- 1 Mart 2021
- 652
- 1.544
- 63
- 31
- Konu Sahibi ikierkekannesi34
Yemedim hemen yattım uyudum ama tartıldım şimdi tekrar 62.6 çıktı +300 gramValla hep aklima geliyor ama yok lutfen biraz sabir
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yemedim hemen yattım uyudum ama tartıldım şimdi tekrar 62.6 çıktı +300 gramValla hep aklima geliyor ama yok lutfen biraz sabir
Yemedim yemedim ama pek faydası olmadi 300gram almışımYemedin değil mi canım
Takilma o gramlara onlarda oynama oluyor oYemedim hemen yattım uyudum ama tartıldım şimdi tekrar 62.6 çıktı +300 gram
Umarım öyle olur yarın göreceğiz bakalımTakilma o gramlara onlarda oynama oluyor o
Aralıklı oruçta tartıda değil de ölçüde fark oluyor. O yüzden takılma bence canımYemedim yemedim ama pek faydası olmadi 300gram almışım
Sorun olmaz canımBen hergün tartılmıyorum ya sorun olur mu haftalık sonuc versem
Olabilir canım etkilemedi beni artı cikmasi. çikolatasiz 1 gün geçirmiş oldum asil buna ihtiyacım var bağımlı olmustum ve bu bı şekilde evdekilere de bulasiyordu çayın yanına sürekli abur cubur alıyordum oğlum bile hadi anne çay yap diyordu yanında biseyler yemek içinAralıklı oruçta tartıda değil de ölçüde fark oluyor. O yüzden takılma bence canım
Böyle abur cubura rağmen kilon maşallah çok iyi. Demek verebiliyorsun. Abur cuburu bırakırsan çok güzel kilo vereceğine inanıyorumOlabilir canım etkilemedi beni artı cikmasi. çikolatasiz 1 gün geçirmiş oldum asil buna ihtiyacım var bağımlı olmustum ve bu bı şekilde evdekilere de bulasiyordu çayın yanına sürekli abur cubur alıyordum oğlum bile hadi anne çay yap diyordu yanında biseyler yemek için
Evet canim katilmal istiyorsun suanki kilonu ve hedef kilonu yazman yeterliSelam kızlar tablo oluşturdunuz mu
Emziriyorum onun etkisiydi ama şimdi kesiyorum sadece gece uyanınca emiyo bir de annem geldi direk 3 4 kilo aldım. Yemekle ekmekle pek aram yok. Abur cuburu da bırakacağım insallahBöyle abur cubura rağmen kilon maşallah çok iyi. Demek verebiliyorsun. Abur cuburu bırakırsan çok güzel kilo vereceğine inanıyorum
O cok kotu birsey bizde ayni durumdaydik burada baslayali o durumu kaldirdim. Neredeyse her aksam cips çikolata yiyorduk ve bende malesfki cikolata bagimlisiyim hurma aldim canim tatli cektikce hurmadan gunde 3 tane yicem..Olabilir canım etkilemedi beni artı cikmasi. çikolatasiz 1 gün geçirmiş oldum asil buna ihtiyacım var bağımlı olmustum ve bu bı şekilde evdekilere de bulasiyordu çayın yanına sürekli abur cubur alıyordum oğlum bile hadi anne çay yap diyordu yanında biseyler yemek için
Başta cikolata kek felandi sonra cipse de basladik dün itibariyle bende kaldırdım. Evet iyi hatırlattın hurmayı hem oglumda seviyor ona da veririmO cok kotu birsey bizde ayni durumdaydik burada baslayali o durumu kaldirdim. Neredeyse her aksam cips çikolata yiyorduk ve bende malesfki cikolata bagimlisiyim hurma aldim canim tatli cektikce hurmadan gunde 3 tane yicem..
Ben duymadım nasıl yapiliyormusKizlar cevizli suyu duydunuz mu daha once duymustum ama denemedim arkadasimdan bizzat bu sabah duydum 1 aydir iciyormus kilom ayni istedgimide yedim kilo vermedim ama almadim da dedi bunu da denicem diyetle beraber
Aksamdan buyuk bardak suya 2 tane cevizin icini koyup sabaha kadar bekletiyormus sabah su kahverengi oluyormus o suyu sabhlari ac karnina icip ustune cevizi yiyormusBen duymadım nasıl yapiliyormus