas olduğunu mutlaka güneş kremi kullanmam gerektiğini vücdmdki diğer benleri güneşten korumam ve senede 2 kez kontrole gitmem gerektğni söyledi . bu arada farkettm ki yeni benlerim çıkmış en yakın zamanda bi doktora gözükmeliyim :)

emocum, bende temmuz ayında yüzümden 2 tane ben aldırdım. Gözümün altından alınana 2 dikiş çenemdekinede bir dikiş atmışlardı. Gözümün oradaki dikiş o kadar kötü duruyorduki görenler keşke ben dursaydı bundan iyiydi dediler. Benim hatam genel cerrahi doktoruna gitmişim aslında plastik cerrahi olmalıymış ne bilem ben. Başka bir doktor dikişleri görünce " bu zamanda böyle dikişmi kaldı, çok kötü" dedi. Ve bana bir jel verdi. Dikişleri aldırınca onu kullandım ve hiç iz kalmadı. Görenler şaşırıyor o dikişlerden bu kadarmı iz kaldı diye.jelin ismini vereyim diycem ama isim vermek yasak heralde. şöyle diyeyim, eczacılara hücre tamamlayıcı jel dersen anlarlar. Sağlık güvencen varsa doktora yazdır yoksa pahalı oluyor. Ben sağlık ocağında yazdırmıştım. Normal fiyat 64,50 tl ben reçete ile 12 tlye almıştım. Yara izini tamamen yok ediyor.benim dikişim çok berbattı adam resmen torba büzdürür gibi toplayıp bir dikişle halletmişti. Dikişi aldırdığımda yeri yıldız şeklinde büzüktü. şükür şimdi neredeyse hiç iz kalmadı. Tavsiye ederim.

bahsedilen hücre tamamlayıcı jelin adı ne olduğunu yazdımı acaba bu arkadaş size acaba çok merak ettim adının ne olduğunu yardımcı olabilecek var mı?

Arkadaşlar acaba güneşten mi nedir , kollarımda kırmızı minik noktalar olmaya başladı. Bide boynumda acı hissettim bi baktım minicik bir ben oluşmakta, acısını hissettim. Renkli değil. Deri fazla gelirde çekersin ya onun gibi minicik ve acıyor. Ben cildiye ye gitmeye korkuyorum kötü birşey duyacağım diye. Aynı zamanda gözümün alt kirpiğin altında da kahverengi leke böyle deri fazlalığına dönüştü. Ve koptu kendi kendine. Ya korkuyorum kötü birşey söyleyecek diye doktor.

Denize gitmekle hata mı yapıyoruz acaba ? Denize gittikten sonra artıyor bu lekeler benler

bahsedilen hücre tamamlayıcı jelin adı ne olduğunu yazdımı acaba bu arkadaş size acaba çok merak ettim adının ne olduğunu yardımcı olabilecek var mı?

* * *
Evet bende çok merak ettim. Eczacı arkadaşlar yok mu aramızda ?

benim suratımda çıkan yağ bezelerim, bene dönüşüyor. 3 tane ben oluştu yüzümde bu şekilde son 2 senede. bu şekilde yağ bezesinin bene dönüşmesi normal mi?

zaten aileden genetik çok benli bir insanım. et benlerim mevcut vucudumda toplasan 5-6 tane vardır. ancak sonradan çıkan bazı yarı et beni şeklinde yeni benlerim oluşuyor. gününü zamanını takip edemiyorum bir bakıyorum ki çıkmış. tehlikelimidir acaba:(

merhaba arkadaşlar, ben, yüzümdeki ''ben''i çok seviyordum. doğumdan beri var olan bir ben bu. ancak yaklaşık 6-7 ay önce benim yok oldu. bir sabah uyandım ve ben yok. ha bunun için bi doktora gitmedim. ama çok üzüldüm benim gittiği için. çünkü onu çoooook seviyordum. böyle bir durum neden olabilir ki? bana çok ilginç geldi. vucutta sürekli sonradan çıkan benlere alışığız da kaybolması ne alaka? nasıl olabilir? ha benim gitti, çok üzgünüm ama merakım hala gitmedi....

emocum, bende temmuz ayında yüzümden 2 tane ben aldırdım. gözümün altından alınana 2 dikiş çenemdekinede bir dikiş atmışlardı. gözümün oradaki dikiş o kadar kötü duruyorduki görenler keşke ben dursaydı bundan iyiydi dediler. benim hatam genel cerrahi doktoruna gitmişim aslında plastik cerrahi olmalıymış ne bilem ben. başka bir doktor dikişleri görünce " bu zamanda böyle dikişmi kaldı, çok kötü" dedi. ve bana bir jel verdi. dikişleri aldırınca onu kullandım ve hiç iz kalmadı. görenler şaşırıyor o dikişlerden bu kadarmı iz kaldı diye.jelin ismini vereyim diycem ama isim vermek yasak heralde. şöyle diyeyim, eczacılara HÜCRE TAMAMLAYICI JEL dersen anlarlar. sağlık güvencen varsa doktora yazdır yoksa pahalı oluyor. ben sağlık ocağında yazdırmıştım. normal fiyat 64,50 tl ben reçete ile 12 tlye almıştım. yara izini tamamen yok ediyor.benim dikişim çok berbattı adam resmen torba büzdürür gibi toplayıp bir dikişle halletmişti. dikişi aldırdığımda yeri yıldız şeklinde büzüktü. şükür şimdi neredeyse hiç iz kalmadı. tavsiye ederim.

* * * * * * * * *

Arkadaşlar meyrik nikli arkadaşımızın bahsettiği jeli bilen var mı ? Adı nedir ? Bana özelden mesaj yazabilirsiniz adını biliyorsanız. Özel mesaj yazamıyorsanız buraya yazın, isim vermenin yasak olduğunu sanmıyorum. Sitenin diğer topiklerinde bir sürü kozmatik ürünü ismi geçiyor.

Bugün bende ege tıpta yüzümden iki tane ben aldırdım su an üstü kapalı bir kaç gune açılacakmıs nasıl olacak nasıl görünecek bilmiyorum tedirginim biraz. Açıldıktan sonra yine buraya yazarım sormak istediğiniz bir şey olursa yardımcı olabilirim arkadaşlar...

benimde yüzümde büyük bir ben var aldırmayı düşünüyorum fakat derin bir ben olduğu için cesaret edemiyorum,hiç böyle derin benlerini aldırıp sıkıntı yaşayan var mı?

ben aldıracağınız zaman plastik cerrahla iz mevzusunu bi konuşun. ama bazen çok çok silik belirsiz bi iz kalabiliyorken bazen epey bi belirgin olabiliyor iz. benim dikişleri estetik yapmamış doktor, karnımda bir iz var şu an, belirgin ama öyle çok rahatsız edici değil, ama yine de keşke önce konuşsaydım diyorum, böyle bir iz süpriz oldu çünkü.

bir de contactubax falan ilk zamanlarda kullanıldığında faydalı oluyormuş scar izi için. bana bişey dememişti doktor kullanmamıştım.

ege üniversitesinde bir tane ben aldırmayı düşünüyorum ilk önce hangi bölüme başvurmam gerekir bilen varsa yardımcı olursa sevinirim :40:

Bugün bende ege tıpta yüzümden iki tane ben aldırdım su an üstü kapalı bir kaç gune açılacakmıs nasıl olacak nasıl görünecek bilmiyorum tedirginim biraz. Açıldıktan sonra yine buraya yazarım sormak istediğiniz bir şey olursa yardımcı olabilirim arkadaşlar...
merhaba ben de ege üniversitesi plastik cerrahi bölümünde ben aldıracağım memnun kaldınız mı merak ettim iz kaldı mı kararsız kaldım biraz.

Arkadaslar ben 2 gun once benimi aldirdim tam dudak ustunde burnumun altindaydi en oynak yerdeydi ankara da baskent universitesinde estetik cerrahi de aldirdim 200 tl operasyon 100 tl de muayeneye ve meslegim geregide cok konusuyorum butun gun konustum cok endiseliyim umarim iz kalmaz sonuclari yazarim

vucudumda kırmızı küçük benler oluştu kahverengi benlerimde çogaldı sizce bir doktara görünmeliyimmi

kızlar benimde ayağımın baş parmağının altında bi nokta var tırnağım uzadıkça ileri doğru leke verdi takip ediyorum ama ne büyüme ne küçülme ne renk değişikliği ne ağrı hiç birşey yok.birde hamileyim :( dermatolojiye gidicem ama içim içimi kemiriyor inş kötü birşey değildir ...:18:

Back