- 4 Aralık 2018
- 894
- 842
- 103
- 30
- Konu Sahibi ikierkekannesi34
-
Mesela 20.00 da bitirmis ol egerki cook zorlaniyorsan..Ne is yapiyorsun canim ogretmenmisin?7de bitmişti ama yemeğe Kaynanamlar vardı bende bebeyle felan uğraştım çok yiyemedim. Ondan oldu sanırım. Sabah da kötü olursam bir ders erken yerim
Evet öğretmenim. Genelde erken yatıyorum diye çok geç bitirmek istemedim ama bu hafta için yapabilirim. Sabahlarida öğleden önceki tenefus biseyler atistiriyirum öğle arasında yemek yiyorum 12ye kadar bekleyemiyorum çünkü sabah erken uyanıyorum onun için 11 19 diye düşünmüştüm. Diyeti bırakmak yerine esnetmek çok mantıklıMesela 20.00 da bitirmis ol egerki cook zorlaniyorsan..Ne is yapiyorsun canim ogretmenmisin?
Kesinlikle oyle kendine gore ayarla azar azar ye yediklerine dikkat et verirsin en azindan yavas da olsa verirsin..Evet öğretmenim. Genelde erken yatıyorum diye çok geç bitirmek istemedim ama bu hafta için yapabilirim. Sabahlarida öğleden önceki tenefus biseyler atistiriyirum öğle arasında yemek yiyorum 12ye kadar bekleyemiyorum çünkü sabah erken uyanıyorum onun için 11 19 diye düşünmüştüm. Diyeti bırakmak yerine esnetmek çok mantıklı
Bugün daha iyiyim. Dün 62. 1 çıkmıştım bugün 62. Her gün 100er gram veriyorumKesinlikle oyle kendine gore ayarla azar azar ye yediklerine dikkat et verirsin en azindan yavas da olsa verirsin..
Hep aynı şekilde aynı kıyafetle mi tartiliyorsum bazen tartinin durduğu yer bile kiloyu degistiryo69.7 neoluyor bu kiloma ya bi 68 i goremedim inip cikiyor inip cikiyor
O zaman regl sonra birden verirsin belki 65leri görürsünBen de sabah 67.15 çıktım dünle aynı. 66 ları göremedim bir türlü. Ama benim regl öncesi şişkinlik var.
Hep ayni yerde ve kiyafetimide bilerek ayni giyorum ki yanliklik olmasinHep aynı şekilde aynı kıyafetle mi tartiliyorsum bazen tartinin durduğu yer bile kiloyu degistiryo
Benimkisi 11 aylik sikinti olmaz mi yani?Benim bebeğim hasta bu aralar bi türlü yazamadım. Ben aynen devam ediyorum diyete pazartesi tartı günüm bakalım nolacak. Ama dün arkadaşlarım baya inceldiği dediler motive oldumikierkekannesi34 . Eğer bebişin büyükse içebilirsiniz aspiri canım benimki 4 aylık diye içmiyorum.
Op yaklaşık 1 kilo fark var bu harikaKizlar 68.6 ciktim suan sevincten ucmak istyrm
İnşallah canımO zaman regl sonra birden verirsin belki 65leri görürsün
KesinlikleOp yaklaşık 1 kilo fark var bu harika
Sağol canım Allah razı olsun. Seninde kandilin mübarek olsunKesinliklebua arada herkesin BERAT KANDILI MUBAREK OLSUN
Ever içebilirsin canım sorun olacağını sanmıyorum artık etkisi muazzamBenimkisi 11 aylik sikinti olmaz mi yani?
Tamam canim saolasinEver içebilirsin canım sorun olacağını sanmıyorum artık etkisi muazzam
Ay cok guzel ya insaAllah bende o kilolari görürümGünaydın. Dün 62 çıkmıştım bugün 61.6 çok şaşırdım 3 kere tartıldım hep aynı çıktı çok mutlu oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?