- 4 Aralık 2018
- 894
- 842
- 103
- 30
- Konu Sahibi ikierkekannesi34
-
Aslinda fazla kilon yok yani almamaya bak yeterEvet onu diyorum kendi kendime daha önce yedin de noldu yaz geliyo hiç birşeye sigmayacaksn diye. 58dim ben zaten 54e düşmek isterken 62ye çıktım
Kahve aç aç içemiyorum midemi agritiyor bazen çay içiyorum. Okulda olunca bende beklerim mecburu 12yiSabah 11 den sonra acıkıyorum mecbur mesai saatimi bekliyorum 12.20 gb yemek yiyorum erken davranırsam ama kahve içiyorum öğle yemeğine kadar
Allah iyiligini versin güldürdün beniafiyet olsun kuzum
Özel eğitim öğretmeniyim Manisa daNe ogretmenligi yapiyorsun birde istanbuldamisin
Boyum kısa benim 150yim basen vardı zaten doğumdan sonra göbek de daha çok çıktıAslinda fazla kilon yok yani almamaya bak yeter
Benimde boy 155 kilo 70Boyum kısa benim 150yim basen vardı zaten doğumdan sonra göbek de daha çok çıktı
Seviyorum kısa boylu insanlarıBenimde boy 155 kilo 70ay bayilazammm
Bende cay hastasiyim cay icemicem diye üzülüyorum sekersiz cay icermiyorum ne yazikkiKendime kahve yapacaktım bı çayı açmışım çay atacağım sonra farkettim kahveyi aldım atavakken içine şeker atamayacagim için döktüm geri vazgeçtim. 20 gün kahve keyfi de yapamayqcagiz
Evet onlarda ayrı zorlayacakBende cay hastasiyim cay icemicem diye üzülüyorum sekersiz cay icermiyorum ne yazikki
Günü kapattım kizlar.. insaAllah esim benden tatli istemezEvet onlarda ayrı zorlayacak
Bende şekersiz kahve içemiyorum neyse sayılı gün çabuk geçer diyelim
Bende kapattım 7 gibi şimdi çay iciyorum. Şekersiz 1. Gün başarıyla bitti hepimizeGünü kapattım kizlar.. insaAllah esim benden tatli istemez
Senin boy kilo kaçtı canım hatirlayamadimSizin kilolar düşük maşallah bizim için hayal olan rakamlar şimdilik ama bozmak yok devam
Ohh miss bende oyle şükürBende kapattım 7 gibi şimdi çay iciyorum. Şekersiz 1. Gün başarıyla bitti hepimize
1.67Senin boy kilo kaçtı canım hatirlayamadim
Seninde boy uzunmuş canım maşallah.
Hindistancevizi yağı ile denediniz mi ? Ya da limonlu su , yeşillik içiyorum bazen benKahve aç aç içemiyorum midemi agritiyor bazen çay içiyorum. Okulda olunca bende beklerim mecburu 12yi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?