Canım, rejuviyi internetten buldum burada paylaşıyım dedim. Yoksa kendi denemişliğim yok. Burda paylaşmak istememin sebebiyse, ingilizce olarak ben aldırma diye googledan arattığınızda dermatend başta olmak üzere pek çok 'mole removal' yani ben aldırma kremi karşınıza çıkıyor. Fakat bunların hiçbirinin sayfası ciddi değil. Yani şarlatanlık olma olasılıkları çok yüksek. Öte yandan yaptığım araştırmalarda, Çin tıbbı'nda bazı merhemlerle benlerin geçirilebildiğini okumuştum .Rejuvi ürününden bahsetmemin sebebi ise ciddi bir marka olması. Uygulamayı kendin yapıyorsun sanırım. Nerede satıldığını ben de bilmiyorum web sitesinden onlarla iletişime geçebilirsin. Bununla beraber 'siğil' ilaçlarıyla da 'iyi huylu' olduğu kesin görünen benlerin yok edilebildiğini okumuştum. Hatta o forumdaki bir doktorda bunun yapılmasında (iyi huylu olmak şartıyla) bir sakınca görmediğini yazmıştı (Siğil ilacının adını hatırlamıyorum ancak üzerinde 'benlere uygulamayınız' yazmaktaymış) . Son olarak pek çok ciddi kozmetik markanın 'beyazlatıcı' ürünleri var. Bu ürünler 'de-hyperpigmentation' sağlayarak melanin birikmesini önlüyorlar. Daha çok güneş lekeleri için. Ancak yeni oluşacak benlere karşı bir önlem olarak kullanılabilir. Kimi yerlerde bu tür kremlerinde benlerin rengini açmada yada tümden yok etmede işe yaradığı yazıyor. Kimi yerlerde ise benlerde bir işe yaramadığı yazıyor.
Gelelim Lazer tedavisine. Ben bu yolu seçtim. Bir medikal estetik merkezinde lazerle benlerimi yaktırdım. Henüz geçtiğini söylemem. 5 hafta oldu ve ayda 1 defa seans yapıyorsun. Benim 2. seansım olalı 1 hafta oldu. Söyleyebileceğim bu yöntemin işe yaradığı. Yinede tam olarak tedavim tamamlandığında ayrıntılı bir rapor yazmayı düşünüyorum. Bu da şubat ayının ortalarını bulacak. Lazer tedavisi ameliyatla alınmasından biraz daha sabır gerektiren bir iş. Çünkü ayda 1 seans yapılıyor ve 3-4 seans gerekebiliyor. Yine de ameliyatla bu işi yapanlar genelde kalan izlerden dolayı lazerle yaptırmadıkları için pişmanlık duyuyorlar. Söyleyebileceklerim şimdilik bu kadar. Umarım yardımım dokunmuştur.