- 1 Mart 2021
- 652
- 1.544
- 63
- 31
- Konu Sahibi ikierkekannesi34
-
Yapamam ben ya aralıklı oruç olunca evden çıkmadan icemem ilk öğünumu de okulda yiyorumAksamdan buyuk bardak suya 2 tane cevizin icini koyup sabaha kadar bekletiyormus sabah su kahverengi oluyormus o suyu sabhlari ac karnina icip ustune cevizi yiyormus
Evet haklısın ama öğlen makarna ya da pilav ve fix her gün çorba içiyorum aldığım karbonhidrat çok oluyor ve daha bunun akşamı var ben her akşam sadece salata ile kalkamam ama öğle yemeğimi Salata ile geliştirebilirimPeki diyelim suanda zayıfladın hic makarna veya pilav yemeyecekmisin aslinda bizlerin yanlisi diyetteyken herseyi hayatimizdan cikarip zayifladiktan sonra hayatimiza sokmak bu yanlis sonra gene gelsin kilolar.. Aslinda canimiz makarnami cekti ye makarnani ölçülü ye gec saatte yeme en gec 20.00 da bitsin yeme isi o saatten sonra sadece su olsun he nedir bu sekilde hizli kilo veremeyiz ama en azindan istedigimiz yiyerek kilo vermis oluruz hedefimize ulaştıktan sonra ac kurt gibi saldirmayiz istediklerimize
Dogru diyorsun hergun olmaz Tamam canim sen kendine gore ayarla ogunleriniEvet haklısın ama öğlen makarna ya da pilav ve fix her gün çorba içiyorum aldığım karbonhidrat çok oluyor ve daha bunun akşamı var ben her akşam sadece salata ile kalkamam ama öğle yemeğimi Salata ile geliştirebilirim
Cok ayipyorumları okurken bir yandan caramio reklamı izlemek mi
Yaninda goturemezmisinYapamam ben ya aralıklı oruç olunca evden çıkmadan icemem ilk öğünumu de okulda yiyorum
Qy maşallah ya ben okuldan çıkıp eve gelene kadar saat 19.30 oluyor çok geç bitiriyorum günüEvet kizlar ben günü kapattim artik su icme zmani
Onu ben de yapmıştım ya etkisi oluyor bi de aspir yağı elma sirkesi içmiştim o da eritip bitirmişti beni şimdi emziriyorum diye içemiyorum aspir yağınıKizlar cevizli suyu duydunuz mu daha once duymustum ama denemedim arkadasimdan bizzat bu sabah duydum 1 aydir iciyormus kilom ayni istedgimide yedim kilo vermedim ama almadim da dedi bunu da denicem diyetle beraber
Ben erken kapattim günü gece sahur yapacagim yarin oruc tutmayi dusunuyorum ins.Qy maşallah ya ben okuldan çıkıp eve gelene kadar saat 19.30 oluyor çok geç bitiriyorum günü
Hadi ya hangis daha etkili bende emziriyorum aspir yagini nasil iciyorsun ki bide nasil bir etkisi oluyor tok mu tutuyor?Onu ben de yapmıştım ya etkisi oluyor bi de aspir yağı elma sirkesi içmiştim o da eritip bitirmişti beni şimdi emziriyorum diye içemiyorum aspir yağını
Allah kabul etsin şimdiden ne iyi düşünmüşsünBen erken kapattim günü gece sahur yapacagim yarin oruc tutmayi dusunuyorum ins.
Amin canim cumlemizinkini insaAllahAllah kabul etsin şimdiden ne iyi düşünmüşsün
Aspir yağı daha etkili sabah aç karnına bir tatlı kaşığı içip üstüne elma sirkeli su içiyordum 2 ayda biraz da dikkat ederek 7-8kilo vermiştim. İştah kapatıyordu.Hadi ya hangis daha etkili bende emziriyorum aspir yagini nasil iciyorsun ki bide nasil bir etkisi oluyor tok mu tutuyor?
Emzirme olayi bitince denicem saolsinAspir yağı daha etkili sabah aç karnına bir tatlı kaşığı içip üstüne elma sirkeli su içiyordum 2 ayda biraz da dikkat ederek 7-8kilo vermiştim. İştah kapatıyordu.
Hadi MasaAllah cok iyiGünaydın dün +300le 62,6 çıkmıştım bugün 62.1 çıktım. Bugün ekside olmama sevindim
Böyle devam eder inşallahHadi MasaAllah cok iyi
Egerki karar verirsek devam ederBöyle devam eder inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?