• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Benimle zayiflamaya varmisiniz..🥰

Peki diyelim suanda zayıfladın hic makarna veya pilav yemeyecekmisin aslinda bizlerin yanlisi diyetteyken herseyi hayatimizdan cikarip zayifladiktan sonra hayatimiza sokmak bu yanlis sonra gene gelsin kilolar.. Aslinda canimiz makarnami cekti ye makarnani ölçülü ye gec saatte yeme en gec 20.00 da bitsin yeme isi o saatten sonra sadece su olsun he nedir bu sekilde hizli kilo veremeyiz ama en azindan istedigimiz yiyerek kilo vermis oluruz hedefimize ulaştıktan sonra ac kurt gibi saldirmayiz istediklerimize 😃
Evet haklısın ama öğlen makarna ya da pilav ve fix her gün çorba içiyorum aldığım karbonhidrat çok oluyor ve daha bunun akşamı var ben her akşam sadece salata ile kalkamam ama öğle yemeğimi Salata ile geliştirebilirim

Evet haklısın ama öğlen makarna ya da pilav ve fix her gün çorba içiyorum aldığım karbonhidrat çok oluyor ve daha bunun akşamı var ben her akşam sadece salata ile kalkamam ama öğle yemeğimi Salata ile geliştirebilirim
Dogru diyorsun hergun olmaz Tamam canim sen kendine gore ayarla ogunlerini

Kizlar cevizli suyu duydunuz mu daha once duymustum ama denemedim arkadasimdan bizzat bu sabah duydum 1 aydir iciyormus kilom ayni istedgimide yedim kilo vermedim ama almadim da dedi bunu da denicem diyetle beraber
Onu ben de yapmıştım ya etkisi oluyor bi de aspir yağı elma sirkesi içmiştim o da eritip bitirmişti beni şimdi emziriyorum diye içemiyorum aspir yağını

Hadi ya hangis daha etkili bende emziriyorum aspir yagini nasil iciyorsun ki bide nasil bir etkisi oluyor tok mu tutuyor?
Aspir yağı daha etkili sabah aç karnına bir tatlı kaşığı içip üstüne elma sirkeli su içiyordum 2 ayda biraz da dikkat ederek 7-8kilo vermiştim. İştah kapatıyordu.

Back