Benimle zayiflamaya varmisiniz..🥰

Aralıklı oruçta tartıda değil de ölçüde fark oluyor. O yüzden takılma bence canım
Olabilir canım etkilemedi beni artı cikmasi. çikolatasiz 1 gün geçirmiş oldum asil buna ihtiyacım var bağımlı olmustum ve bu bı şekilde evdekilere de bulasiyordu çayın yanına sürekli abur cubur alıyordum oğlum bile hadi anne çay yap diyordu yanında biseyler yemek için

Böyle abur cubura rağmen kilon maşallah çok iyi. Demek verebiliyorsun. Abur cuburu bırakırsan çok güzel kilo vereceğine inanıyorum

Böyle abur cubura rağmen kilon maşallah çok iyi. Demek verebiliyorsun. Abur cuburu bırakırsan çok güzel kilo vereceğine inanıyorum
Emziriyorum onun etkisiydi ama şimdi kesiyorum sadece gece uyanınca emiyo bir de annem geldi direk 3 4 kilo aldım. Yemekle ekmekle pek aram yok. Abur cuburu da bırakacağım insallah

O cok kotu birsey bizde ayni durumdaydik burada baslayali o durumu kaldirdim. Neredeyse her aksam cips çikolata yiyorduk ve bende malesfki cikolata bagimlisiyim hurma aldim canim tatli cektikce hurmadan gunde 3 tane yicem..

Kizlar cevizli suyu duydunuz mu daha once duymustum ama denemedim arkadasimdan bizzat bu sabah duydum 1 aydir iciyormus kilom ayni istedgimide yedim kilo vermedim ama almadim da dedi bunu da denicem diyetle beraber

O cok kotu birsey bizde ayni durumdaydik burada baslayali o durumu kaldirdim. Neredeyse her aksam cips çikolata yiyorduk ve bende malesfki cikolata bagimlisiyim hurma aldim canim tatli cektikce hurmadan gunde 3 tane yicem..
Başta cikolata kek felandi sonra cipse de basladik dün itibariyle bende kaldırdım. Evet iyi hatırlattın hurmayı hem oglumda seviyor ona da veririm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…