- 1 Mart 2021
- 652
- 1.544
- 63
- 31
- Konu Sahibi ikierkekannesi34
-
Eşimle konuşurken acaba stres etkiliyor mu diye düşündüm.Valalhi ne desem boş 18 gün felanda ben diyet yaptım ama yok 1 kg ancak verebildim ve degisiklik yok neden böyle olduğunu bende cozemedim çok ilginç
Stres ve uyku duzeni etkiliyormus diye okudumEşimle konuşurken acaba stres etkiliyor mu diye düşündüm.
Evet sonra bende baktım uyku yine iyi de çok stresli bı dönemden geçiyoruz demek ki ondan veremedim. Hayırlısı bakalım almadığına dua edecegim.Stres ve uyku duzeni etkiliyormus diye okudum
4 kilo yaklaşık çok iyi vermişsin masallah. Demek ki odemler gitti devam edersen görüntüde de fark edecek10 Mart 90.0
1 nisan 86.1
Kizlar bugün sabah tartıldım
İlk hafta olur ama sonra annecigimin yanına gideceğim orda her an her sey olabilir 2 3 kilo alıp donebilirim bileKızlar ramazanda çok iradeli olmamız lazım .Bırbırımıze yazarak destek olalım inşallah
Allahım annenızı basınızdan eksık etmesın . Yıyın tabı anne yemegı gıbısı var mı . Ekmek ve tatlıdan uzak durun yeter . Donuste dengelersınızİlk hafta olur ama sonra annecigimin yanına gideceğim orda her an her sey olabilir 2 3 kilo alıp donebilirim bilebı daha ne zaman yicem deyip deyip yiyorum çünkü
Amin. Ekmekle aram yok zaten ama tatliyi az yemeye çalışacağım. Orda daha hareketli olurum zaten. Vermesem de almayım yeterAllahım annenızı basınızdan eksık etmesın . Yıyın tabı anne yemegı gıbısı var mı . Ekmek ve tatlıdan uzak durun yeter . Donuste dengelersınız
Vayy tebrik ederim seni cok iyi bir rakam10 Mart 90.0
1 nisan 86.1
Kizlar bugün sabah tartıldım
Karaciğer temizligi nasıl oluyor neler yapıyorsunuzKizlar bende esimle beraber hazır Ramazandayiz Karaciger temizligine basladik once 14 gun beslenmemize dikkat edicez sonra temizlik isini yapacagiz ins. Gecem sene esim safra kesesinde tas vardi ağrıdan duramiyordu ameliyat demislerdi hatta ama pandemiden dolayi ameliyatlar kapaliydi bende esime karaciger temizligi yaptirdim Elhamdülillah o gunden sonra daha iyi ve o süre zarfinda 94 lerden 80 e flan dusmustu. InsaAllah yapabilirim
Saglikli gencler 14 gun on hazirlik yapiyor oncelikle 14 gun boyunca sadece sebze ve sebze sulari meyve sulari iciliyor sebze yemegi yeniyor.. Yalniz söyle bir durum var beslenmeden sonra lavma vs yapiliyor o sura zarfinda bebek emzirme islemi olmuyormus ki bu mumkun degil benim oglum asla durmaz sanirim bu is emzirme bitimine kaldi.. sebebide vucuttan zehir atiliyormus sutede karisiyor bebegin buni icmemsi lazimmisKaraciğer temizligi nasıl oluyor neler yapıyorsunuz
63.25deyim çok azaldı zayıflamam ama herkes inceldin diyorKizlar kilolar ne alemde?
Bende sonunda 68 yi gördüm ve cok mutluyum63.25deyim çok azaldı zayıflamam ama herkes inceldin diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?