Benimle zayiflamaya varmisiniz..🥰

Kahvaltınıza bolca yeşillik ekleyin

Ya bi hafta kontrollü şekilde diyeti bırakayım dedim sanırım kilo aldım ben tartıya çıkmaya korkuyorum. Börekler çörekler pastalar havada uçuştu 1 ayın tüm acısı çıktı sanırım ki o da benden çıkarmış olabilir

Önceki seferde bende kontrollü bırakmıştım sözde sonra korona misafir derken 1 ay uzadı o süre 3 kilo alarak döndüm geri

Neler yiyorsun vede en son kapanisi kacta yapiyorsun kuzum
Ya Tek öğün beslenmeye yada 16/8 aralıklı oruç yapmaya çalışıyorum.seker un hiç yok tuz ise az. Günde 2.5 litre su . Gece yatarken yeşil çay . Çay ve kahve şekersiz sınırsız . Benim karın göbek bölgemde çok yağlanma var diğer yerlerim normal bu sebeple biraz yaza kadar sıkı diyet yapım dedim Ama vucudumda bir fark hissetmiyorum .17.gundeyim.

Pilav makarna pirinç bulgur baklagil ekmek diyette çıkarttım korkumdan siyah zeytini bile kestim tuz içerdiğinden dolayı . Ekmek yemiyorum onun yerine bol yeşillik yiyorum

Pilav makarna pirinç bulgur baklagil ekmek diyette çıkarttım korkumdan siyah zeytini bile kestim tuz içerdiğinden dolayı . Ekmek yemiyorum onun yerine bol yeşillik yiyorum
Gerçekten çok sıkıymış ben olsam yapamazdim. Bir çok sebzeyi sevmiyorum yiyecek bişey bulamazdim bunları cikarinca. İnsalalh istediğin kiloya bı an önce inersin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…