- 4 Ağustos 2010
- 10.681
- 14.340
- 498
- Konu Sahibi ikierkekannesi34
-
1 günde çok iyi o zaman67.95 ti canım. Evet haklısın
Hosgeldin aramizaMerhabalar bende diyete başlamak istiyorum aralıklı oruca yapmak istiyorum.2 çocuğum var biri 6.5 yaşında diğeri 1 yaşına yeni girdi ama kilom 70 ve bel ağrım çok fitigima baski yapıyor kilo vermem sart. Birlikte verebiliriz insallah
Ben zorda olsa sekesrsiz ictim dün ama mumkun degil icilmiyor hatta icememyi tercih ettim.. Bu konuda da soyle dusunuyorum sekersiz 21 günü uygulamak istiyorum belki sekersizlige alisirsam normal gelir ama ömür boyu skersiz yasabilecekmiyim tabiki hayır ama en azindan ara ara boyle sekerisiz gunler yaparsak yaglarimizi yakariz formumuzuda koruruz diye düşündümMerhaba bende kapanışı yaptim. Türk kahvesi sade mi iciyorsunuz içmek istiyorum ama şekersiz içemiyorum
Bende hiç icebilecegimi sanmıyoruz Rum şekersiz 21 günü de çok denedim ama yapamadım sekersize alissak çok iyi olacakBen zorda olsa sekesrsiz ictim dün ama mumkun degil icilmiyor hatta icememyi tercih ettim.. Bu konuda da soyle dusunuyorum sekersiz 21 günü uygulamak istiyorum belki sekersizlige alisirsam normal gelir ama ömür boyu skersiz yasabilecekmiyim tabiki hayır ama en azindan ara ara boyle sekerisiz gunler yaparsak yaglarimizi yakariz formumuzuda koruruz diye düşündüm
7 de işten çıkıyorum en son 7.30 de aksam yemeği yiyip bırakıyorum. Bugünü bitirdim yani.A
Aksam yeme isini kacta bitiriyorsun canim ve bitirdikten sonra meyve dahi olsa birsey yiyormusun?
Ya keto diyeti yapıyorum normalde bu diyetle bir ayda 12 kilo veren var en az 8 kilo gördüm benimki çok az oldu biraz üzdü açıkçasıMoralini hiç bozma canım. Önemli olan gitmesi. Yavaş yavaş da olsa gitsin. Moral bozukluğu kaçamaklara sebep olabiliyor. O yüzden hiç bozma moralini. 800 gram da çok iyi bir fark kilona göre
Türk kahvesine biraz tarçın koy pişirirken o zaman içiliyor canım. Ben Türk kahvesi değilde filtre severim ona bir tatlı kaşığı da tarçın koyuyorum o zaman güzel oluyorBen zorda olsa sekesrsiz ictim dün ama mumkun degil icilmiyor hatta icememyi tercih ettim.. Bu konuda da soyle dusunuyorum sekersiz 21 günü uygulamak istiyorum belki sekersizlige alisirsam normal gelir ama ömür boyu skersiz yasabilecekmiyim tabiki hayır ama en azindan ara ara boyle sekerisiz gunler yaparsak yaglarimizi yakariz formumuzuda koruruz diye düşündüm
Evet canım sade içiyorum. Çay kahve şekersiz tüketiyorum. Siyah çay içmiyorum. Sadece yeşil çay ve form çayıMerhaba bende kapanışı yaptim. Türk kahvesi sade mi iciyorsunuz içmek istiyorum ama şekersiz içemiyorum
Türk kahvesine biraz tarçın koy pişirirken o zaman içiliyor canım. Ben Türk kahvesi değilde filtre severim ona bir tatlı kaşığı da tarçın koyuyorum o zamanBen zorda olsa sekesrsiz ictim dün ama mumkun degil icilmiyor hatta icememyi tercih ettim.. Bu konuda da soyle dusunuyorum sekersiz 21 günü uygulamak istiyorum belki sekersizlige alisirsam normal gelir ama ömür boyu skersiz yasabilecekmiyim tabiki hayır ama en azindan ara ara boyle sekerisiz gunler yaparsak yaglarimizi yakariz formumuzuda koruruz diye düşündüm
Valla hep aklima geliyor ama yok lutfen biraz sabirBebeği uyuttum tam abur cubur saatim umarım yemeden uyyurum
Peki diyelim suanda zayıfladın hic makarna veya pilav yemeyecekmisin aslinda bizlerin yanlisi diyetteyken herseyi hayatimizdan cikarip zayifladiktan sonra hayatimiza sokmak bu yanlis sonra gene gelsin kilolar.. Aslinda canimiz makarnami cekti ye makarnani ölçülü ye gec saatte yeme en gec 20.00 da bitsin yeme isi o saatten sonra sadece su olsun he nedir bu sekilde hizli kilo veremeyiz ama en azindan istedigimiz yiyerek kilo vermis oluruz hedefimize ulaştıktan sonra ac kurt gibi saldirmayiz istediklerimizeBizim akşam yemeği kapanışımiz19.30/20.00 arasında değişiyor erken kapatmaya çalışıyorum. Artik isyerime yemek götüreceğim bugün karar verdim. Porsiyonlari az alıyordum ama illaki hergub makarna ya da pilav çıkıyordu.
Havalar ısınmaya başlasa en azından ise giderken birkaç durak önce biner işten dönüşte de birkac durak erken inip yürürüm.
Günlük hareketim sıfır bu duruma çok sinirim bozuluyor
Denicem bunu saolTürk kahvesine biraz tarçın koy pişirirken o zaman içiliyor canım. Ben Türk kahvesi değilde filtre severim ona bir tatlı kaşığı da tarçın koyuyorum o zaman
Herkesin vucut yapisi ayni olsa yiyipte kilo alamayanlar neden kilo almiyorYa keto diyeti yapıyorum normalde bu diyetle bir ayda 12 kilo veren var en az 8 kilo gördüm benimki çok az oldu biraz üzdü açıkçası
Yemedin değil mi canımBebeği uyuttum tam abur cubur saatim umarım yemeden uyyurum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?