• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben'le ilgili bilgiler...

merhaba benim de yüzümde var 6-7tane böyle leke şeklinde koyu renkli son 4yılda çıktı hepsi önceden yoktu önce çok küçük çıkıyolar sonra büyüyolar ama büyüklükleri de bulgur tanesinden küçük yani boyutları büyük değil nokta gibi yine de rahatsız oluyorum ve aldırmak istiyorum genellikle dudaklarımın yanındaki yanak bölgesindeler ve biran önce kurtulmak istiyorum ne önerirsiniz iz kalmaması iiçin çünkü gerçekten beni rahatsız ediyor bir de beyaz tenli olduğum için hoş durmuyor sizce ne yapmalıyım?lazer?ya da plastik cerrahi?nolur bana yardımcı olun çünkü şu 4yılda bıktım artık:( Ankara'da oturuyorum buralarda bildiğiniz iyi bir doktor varsa yardımcı olursanız sevinirim ama gerekirse başka bir il olsada giderim yani o derece rahatsızım

Ben lazerle aldırdım. Benim benlerim küçük düz ve yüzümdeydi. Daha önce dermatoloğa gitmiştim o sağlık açısından tehlikeli olmadığını söylemişti. Bunun üzerine iz kalmaması için lazerle yok etme yöntemini seçtim. 4 gün oldu. Operasyon toplamda 1 dakika dahi sürmedi. Tabancaya benzer aletle benin üzerine atış yapılıyor. Bu atış sırasında hafif bir sızı duyuyorsunuz. Doktorların söylediğine göre hiç iz kalmayacakmış. Şu an için benlerim tıpkı eskisi gibi duruyorlar. 10 gün sonra geçmeye başlayacakmış nasıl olucak bende merak ediyorum açıkçası herhangi bir değişiklik olmaması biraz da sinirimi bozmakta. Ancak eğer senin doktorun alınmasını tavsiye ettiyse ameliyatla aldırman daha doğru olabilir. Çünkü lazerde patolojiye gönderme şansı olmuyor. Ameliyat yönteminde de doktorun tecrübesine göre az veya belirgin bir iz kalabiliyormuş.

merhaba,
umarım istediğin gibi olur ve hiç iz kalmaz.

1 hafta oldu ilk lazer seansının ardından. Doktorların dediği gibi koyulaştı ve hatta sanki bir tanesi küçüldü. Fakat yine de tam ve başarılı bir sonuca ulaşmaktan uzak olduğumu düşünüyorum. Yine de gelişmeler umut verici. Bu arada internette dolaşırken Rejuvi markasının ilginç bir ürününü buldum. Açıkçası lazer öncesi bunu bulmayı isterdim. Şaka maka tam 3 yıldır araştırıyordum internette benlerden nasil kurtulacağımı. Ürüne XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX adresinden ulaşabilirsiniz. Fikirlerinizi merak ediyorum

Son düzenleyen: Moderatör:
1 hafta oldu ilk lazer seansının ardından. Doktorların dediği gibi koyulaştı ve hatta sanki bir tanesi küçüldü. Fakat yine de tam ve başarılı bir sonuca ulaşmaktan uzak olduğumu düşünüyorum. Yine de gelişmeler umut verici. Bu arada internette dolaşırken Rejuvi markasının ilginç bir ürününü buldum. Açıkçası lazer öncesi bunu bulmayı isterdim. Şaka maka tam 3 yıldır araştırıyordum internette benlerden nasil kurtulacağımı. Ürüne XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX adresinden ulaşabilirsiniz. Fikirlerinizi merak ediyorum

benim bilgisayarımda mı problem var bilmiyorum ama yazdığın internet sitesini okuyamıyorum.hep x olarak okuyorum. ama markayı araştırdım. rejuvitürkiye olarak bir site buldum okmeydanındaymış yerleri.ama kremin detayını göremiyorum internet siteleri hata veriyor.tekrar deneyeceğim.

Ürünün adı rejuvi spotaway. Rejuvi tanınan bir kozmetik markası. Google'a rejuvi spotaway yazarsan rejuvi türkiye'nin sayfasından ilgili kısımın linki çıkıyor

merhaba arkadaşlar.bende bu dermobrazyon yöntmi yani yüzdeki izleri zımprralama yöntemyle ilgili bilgi alacaktım.yaptıran varmı yada bana istanbulda iyi bir plastik cerrah adı önerebilecek bii varmı teşekkürler

slm arkadaşlar bende bu konuyu uzun zamandır araştırıyordum elime geçen bazı fiyat bilgilerini paylaşmak istedim
bir arkadaşımın ablası çapı 2 cmyi bulmayan 2 adet benini sskyla hiç ücret ödemeden aldırdı..başka bi tanıdığım doktora gitti ve doktor 150-600 arası değişebilir demiş..
fiyatlar değişiyor yani bide deride iz kalıp kalmaması ciltlede ilgiliymiş herkese göre değişebilirmiş önceden anlamak ise imkansıza yakın bişeymiş..benimde bi kaç tane aldırmak istediğim war ama lazer yöntemini düşünüyorum ama fiyatları hakkında bilgi bulamadım yaptıranlardan bu konuyla ilgili bilgi almak isterim...şimdiden teşekkürler :)))

Ben seansına ben başına 30 ytl ödedim. Benin büyüklüğüne göre değişiyor. Ancak 2-3 sefer daha gideceğimi düşünürsek 100-150 ytl arası bir fiyat çıkıyor ortaya

Evet buseciğim oldu. Nasıl anlatabilirim bilmiyorum. 6. günde sonra bir küçülme yaşanmıştı...10-12. günler arası sanki yeniden büyümüş gibiydi.. 13. günde soyuldu. Su anda rengi oldukça açık durumda(Bugün 15. gün). 2. seanstan sonra bir şey kalmayacağını umut ediyorum. Öte yandan diğeri biraz daha sorunlu gibi. Onun renginde bir değişiklik yok. Ancak dokunduğumda aciyor ve kabuk tutmuş gibi. Zaten doktor ötekisi için 3-4 seans gerekir demeşti. Soyulan için ise 1 seansta gider demişti. Bir sonraki randevuma 2 hafta kaldı.

Dün duşa girdim. O sorunlu, kabuk tutmuş dediğim ben duştan çıktığımda yerinde yoktu :)...Nasıl sevindim anlatamam. Şu anda çok çok açık, zor farkedilebilecek bir kahverengilik kaldı.

Canım ben İstanbulda aldırdım. Zira henüz aldırmış sayılmam yarın 2. seans için gideceğim. 15 yaşındasın. Ben de 15 yaşındayken senin yaşadığın sorunları yaşıyordum. Benim de annem karşıydı. O, aldırılınca kanser olunduğuna inanıyordu. Sonra bir gün tuttum elinden dermataloğa götürdüm. Kanserle alakası olmadığnı söyledi ben aldırmanın. İzmir'de herhangi bir yer bilmiyorum ama mutlaka vardır. Eğer gerçekten rahatsız ediyorsa 18i bile bekleme derim ben. Bu burun estetiği gibi bir operasyon değil sonuçta. Bak ne oldu bana? Onca sene kendimi beğenmeyerek yaşadım, özgüvenimi bile yeterince geliştiremedim. Hayatımın en güzel yıllarının birkaçını basit bir çözümü olan bir komplekse kurban ettim. Dolayısıyla annenle daha sağduyulu konuşup, sıkı bir araştırmadan sonra bu işe kalkışabilirsin.

Canım ben İstanbulda aldırdım. Zira henüz aldırmış sayılmam yarın 2. seans için gideceğim. 15 yaşındasın. Ben de 15 yaşındayken senin yaşadığın sorunları yaşıyordum. Benim de annem karşıydı. O, aldırılınca kanser olunduğuna inanıyordu. Sonra bir gün tuttum elinden dermataloğa götürdüm. Kanserle alakası olmadığnı söyledi ben aldırmanın. İzmir'de herhangi bir yer bilmiyorum ama mutlaka vardır. Eğer gerçekten rahatsız ediyorsa 18i bile bekleme derim ben. Bu burun estetiği gibi bir operasyon değil sonuçta. Bak ne oldu bana? Onca sene kendimi beğenmeyerek yaşadım, özgüvenimi bile yeterince geliştiremedim. Hayatımın en güzel yıllarının birkaçını basit bir çözümü olan bir komplekse kurban ettim. Dolayısıyla annenle daha sağduyulu konuşup, sıkı bir araştırmadan sonra bu işe kalkışabilirsin.

mrb sevdacicegiyim senden bu benler konusunda fikir almaya ihtiyacım var cıldırmak üzreyim ne olur yardım et bu rejuvi cok güzel bişey ama eskişehirde yasıyorum burada bayiliği yok sanırım ürün çok güzel ama kim uyguluyor ya da lazer mi daha ii biran önce bişeyler yapmam lazım kendimi psikolojik problemli hale getirdim cnm ne olur yardımına ihtiyacım var senağlama

Canım, rejuviyi internetten buldum burada paylaşıyım dedim. Yoksa kendi denemişliğim yok. Burda paylaşmak istememin sebebiyse, ingilizce olarak ben aldırma diye googledan arattığınızda dermatend başta olmak üzere pek çok 'mole removal' yani ben aldırma kremi karşınıza çıkıyor. Fakat bunların hiçbirinin sayfası ciddi değil. Yani şarlatanlık olma olasılıkları çok yüksek. Öte yandan yaptığım araştırmalarda, Çin tıbbı'nda bazı merhemlerle benlerin geçirilebildiğini okumuştum .Rejuvi ürününden bahsetmemin sebebi ise ciddi bir marka olması. Uygulamayı kendin yapıyorsun sanırım. Nerede satıldığını ben de bilmiyorum web sitesinden onlarla iletişime geçebilirsin. Bununla beraber 'siğil' ilaçlarıyla da 'iyi huylu' olduğu kesin görünen benlerin yok edilebildiğini okumuştum. Hatta o forumdaki bir doktorda bunun yapılmasında (iyi huylu olmak şartıyla) bir sakınca görmediğini yazmıştı (Siğil ilacının adını hatırlamıyorum ancak üzerinde 'benlere uygulamayınız' yazmaktaymış) . Son olarak pek çok ciddi kozmetik markanın 'beyazlatıcı' ürünleri var. Bu ürünler 'de-hyperpigmentation' sağlayarak melanin birikmesini önlüyorlar. Daha çok güneş lekeleri için. Ancak yeni oluşacak benlere karşı bir önlem olarak kullanılabilir. Kimi yerlerde bu tür kremlerinde benlerin rengini açmada yada tümden yok etmede işe yaradığı yazıyor. Kimi yerlerde ise benlerde bir işe yaramadığı yazıyor.

Gelelim Lazer tedavisine. Ben bu yolu seçtim. Bir medikal estetik merkezinde lazerle benlerimi yaktırdım. Henüz geçtiğini söylemem. 5 hafta oldu ve ayda 1 defa seans yapıyorsun. Benim 2. seansım olalı 1 hafta oldu. Söyleyebileceğim bu yöntemin işe yaradığı. Yinede tam olarak tedavim tamamlandığında ayrıntılı bir rapor yazmayı düşünüyorum. Bu da şubat ayının ortalarını bulacak. Lazer tedavisi ameliyatla alınmasından biraz daha sabır gerektiren bir iş. Çünkü ayda 1 seans yapılıyor ve 3-4 seans gerekebiliyor. Yine de ameliyatla bu işi yapanlar genelde kalan izlerden dolayı lazerle yaptırmadıkları için pişmanlık duyuyorlar. Söyleyebileceklerim şimdilik bu kadar. Umarım yardımım dokunmuştur.

Canım, rejuviyi internetten buldum burada paylaşıyım dedim. Yoksa kendi denemişliğim yok. Burda paylaşmak istememin sebebiyse, ingilizce olarak ben aldırma diye googledan arattığınızda dermatend başta olmak üzere pek çok 'mole removal' yani ben aldırma kremi karşınıza çıkıyor. Fakat bunların hiçbirinin sayfası ciddi değil. Yani şarlatanlık olma olasılıkları çok yüksek. Öte yandan yaptığım araştırmalarda, Çin tıbbı'nda bazı merhemlerle benlerin geçirilebildiğini okumuştum .Rejuvi ürününden bahsetmemin sebebi ise ciddi bir marka olması. Uygulamayı kendin yapıyorsun sanırım. Nerede satıldığını ben de bilmiyorum web sitesinden onlarla iletişime geçebilirsin. Bununla beraber 'siğil' ilaçlarıyla da 'iyi huylu' olduğu kesin görünen benlerin yok edilebildiğini okumuştum. Hatta o forumdaki bir doktorda bunun yapılmasında (iyi huylu olmak şartıyla) bir sakınca görmediğini yazmıştı (Siğil ilacının adını hatırlamıyorum ancak üzerinde 'benlere uygulamayınız' yazmaktaymış) . Son olarak pek çok ciddi kozmetik markanın 'beyazlatıcı' ürünleri var. Bu ürünler 'de-hyperpigmentation' sağlayarak melanin birikmesini önlüyorlar. Daha çok güneş lekeleri için. Ancak yeni oluşacak benlere karşı bir önlem olarak kullanılabilir. Kimi yerlerde bu tür kremlerinde benlerin rengini açmada yada tümden yok etmede işe yaradığı yazıyor. Kimi yerlerde ise benlerde bir işe yaramadığı yazıyor.

Gelelim Lazer tedavisine. Ben bu yolu seçtim. Bir medikal estetik merkezinde lazerle benlerimi yaktırdım. Henüz geçtiğini söylemem. 5 hafta oldu ve ayda 1 defa seans yapıyorsun. Benim 2. seansım olalı 1 hafta oldu. Söyleyebileceğim bu yöntemin işe yaradığı. Yinede tam olarak tedavim tamamlandığında ayrıntılı bir rapor yazmayı düşünüyorum. Bu da şubat ayının ortalarını bulacak. Lazer tedavisi ameliyatla alınmasından biraz daha sabır gerektiren bir iş. Çünkü ayda 1 seans yapılıyor ve 3-4 seans gerekebiliyor. Yine de ameliyatla bu işi yapanlar genelde kalan izlerden dolayı lazerle yaptırmadıkları için pişmanlık duyuyorlar. Söyleyebileceklerim şimdilik bu kadar. Umarım yardımım dokunmuştur.

merhaba sevda cicegi benimde 6,7 tane yüzümde benlerim var aslinda cok kücükler ama ben cok sinir oluyorum rahatsizlik duyyorum hatta cenemin altindaki benden kil büyüyor bende cilt doktorundan randevu aldim ama gitmeye utaniyorum bunun icinmi geldin diyecek birde bahanede buldum kendime benim bitane boynumun yaninda büyük bir benim var baya büyük onu bahane ederek gidecem anlican:( NAPIYIM YA SEVMIYORUM YÜZÜMDEKI BENLERI yüzümün cesitli yerlerinde düz benler cilde var bunlar alinabilirmi acaba sen lazeri tavsiye ediyosun iz kalmamasi icin insalah senin sonuclar iyi cikar suan nasil durumdasin bir gelisme varmi birde senin benler nasildi büyükmüydü?

sevdacicegiyim sana msjıma cvp yazdıgın ve ilgilendiğin için çok tesekkür ederim.
Sonunda özel bir hastanenin cildiye bölümüne gittim.Doktor benlerime baktı ve hepsi küçücük nie rahatsız oluorsun dedi bende sadece bitanesinden kurtulmak istediimi söyledim lazer yapmıoruz biz tehlikeli dedi ancak cerrahla aldırablirsin dedi .Ben lazerle arastırdım onunla düsünüodum dedim ama almıolar.Eskişehirde yasıyorum keske istanbulda olsam dedim içimden lazer merkezi bulabilirdim.Cerrahla da aldırmaya korkuorum çok küçük et beni de değil.
ha bide krem verde cilt lekelerini açıcı ddf die bir marka bir temizleme jeli bir krem aldım ama benlerde işe yaramıyacagını düsünüorum ama deniorum. kremler 275 ytl tuttu umarım işe yarar cok caresizim benneyaptımki

'hangi ben?' diyebilecek duruma geldim sanırım ::teytey: Valla ikidir upuzun mesajlar yazıyorum ama tam sonuna doğru explorer sorun çıkartıyor kapatıyor bende sinir olup tekrar yazmıyorum o yüzden kusura bakmayın chocolate88 ve nezy. Bir kaç gün sonra enerjimi yeniden toplar ve yazarım :CüvCüv:

Back