- 1 Mart 2021
- 652
- 1.544
- 63
- 31
- Konu Sahibi ikierkekannesi34
-
Evet en önemlisi devam edebilmek zaten çok başlayıp bıraktımEgerki karar verirsek devam ederbende aksam tartilicam bakalim nekadar gitmis
Bugun erkencisin17:20 de günü kapattım
Sabah kalkınca tekrar tartilirsin o zaman farklı çıkar benceGuncel kilom 69.1oruclu oldgum halde gram yuksek neyse devam durmak yok
Benim migrenim oldugu icin hep agiriyor19da kapattım bende günü. Ama basım çok ağrıyor 2 gündür sanırım aralıklı oruçtan ne zaman geçer acaba bilen var mı
Migrenim yok ama açlık etkiliyor yemek yedikten sonra iyi oluyorumBenim migrenim oldugu icin hep agiriyoragirmadigi gün şükrediyorum.. Migrenin varsa aclik tetikliyor..
Boy 155Evet canim katilmal istiyorsun suanki kilonu ve hedef kilonu yazman yeterli
Tabiki hedeflere ulasana kadar devamRamazanda da devam eder misiniz
Ne zman musait olursan canim ama burada senin sonuclarini bekliyor olacagim ona gore yemegine dikkat etBu arada gündüz işimin yoğunluğumdan dolayı gruba bakamayabilirim
TamamdirBoy 155
Kilo 63.5
Hedef 54
Teşekkür ederim cnm bu ara dikkat edemiyorum motive olamadım bir türlüNe zman musait olursan canim ama burada senin sonuclarini bekliyor olacagim ona gore yemegine dikkat et
Tamamdir
Ben kendimi cok kilolu olup sonra zayiflayan kadinlarin resimlerine bakarak motive ediyorum okadar cok varki benim onlardan hicbir eksigim yok istedgim kiloya ins. UlasacagimTeşekkür ederim cnm bu ara dikkat edemiyorum motive olamadım bir türlü
İnsallah inşallah ama yine acıktım ve basım ağrıyorBen kendimi cok kilolu olup sonra zayiflayan kadinlarin resimlerine bakarak motive ediyorum okadar cok varki benim onlardan hicbir eksigim yok istedgim kiloya ins. Ulasacagimbunu hepimiz yapabiliriz..
En son kacta yemistinİnsallah inşallah ama yine acıktım ve basım ağrıyor
Aclik orucunu yaparken kac saat ac kaliyorsun aclik kismini basta alisana kadar kisaltabilirsinEn son kacta yemistin
7de bitmişti ama yemeğe Kaynanamlar vardı bende bebeyle felan uğraştım çok yiyemedim. Ondan oldu sanırım. Sabah da kötü olursam bir ders erken yerimAclik orucunu yaparken kac saat ac kaliyorsun aclik kismini basta alisana kadar kisaltabilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?